www.opetfuchs.com.tr Binek ve Hafif Ticari Araç Yağları FULLLIFE LPG 20W-50 | Opet Fuchs https://www.opetfuchs.com.tr/tr/urun/fulllife-lpg-20w-50< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yağ nasıl iyi mi ?
-
-
Yeni almamış mıydın yağını ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yağ markasına itimat etmez oldum ya, taksici arkadaş varilden koyduruyor ayda 1, 400 bin km olmuş arabası daha üst kapağı açılmamış arabanın yağ eksilttiği falan yok. Bizi fena yiyor gibiler sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle zaten reklam pazarlamanın etkileriyle kaygılarıyla alışveris yapiyoruz. Marka bilinirliği olsun sadece ayrıca onaylarına bakın zaten yeterli.
Yoksa liqui molymiş almanmış motulmuş gereksiz. En önemli şey alacağınız yağdaki api ve marka onaylarıdır.
araba yağ eksiltip yatak sardıktan sonra gelen pişmanlık hissi..
Motul fanı olarak artık fiyatları iyice uçtuğu için lukoil genesis kullanmaya başladım memnunum. İsmi cismi belli olmayan yağ haricinde hepsi belli standartları karşılıyo zaten.
Rektefiyelik bir durumun varsa yağı suçlayamazsın. Aracı yağsız kullandığın için yine problem sürucüde olur.
Sırf bu yüzden 2. el araba alasım gelmiyor işte. Bakımı masraf görüp 2 senede 1 yaptıranları var. Hatta bu al sat tayfası içinde arabayı elinde tuttuğu süre içinde bakım yaptıranı yok.
Taksinin yağı ısın soğu yapmıyor, motor sürekli sıcak kalıyor aşınma minimum oluyor
Imkanlar dahilinde mecburen alıyoruz. Komprasyon testidir vs.. iyice baktırılır alınır. Yoksa sıfır almak her zaman mantıklı ama işte herkesin bütçesi o kadar olmayınca...
Yagi yeni degistirdim elf taxigas 20w-50 bayagi iyi calismasi performansi eskiye göre memnunum. Bi dahakine bunu deneyeyim diye dusundum. Yag markalari dedigin gibi pazarlama taktigi marka parasi veriyorsun fazladan bosa yok castrolmus bilmem ne. Aküler gibi hepsi birbirine yakin ayni katkilar kimyasallarla üretiliyor farklari binek arabalarda pek yok.
Acik yag alinmaz ama onu gördüm rengi simsiyah ve margarin gibi katiydi
Bir farkı olmaz elf opet po hangisi uygunsa onu alıp geçin. Bu arada 20w50 kışın pek iyi olmaz. 15w40 kullansanız daha iyi.
opet çabuk kararıyor. zift gibi olmuştu bendeki dizel araç.
-
Dizel araç olduğu için olabilir mi ?
4 mevsim
Ocak şubat ayının sabahında birde hava -10 üzeri ise ben 20w50 ile marş basmak istemem pek.
Kıvamıda katılaşmıştı. Sevmedim shell daha iyi ondan.
20w50 ne kardeşim,kepçemi kullaniyon.?? Kamyonlar 15w40 kullaniyor:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Ekim 2023; 17:28:20 >
Çakma yağ alana kadar marka olan bi yağ alınması her zaman daha iyidir. Asıl önemli olan her araç üreticisinin araca standart koyduğu spesifikasyonları karşılayan tipin koyulması. Castrol ün çok çakması var distrübütör bayiler dışında güvenip alınmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben yağ markasına itimat etmez oldum ya, taksici arkadaş varilden koyduruyor ayda 1, 400 bin km olmuş arabası daha üst kapağı açılmamış arabanın yağ eksilttiği falan yok. Bizi fena yiyor gibiler sanki.
|
Benzer içerikler
- araba ilk çalıştığında motordan gelen ses
- tiguan 1.4 tsi kronik sorunlar
- audi a3 klima sıcak ayarı
- çelik akü yorum
- porya bilyası değişimi fiyatı 2024
- en hızlı araba
- trugo şarj istasyonu haritası
- honda crv 2023
- yeni c3
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X