Şimdi Ara

Bu yağ nasıl iyi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu yağ işini çok abartıyorlar yağda keramet olsa sanayide hiç motor yaptıran araba olmaması lazım.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

ne alakasi var? uygun yag koyarsin 1 milyon gider, dandik yag koyarsin 500 bin gider, sahte yag koyarsin 10000 gider, hic koymazsin 10 gider.

kim dedi mucizevi yag koyarsan sonsuza kadar gider diye?

• Castrol edge ll kullandım bu sefer golf 7 1.2 de bariz şekilde performans düştü tekrar motul 8100 e geri döneceğim .
    Sizin yağa gelince 20 w 50 zaten madeni çok fark yoktur fakat ben brodveyde mobil kullanirdim iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    1.3 multijet aracımda lukoil genesis kullandım. 7-8 bin km sonra motor yapını değiştirin diye uyarı verdi. 120 bin km kullanımımda hiç böyle bir uyarı görmemiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Neye göre veriyor o uyarıyı ? Acaba asidite ölçer sensör falan mı var ya da motor çalışma saati mi ?

• motograter M kullanıcısına yanıt
    Neden verdi ben de bilmiyorum ancak daha önce hiç vermemişti. Verince de beni tedirgin etti petronas ile değiştirdim.

Arac ne ? Motor yagini degistirin uyarisi veren araba ilk defa duydum guzelmis valla benim yag iyi elf taxigas eskisinden... eskisi normal elfdi belki sahteydi bilmiyorum sesli calisiyordu simdiki taxigas lpg calisma performans falan bir tik artti yagda yeni gerci

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Linea. Çok teferruatlı bir araç değil.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Dizel araçlarda yağ daha ilk günden kararır. Bende bilmiyordum, sonradan öğrendim.

Linea güzel araba egeadan falan da iyi. Bende 1.4 turbosu vardı koltuk ısıtma dynamic paket memnundum. Kronik çamurluk tekere sürtünüp erime problemi var. Fiat ın en güzel arabası arkası geniş, süspansiyonlar yumuşak ve kokpit tasarımı güzel. Egea ya bindim tofaş gibi yüksek göğüs var amortisörler kazık gibiydi  

bide habire ampül patlatıyordu stop vesaire de yolda kolay kolay bırakmaz. Megane 2 alacakken linea almıştım motoru turbo 120 hp diye bayağı memnundum hidrolik debriyaj + 4 disk fren vesaire para probleminden sattık  

Gel sana euro 5 motor 206+ alalım. Sat kurtul şundan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sizin lastik 16 janttır yoksa ben 15 de sürttüğünü görmedim. Evet sürekli ampul patlatırdı. Bir kere bile yolda bırakmadı. 205 binde tıkır tıkırdı. Sattım başka araç aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 23 Ekim 2023; 22:35:35 >
  • Hazır işe de girmişsin değiştir artık şunu.

• motograter M kullanıcısına yanıt

yok asgari ssk yemeğe anca lastiği değiştirirsin  

4 bin lira masraf yaptım incik gibi oldu problemi kalmadı az yakıyor seri gidiyor yolda bırakmıyor tek kötü yanı koltukları rahat değil bel desteği alacağım altına minder koydum bu sefer belim arkada kalıyor ağrıtıyor çift boğaz weber karbüratör var basınca uzuyor 2.boğaz açıyor  

Bir kere bindimde ön koltuğun kenar destekleri sırtımı ortalıyordu neredeyse. Biraz rahatsız koltukları var.

Sırtlık enlemesine dardı yani. Bu arada kredi çekeceksin öyle maaşla biriktirim falan olacak devir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 23 Ekim 2023; 23:15:48 >
  • Valla yağ ve yağ markası önemli arkadaşlar arabanın kanı bu evet gereksiz reklam ile şişirilen markalar var tabi ama yine belli bir kaliteden taviz vermemek ve zamanında mutlaka değişmek gerek, uzun ömürlü sağlıklı bir motor için olmazsa olmaz bir kaide. Bende bir çok aracımda bir çok marka deneyimledim fakat çok uzun bir zamandır Mobil 1'den başkasını kullanmıyorum. Hem gerçekten çok kaliteli yağ üretiyorlar hem de üreticinin bizzat web sitesinden satış imkanı var orjinallik konusunda kafa %100 rahat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.