uarıya rağmen genede topice tıkladınız demekki iradeniz çok zayıf ya da siz iradenize hakim değilsiniz
bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansbı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldunquote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun +99
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansbı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs olduntmm seninkide zayıf benimkide
quote:Orijinalden alıntı: sürpriztmm seninkide zayıf benimkideAlıntıları Göster ben guclu oldugum ıcın gırdım bakalım ne kadar gucsuz adam varmıs dıye
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansben guclu oldugum ıcın gırdım bakalım ne kadar gucsuz adam varmıs dıyeAlıntıları Göster güçlü ve iradesiz yaw çok güldüml
quote:Orijinalden alıntı: sürprizgüçlü ve iradesiz yaw çok güldümlAlıntıları Göster Bana borç vermeyin
quote:Orijinalden alıntı: Kadir DOĞANBana borç vermeyinAlıntıları Göster arkadaşım sadece sana cewap yazmak için girim! yoksa mouse'u başlığın üstünde tutunca ne yazdığını okuyabiLiyoroum...
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sansbı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldunquote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun onun iradesiyle ne alakası war ki?? bide iraden sıfır olunca nooluyo??(bu topiğe girmek dışında)walla meraktan
quote:Orijinalden alıntı: Kadir DOĞANBana borç vermeyinAlıntıları Göster şuraya bak okuyupda yazmayan kişilerde var??* ya ama haklıyım bence tamamen i,rade meselesi ben mesela kendi irademe kesinlikle hakim değilimdir yalan değil ben başkaları gibi kabul etmeme olayına girmem
quote:Orijinalden alıntı: Roswellquote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun onun iradesiyle ne alakası war ki?? bide iraden sıfır olunca nooluyo??(bu topiğe girmek dışında)walla meraktanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: roswell quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun onun iradesiyle ne alakası war ki?? bide iraden sıfır olunca nooluyo??(bu topiğe girmek dışında)walla meraktan boşver saçmalıyor işte
quote:Orijinalden alıntı: Roswellquote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun onun iradesiyle ne alakası war ki?? bide iraden sıfır olunca nooluyo??(bu topiğe girmek dışında)walla meraktanAlıntıları Göster pardon yanlışlıkla girdim ben , girince boş gitmek de olmaz ... mesaj atmış da bulundum .
quote:Orijinalden alıntı: sürprizşuraya bak okuyupda yazmayan kişilerde var??* ya ama haklıyım bence tamamen i,rade meselesi ben mesela kendi irademe kesinlikle hakim değilimdir yalan değil ben başkaları gibi kabul etmeme olayına girmemAlıntıları Göster biz yasak koyduğun için giriyos iradeyle falan alakası yok.yıkar gireris duvarları
quote:Orijinalden alıntı: chappybiz yasak koyduğun için giriyos iradeyle falan alakası yok.yıkar gireris duvarlarıAlıntıları Göster işte bizim milletimiz böyle yasak gördünmü dayanamıyorlar
quote:Orijinalden alıntı: sürprizişte bizim milletimiz böyle yasak gördünmü dayanamıyorlarAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Aguneyquote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun +99Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Aguney quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun +99
quote:Orijinalden alıntı: hakan33quote:Orjinalden alıntı: Aguney quote:Orjinalden alıntı: CaVaLLioN bı kere sacmalık sende bole bı topıc actın..bole bı topıc acarak kendı ıradenın sıfır oldugunu gostermıs oldun +99 Alıntıları Göster Sen de çok gereksiz bi insan olduğunu kanıtladın
quote:Orijinalden alıntı: King_ArthurSen de çok gereksiz bi insan olduğunu kanıtladınAlıntıları Göster Beni ittiler
quote:Orijinalden alıntı: webcheBeni ittilerAlıntıları Göster Taşındı. Madem ki bakılmamasını istiyorsun, gönlün rahat olsun. Burada kimse bakmaz.