https://forum.donanimhaber.com/test-drive-unlimited-solar-crown-ana-konu--142254925 Uzun zamandır bu konuya atılan mesajlarda problem yaşanıyor bazen sadece uzun mesajlar çıkmıyor ama şuan kısa olanlarda çıkmıyor ard arda 10 mesaj attığım oldu denemek için hiçbir çıkmadı. Başka üyelerde aynı sorunu yaşıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Şubat 2025; 22:27:33 > |
Bu konuya atılan mesajlar çıkmıyor.

-
-
Kontrol ettiğimde herhangi bir soruna rastlamadım.
-
Cevaplanan bölümünde konu yeni mesaj atıldığı için üste çıkıyor ama 1dk önce attığım mesaj çok farklı bir saatte atılmış gibi gözüktüğü için mesela 5 saat önce mesaj attığım konunun altında gözüküyor yine cevaplanan bölümünde. Fakat konuda mesaj çıkmıyor sadece bu konuda gördüğüm bir sorun ve konuya yazan diğer 2 kişide bunu yaşadı şuan uzun bir metin kopyalayıp attım sorun olmadı sonra sildim ama arada bu oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Şubat 2025; 14:9:49 > -
bana da geçen bir konu denk geldi. bir üyenin mesajına yönelik bir cevap attım ama mesajı attığım göründüğü halde, ortada mesaj yoktu. aklıma ilk gelen şey, mesajına cevap verdiğim üyenin beni bloklamış olabileceği oldu.
sonra ilgilenmedim konuyla, mesaj sonradan görünür hale geldi mi bilmiyorum. çok da tın yani. mesajım giderse ekimeee, gitmezse..
-
Konuda yakup548 adlı kullanıcıya attığım biraz uzun mesaj yine çıkmadı bakabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X