İsterlerse okuyabilirler ama okuduklarını sanmam .. işleri ne... napsınlar bizim 2 paralık pmleri... ama çok merak ettikleri kişileri bilemem..
Gun abiye sövdün tehdit mi aldın yoksa
Çağrı'nın dediği gibi özel durumlarda okunabiliyor sadece
Bu da şu şekilde oluyor; mesaj gönderdiğiniz kişi gönderdiğiniz özel iletiyi şikayet ederse iletinin bir kopyası şikayet sistemi aracılığı ile yönetim kadrouna ulaşıyor
Hayır okunmuyor. Ancak "ŞİKAYET" alınırsa bakılabilir, yani mesajlar "küfür ve dolandırıcıklık içerir" diye bağırmıyor. Onun dışında bakılmasına zaten gerek yok.
kimseye laf etmedim de merak ettim öylesine.Eğer okunursa haberim olsun ters bişey yazmıyım boşu boşuna ceza yemeyelim
sen böyle bir konu açtınya artık senin bütün özel mesajlarını okurlar
Sonuçta veritabanı var ve tüm mesajlar orada bulunuyor.İsterlerse tüm mesajları da silerler...
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
İsterlerse okuyabilirler ama okuduklarını sanmam .. işleri ne... napsınlar bizim 2 paralık pmleri... ama çok merak ettikleri kişileri bilemem..
Nolmuş senin rütbeye
O PM'lerde ne dolaplar dönüyor. Kaç kişiye Crack-Serial dağıtılıyor, kaç kişiye tam sürüm oyun, albüm, film, program adresleri veriliyor. Kaç kişiye +18 adresler dağıtılıyor.
Eğer okusalardı, şu an forumun 3/4'ünün cezalandırılması gerekirdi.
Benim Pm'ler Okunursa Yakarım Forumu :P
Okunmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: Akçalı.
quote:
Nolmuş senin rütbeye
Bilmiyorum şimdi farkettim .. araştırıcam hemen ..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Akçalı.
quote:
Nolmuş senin rütbeye
Bilmiyorum şimdi farkettim .. araştırıcam hemen ..
He Cidden Ne Olmusun YARBAY Olmusun Kıdemli Ol Bare