Şimdi Ara

ÖZEL MESAJLAR YÖNETİCİLER TARAFINDAN OKUNUYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka üylere gönderdiğimiz özel mesajları yöneticiler okuyabilirmi ve yazdığımız herhangi bi mesajı değiştirebilirmi

• bir olay meydana gelirse ( dolandırıcılık,küfür vs.. ) olabilir. Diğer şekilde kesinlikle hayır
  • Ne sandıydın
  • böyle bir imkanları vardır muhakkak ama yaparlar mı yapmazlar mı onu bilemeyiz...Bu arada neden sorduğunu merak ettim.??
  • tabii ki.gizlimiz saklımız mı var sanki8D]
  • E mesajdada küfür ve dolandırıcıklık içerir diye yazmadığına göre istediğinizi okuyabiliyorsunuz yani?
  • özel mesajlar yöneticiler tarafından okunamaz deiştirilemez sadece şikayet edilen mesaj yöneticiler tarafından okunabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsterlerse okuyabilirler ama okuduklarını sanmam .. işleri ne... napsınlar bizim 2 paralık pmleri... ama çok merak ettikleri kişileri bilemem..
  • Gun abiye sövdün tehdit mi aldın yoksa
  • Çağrı'nın dediği gibi özel durumlarda okunabiliyor sadece

Bu da şu şekilde oluyor; mesaj gönderdiğiniz kişi gönderdiğiniz özel iletiyi şikayet ederse iletinin bir kopyası şikayet sistemi aracılığı ile yönetim kadrouna ulaşıyor
  • Hayır okunmuyor. Ancak "ŞİKAYET" alınırsa bakılabilir, yani mesajlar "küfür ve dolandırıcıklık içerir" diye bağırmıyor. Onun dışında bakılmasına zaten gerek yok.
  • kimseye laf etmedim de merak ettim öylesine.Eğer okunursa haberim olsun ters bişey yazmıyım boşu boşuna ceza yemeyelim
  • sen böyle bir konu açtınya artık senin bütün özel mesajlarını okurlar
  • Sonuçta veritabanı var ve tüm mesajlar orada bulunuyor.İsterlerse tüm mesajları da silerler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

İsterlerse okuyabilirler ama okuduklarını sanmam .. işleri ne... napsınlar bizim 2 paralık pmleri... ama çok merak ettikleri kişileri bilemem..

Nolmuş senin rütbeye
  • O PM'lerde ne dolaplar dönüyor. Kaç kişiye Crack-Serial dağıtılıyor, kaç kişiye tam sürüm oyun, albüm, film, program adresleri veriliyor. Kaç kişiye +18 adresler dağıtılıyor.

Eğer okusalardı, şu an forumun 3/4'ünün cezalandırılması gerekirdi.
  • Benim Pm'ler Okunursa Yakarım Forumu :P
  • Okunmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

quote:

İsterlerse okuyabilirler ama okuduklarını sanmam .. işleri ne... napsınlar bizim 2 paralık pmleri... ama çok merak ettikleri kişileri bilemem..

Nolmuş senin rütbeye

Bilmiyorum şimdi farkettim .. araştırıcam hemen ..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

quote:

Nolmuş senin rütbeye

Bilmiyorum şimdi farkettim .. araştırıcam hemen ..

He Cidden Ne Olmusun YARBAY Olmusun Kıdemli Ol Bare

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.