Şimdi Ara

Bu Mesleğe Hasta Olan Kaç kişi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @Majesty

Ortalığı biraz karıştıraym bende o zmaan

Polise sopayla vurmaya cesaret edenler neden Jandarma varken eylem yapamaz?

Polise yetki vermedikleri için sadece gaz yetkisi var diye biliyorum bilmiyorum ama artık bu gruba ne deniyordu komunistmi polise karşı takıntıları var.Yanlış anlaşılmasın komunist diye biliyorum dedim belki başka birşeydir adları.

• quote:

Orijinalden alıntı: excellent06

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

bu devirde polis olunmaz genç dostum. yoldan çıkarırlar adamı, kukla gibi kullanırlar. Görüyorsun şimdiki polislerin rezilliğini.

doğrudur herhalde ama ben bu üniforma hastalığımdan nasıl kurtulucam illa polislik olsun diyorum ne olucak böyle çalışayım bari bakalım sonuç ne olucak zaman göstericek herşeyi bende isterim bir doçent olmayı bir avukat olmayı o kadar okuyup kafa ağrıtmak istemiyorum hem üniformada çok cazip :)

tabi ki insanın hayallerinin peşinden koşması güzel. askeriye düşünmedin mi hiç?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 13 Kasım 2011; 21:42:37 >
  • quote:

quote:

quote:

bu devirde polis olunmaz genç dostum. yoldan çıkarırlar adamı, kukla gibi kullanırlar. Görüyorsun şimdiki polislerin rezilliğini.

doğrudur herhalde ama ben bu üniforma hastalığımdan nasıl kurtulucam illa polislik olsun diyorum ne olucak böyle çalışayım bari bakalım sonuç ne olucak zaman göstericek herşeyi bende isterim bir doçent olmayı bir avukat olmayı o kadar okuyup kafa ağrıtmak istemiyorum hem üniformada çok cazip :)

tabi ki insanın hayallerinin peşinden koşması güzel. askeriye düşünmedin mi hiç?

Onuda Düşünürüm ama polislik olmazsa nasip değilse düşünürüm.artık uzm jandarma filan olur bankaya para atarım her ay şehit olmayı beklerim napayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellent06 -- 13 Kasım 2011; 21:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

quote:

Orijinalden alıntı: İskeletor2

quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Çevik kuvvet maaşıyla adama kız bile vermezler bu devirde..

ne kadar alıyorlar biliyormusun ?

2-2.5 civarı diye biliyorum.

ve dünyanın kahrı.

2.000 TL maaşa nasıl kız vermiyorlar onuda bir anlatırsan sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

sen polisliği sadece adam dövmek mi sanıyorsun hiç özenilecek bi tarafı yok liselliliği bırakta konuyu sil şimdi toplanırlar

Kardeşim Saçmalama ben inş 1-2 sene içinde pmyo yu kazanıcam tabi nasipse öyle şeymi olur ya ben sadece örnek olarak verdim o üniforma varya ben ilkokul 1 den beri kimsorarsa polis olcam derim ve lise yıllarında iyice hastalığım arttı nasıl olunuy pmyo pomem herbilgiye rütbeler şubeler her bilgiye sahibim.Sadece örnek koydum dövmek olurmu yanlış anlaşılmasın lütfen.

ben içinde olan biri olarak söylüyorum abi sözü dinle yol yakınken başka mesleklere bak çok dua edersin bana

• quote:

sen polisliği sadece adam dövmek mi sanıyorsun hiç özenilecek bi tarafı yok liselliliği bırakta konuyu sil şimdi toplanırlar

Sen öyle saniyorsun olabilirmisin sn. Asosyel
  •  Bu Mesleğe Hasta Olan Kaç kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

bizzat o işi yapıyorum aslanım ne diyosun sen
  • quote:

quote:

quote:

bizzat o işi yapıyorum aslanım ne diyosun sen

Polis sin yani oylemi koç?
  • benimde hedefim polislik ve meslek lisesinde son sınıfım rica etsem pm den bana nasıl olabiliceğimi ücretleri ne kadar söylermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

benimde hedefim polislik ve meslek lisesinde son sınıfım rica etsem pm den bana nasıl olabiliceğimi ücretleri ne kadar söylermisin?

Kime soruyosun o soruyu? Tc. Vatandasi na soruyosan sorma bosuna adam kolpacino polis falan degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

benimde hedefim polislik ve meslek lisesinde son sınıfım rica etsem pm den bana nasıl olabiliceğimi ücretleri ne kadar söylermisin?

Kime soruyosun o soruyu? Tc. Vatandasi na soruyosan sorma bosuna adam kolpacino polis falan degil

ne gibi bi ıspat istiyosun söyle her türlü kanıtlarım bilmeden yorum yapma...
  • Sınavı kazansan bile bir türlü testi felan var oradan geçemezsin sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Sınavı kazansan bile bir türlü testi felan var oradan geçemezsin sen.

test filan yok sağlık raporundan geçtiğin sürece polis olabilirsin
  • quote:

quote:

Çok biliyosun galiba Üstünü çıkartırlar spor yaptırırlar parkur var süresi var. Sonra sana diyor seni neden polis yapalım? Adamın nefesini keserler hele bide kıl bi komiser geldimi karşına of.. Sağlık zaten bela onu hiç saymıyorum popondaki kemiğe bile bakıyorlar.
  • vıdeoyu ızleyınce cok ıyı :D 1 2 kere gıydırseler o elbıseyı ıyı dalarım ama ömür geçmez öle :D
  • Arkadaşlar lütfen konu tartışmaya dönmesin Tc.vatandaşı her ne faasına olursa olsun gönülden istiyorum bu mesleği ben ister doğu ister batı tc heryerinde görevede hazır olurum çevik kuvvet özel harekat yunus fark etmez hele bi pmyoyu kazanayım bitsinde hayırlısı ile
  • quote:

quote:

quote:

Çok biliyosun galiba Üstünü çıkartırlar spor yaptırırlar parkur var süresi var. Sonra sana diyor seni neden polis yapalım? Adamın nefesini keserler hele bide kıl bi komiser geldimi karşına of.. Sağlık zaten bela onu hiç saymıyorum popondaki kemiğe bile bakıyorlar.

parkur olayı sadece üniversiteyi bitirip polis olmak isteyenlerde var liseden sonra girenlerde öyle bişey yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.