Şimdi Ara

Bu Mesleğe Hasta Olan Kaç kişi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle bir konu açayım dedim

• Hangi meslek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1NG Ç.

Hangi meslek?
    Videodaki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellent06

Alıntıları Göster
    sen polisliği sadece adam dövmek mi sanıyorsun hiç özenilecek bi tarafı yok liselliliği bırakta konuyu sil şimdi toplanırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

sen polisliği sadece adam dövmek mi sanıyorsun hiç özenilecek bi tarafı yok liselliliği bırakta konuyu sil şimdi toplanırlar

Kardeşim Saçmalama ben inş 1-2 sene içinde pmyo yu kazanıcam tabi nasipse öyle şeymi olur ya ben sadece örnek olarak verdim o üniforma varya ben ilkokul 1 den beri kimsorarsa polis olcam derim ve lise yıllarında iyice hastalığım arttı nasıl olunuy pmyo pomem herbilgiye rütbeler şubeler her bilgiye sahibim.Sadece örnek koydum dövmek olurmu yanlış anlaşılmasın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

şaka bir yana harbiden adam haklı.Lise'yi bitir hevesin kalmaz
  • quote:

tamam opera mobileden giriyorumda flash videoları göstermiyo :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Lise zaten bitti hazırlanıyorum ben olurmu öyle bu heves gitmez benden ya piskolojikmi bilemem olamazsam nasıl yaşıycam diye düşünüyorum inanmazsınız konuyu neden açtım bilmiyorum sıkıntıdan herhalde.Birde mobilden bağlanan kardeşim video Polis.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Çevik kuvvet maaşıyla adama kız bile vermezler bu devirde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

ne kadar alıyorlar biliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İskeletor2

quote:

2-2.5 civarı diye biliyorum.

ve dünyanın kahrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

Alıntıları Göster
    Benim Akrabam yunuslarda 4 sene üni mezunu pomemden girdi 2300 tl alıyor.Lise mezunu genç polis çevik kuvvet başlangıç oluyor her genç polis çevik kuvveti tadacakmış.Birde şark görevi filan lise mezunu pmyodan giren 1700 -2000 arası alıyor diye biliyorum Vermesinler kız çokta umrumda ben bu mesleğe öyle aşığımki maaşını bile araştırmaya kalkışmadım o derece yani.Üni mezunu pomemden girme gibi hedefim yok o kadar bekleyemem.

• quote:

quote:

quote:

ve dünyanın kahrı.

net maaşları 2500 üstünde ve ayrıca 3 ayda bir artı maaş ,terör paraları bilmem ne derken 3000 tl yi çok rahat geçiyor.Bu söylediklerim resimi polis.Çevik kuvvet 300-500 daha fazla alır.
  • quote:

Benim Akrabam yunuslarda 4 sene üni mezunu pomemden girdi 2300 tl alıyor.Lise mezunu genç polis çevik kuvvet başlangıç oluyor her genç polis çevik kuvveti tadacakmış.Birde şark görevi filan lise mezunu pmyodan giren 1700 -2000 arası alıyor diye biliyorum Vermesinler kız çokta umrumda ben bu mesleğe öyle aşığımki maaşını bile araştırmaya kalkışmadım o derece yani.Üni mezunu pomemden girme gibi hedefim yok o kadar bekleyemem.

Alıntıları Göster
    bu devirde polis olunmaz genç dostum. yoldan çıkarırlar adamı, kukla gibi kullanırlar. Görüyorsun şimdiki polislerin rezilliğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 13 Kasım 2011; 21:19:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

quote:

quote:

ve dünyanın kahrı.

net maaşları 2500 üstünde ve ayrıca 3 ayda bir artı maaş ,terör paraları bilmem ne derken 3000 tl yi çok rahat geçiyor.Bu söylediklerim resimi polis.Çevik kuvvet 300-500 daha fazla alır.

Alıntıları Göster
    Ya evim kira ile rahat geçinsin yiyecek ekmek bulayım araba olmasın o bile yeter bana ya.3000 2500 i napayım.

• Yanlıs anlasılmak gibi olmasında polislik kadar uyuz olduğum bir meslek yok. Hakkıyla yapanlar var tabi işini, genel izlenimim herkes artist kesilmiş kendilerini cumhurbaskanı sanan tipler, beline silahı sokmayla kendini üstün görenler ki bu tiplerin her nedense güneş gözlüklerine bi hayranlıkları var maşallah 5 polisten 3 ü takıyor.Bu benim görüşümdür diğer arkadasların görüsünede saygım vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

bu devirde polis olunmaz genç dostum. yoldan çıkarırlar adamı, kukla gibi kullanırlar. Görüyorsun şimdiki polislerin rezilliğini.

doğrudur herhalde ama ben bu üniforma hastalığımdan nasıl kurtulucam illa polislik olsun diyorum ne olucak böyle çalışayım bari bakalım sonuç ne olucak zaman göstericek herşeyi bende isterim bir doçent olmayı bir avukat olmayı o kadar okuyup kafa ağrıtmak istemiyorum hem üniformada çok cazip :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ultima_

Yanlıs anlasılmak gibi olmasında polislik kadar uyuz olduğum bir meslek yok. Hakkıyla yapanlar var tabi işini, genel izlenimim herkes artist kesilmiş kendilerini cumhurbaskanı sanan tipler, beline silahı sokmayla kendini üstün görenler ki bu tiplerin her nedense güneş gözlüklerine bi hayranlıkları var maşallah 5 polisten 3 ü takıyor.Bu benim görüşümdür diğer arkadasların görüsünede saygım vardır.

Güneş gözlüğü nasipse oluncada takarım şuanda takıyorum gözlük sağlıktır alakası yok arsitlikle üniformayla.
  • quote:

quote:

Yanlıs anlasılmak gibi olmasında polislik kadar uyuz olduğum bir meslek yok. Hakkıyla yapanlar var tabi işini, genel izlenimim herkes artist kesilmiş kendilerini cumhurbaskanı sanan tipler, beline silahı sokmayla kendini üstün görenler ki bu tiplerin her nedense güneş gözlüklerine bi hayranlıkları var maşallah 5 polisten 3 ü takıyor.Bu benim görüşümdür diğer arkadasların görüsünede saygım vardır.

Güneş gözlüğü nasipse oluncada takarım şuanda takıyorum gözlük sağlıktır alakası yok arsitlikle üniformayla.

Her nedense polislerden başka takan görmedim mesai saatleri içinde, özellikler trafik polislerinde var bu durum, herneyse isteyen takar tabi beni bağlamaz ben düşüncemi söyledim sadece

• quote:

quote:

quote:

Her nedense polislerden başka takan görmedim mesai saatleri içinde, özellikler trafik polislerinde var bu durum, herneyse isteyen takar tabi beni bağlamaz ben düşüncemi söyledim sadece

Alıntıları Göster
    Ortalığı biraz karıştıraym bende o zmaan

Polise sopayla vurmaya cesaret edenler neden Jandarma varken eylem yapamaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 13 Kasım 2011; 21:31:51 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.