Şimdi Ara

bu millet benzin parasını nerden buluyor hakkaten şaşırıyor insan (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
2
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 itre motorlu benzinli araca bile binmem ben.Litresine 5 lira :D 7 yıldır aracım var şu anki aracım 10 litre yakıyor şehir içinde.O da 28 kuruşa falan tekabül ediyor.Şehirler arası 180 kuruşa kadar düşüyor.1000 küsür km lik Trabzon gezimde toplamda(şehir içleride dahil) 189 TL lik Lpg yaktı...
  • Bence para varsa harcama yapılmalı.ekonominin sağlığı açısından bu gerekli.sorun harcanan para ithal ürünlere gidiyor.sorun bu.para dışarı çıkıyor.yerli üretim olarak alınabilecekler kısıtlı maalesef.ilk cep telefonları çıktığı zaman yerli markalarda vardı.ama değişime ayak uyduramadılar.pek kızmıyorum bu konuda zira nokıa bile çöp oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün Başakşehir'den Çekmeköy'e gidiyorum.Üç buçuk saatim yolda geçiyor gidiş geliş toplamda 7 saat.Akbil bakiyem ayda 140lira yatırıyorum belediye 200 basım veriyor ve her gün metrobüsü kullanıyorum.Zincirlikuy meydan muharebesinde koltuk kapma stratejileri ve komplolar kuruyorum metrobüs göründüğü vakit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feindesland -- 25 Eylül 2013; 0:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

3. köprü ve kuzey otoyolu istanbulun sonunu getirecek.

İstanbul nüfusuna en az 5 milyon göç demek,doğanın katli demek...

aklı başında her İstanbullu bu projeye karşı çıkmalı....

Bunu 1. Ve 2. Koprudede dediniz o zamandan cok agac var suanda. Ancak muhalefet :)

Köprülere karşı değilim,yollara da karşı değilim ama bunlar yapıldıktan sonra ne olduğunu herhalde herkes görüyor.1970lerde 4 milyon nüfus vardı şu an 15 milyonu geçmiş durumda.Bu nüfus nerelere yerleşiyor yolun geçtiği yerlere.Şimdi 3.köprü yapılacak,ilk önce ufaktan sonra biraz hızlı sonra tam gaz sağına soluna binalar dikilecek.Sonra bu 3.köprü de yetmecek en sonunda boğazın tamamını kaptacağız o olacak.

17 ağustos depremi oldu ülke durdu,ÖTV gibi birçok vergi çıkardılar hala da devam ediyor.Tüm ülkenin nüfusunu,sanayisini buraya yığmanın çok büyük riskleri var.Şimdi diyebilirsin ki göçmesin insanlar,imkanı yok gibi birşey artık öyle duruma geldi ki hal hemen hemen tüm şirketlerin yapılanmaları burada.Haliyle işe girdin diyelim ki bir Anadolu şehrinde o şirketin yükselmeye başladığında hoop seni alıyorlar İstanbula.İster istemez gitmek zorunda kalıyorsun.Çünkü herşey artık orada.Böyle bir mantık yok.

• benzin bence 10lira olsun. zenginle fakirde ayrılsın artık arkadaş. paramız var fark yaratamıyoruz ya.

ciddiye almayın olum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Adamlar iktidar s600 e biniyor muhalefet leona mi binsin diyor yahu,bunlarin muhalefet yaptigi vatan millet sakarya el enseleri cektigi memlekete demokrasi mi gelr

Evet shadow , kilicdaroglu Linea'ya binince zaten ekonomi duzelcek...

Ulan herifler 500 senedir iktidar yuzu gormemis , muhtemelen de goremeyecek herseyi muhalefete yikmayi nasil basariyorsunuz ya , ben mesela bugun ayagimi carptim ciddi bir sekilde (olay gercek), suclusu Cehape mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Adamların karnı aç ama en lüks arabaya biniyorlar. Bizim ülkedeki insanların çoğu araba sevdasına kapılmış. Adam kirada oturuyor 50.000 liralık sıfır arabaya biniyor. Yav sen arabaya para verceğine önce ev almaya baksana. Kaldı ki araba çok lazımsa idare edecek birşey al. Hele gelecek nesiller dahada manyak yetişiyor. Telefonlara 2 bin lira vermeler , marka takıntıları vs. vs.

zaten bu s3ten s4e geçmeler 4s ten i5e geçmeler bitiriyor beni

Biz bunlari anlatinca iktidar yandasi ilan ediliyoruz

Degil misin dogruyu soyle?

Neden yalnizca catalyst ve avensis42 onayliyor dediklerini?

Bir kerecik olsun , kardesim ben muhalefete oy verdim ama bu adam dogru soyluyor diyen bir kisi neden cikmiyor?

Ikimiz de objektif degiliz shadow , benim rengim belli hic degilse sende kendininkini belirt delikanli gibi tartisalim surda

Oyle "ben tarafsizim ama hukumete bayiliyoruummmm anamuhahelfet cok kotuuuuuuuu" diyerek tarafsiz olunmaz. Eksisozlukteki 'akp ye oy vermdim ama muhtesem isler yapiyorlar' diyen sahte uyelerden hicbir farkin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bugun ise araba ile degilde metro ile gittim

Simdi ben basaksehirde oturuyorum metro bana biraz uzak olsun dedim yururum

Basaksehir gunesli arasi gidis gelis cebimden 2 lira cikti ogrenci akbilim var

Kafam acayip rahatti dert yok tasa yok metro yakin olsa hep metro kullanirim

Ama metrobuse bedava olsa binmem en iyi ulasim yeri altinda olan bence

Boş beleş şekilde toplu taşımanın övülmesini anlamsız buluyorum, İstanbul'da ulaşım hizmeti altında çeşitli şekilde işkenceye maruz kalıyoruz. Adam gibi toplu taşıma hizmeti sunsunlar, ondan sonra gerçekçi bir analiz yaparız.
  • Çok basit. Hep 50 liralık alıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

3. köprü ve kuzey otoyolu istanbulun sonunu getirecek.

İstanbul nüfusuna en az 5 milyon göç demek,doğanın katli demek...

aklı başında her İstanbullu bu projeye karşı çıkmalı....

Bunu 1. Ve 2. Koprudede dediniz o zamandan cok agac var suanda. Ancak muhalefet :)

Köprülere karşı değilim,yollara da karşı değilim ama bunlar yapıldıktan sonra ne olduğunu herhalde herkes görüyor.1970lerde 4 milyon nüfus vardı şu an 15 milyonu geçmiş durumda.Bu nüfus nerelere yerleşiyor yolun geçtiği yerlere.Şimdi 3.köprü yapılacak,ilk önce ufaktan sonra biraz hızlı sonra tam gaz sağına soluna binalar dikilecek.Sonra bu 3.köprü de yetmecek en sonunda boğazın tamamını kaptacağız o olacak.

17 ağustos depremi oldu ülke durdu,ÖTV gibi birçok vergi çıkardılar hala da devam ediyor.Tüm ülkenin nüfusunu,sanayisini buraya yığmanın çok büyük riskleri var.Şimdi diyebilirsin ki göçmesin insanlar,imkanı yok gibi birşey artık öyle duruma geldi ki hal hemen hemen tüm şirketlerin yapılanmaları burada.Haliyle işe girdin diyelim ki bir Anadolu şehrinde o şirketin yükselmeye başladığında hoop seni alıyorlar İstanbula.İster istemez gitmek zorunda kalıyorsun.Çünkü herşey artık orada.Böyle bir mantık yok.

O zaman yapilan kucuk evler yikiliyor. O zaman denetim yoktu fakat suan sıkı takip var :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.