Kablosuz modem almak istiyorum.Evde kullanacağım, masaüstü bilgisayarımın dışında bazen bir laptop ve 2 adet telefon bağlayacağım. Araştırdım biraz fakat kablosuz modem hakkında pek bilgim yok . Tp-Link TD-W8951ND 150Mbps uygundur diye düşünüyorum. Sizce işimi görür mü? Bulduklarım şunlar: 75 TL'lik 50 TL'lik 61 Tl'lik Airties
Şimdi 75 TL'lik olan ek olarak Symantech Norton Antivirüs veriyor. Diğeri ise 50 TL. Bu antivirüs iyi mi googledan pek bir şey bulamadım 25 TL'ye değer mi? Ya da Airties mi almalıyım.
Bunlar dışında önerebileceğiniz başka marka-model var mı? Şimdiden teşekkürler:)
o kadar çok bağlantın olacak 300mbs olanları tavsiye ederim bağlantın daha hızlı olucaktır.antivirüs sana kalmış bi durum ama piyasada o fiyatlardan daha uygunları bile bulunabiliyor.bana göre antivirüs çok gereksiz bişey kendi bilgisayarımda asla kullanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: erhanbjk04
o kadar çok bağlantın olacak 300mbs olanları tavsiye ederim bağlantın daha hızlı olucaktır.antivirüs sana kalmış bi durum ama piyasada o fiyatlardan daha uygunları bile bulunabiliyor.bana göre antivirüs çok gereksiz bişey kendi bilgisayarımda asla kullanmam.
mbps dosya aktarımında gerekli değil miydi? Ben öyle biliyorum. İnternet hızım 8 mbs , TTnet Limitsiz .
her türlü farkı anlıyosun bağlantılarında.daha geniş çekim alanı olduğu için sende daha hızlı bağlanabiliyorsun
quote:
her türlü farkı anlıyosun bağlantılarında.daha geniş çekim alanı olduğu için sende daha hızlı bağlanabiliyorsun
Peki teşekkürler fakat bütçem o kadar yeterli değil. Sizce 50 Tl'lik olan TP-Link işimi görmez mi ? Bir de kopma yaşar mıyım bu TP-Link'te?
quote:
Orijinalden alıntı: Elfangor
quote:
Peki teşekkürler fakat bütçem o kadar yeterli değil. Sizce 50 Tl'lik olan TP-Link işimi görmez mi ? Bir de kopma yaşar mıyım bu TP-Link'te?
genel olarak çok sorun olduğunu duymadım ama tabi bulunduğun yerdeki internete kadar herşey etkiliyor.yani sorun her zaman senden kaynaklanmıyor.eğer wireless üstünden çok bağlı ürün varsa bağlanmama sorunu yaşanıyor.modemi resetleyince düzeliyo.Arada böyle sorunlarla karşılabilirsin
61 Tl'lik Airties. 75 TL'lik Tp link.
İkisinden biri işini görür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme