Artık wireless modem e terfi etmeyi düşünüyorum. Bütçem biraz kısıtlı. O yüzden alacağım model konusunda tereddütlerim var.. Hepsiburada'da 3 farklı model buldum.. Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Ya da sakın alma diyeceğiniz bir model ya da marka var mı acaba?
airties yada u.s robotics tercih et. Büyük olasılıkla sorun yaşamazsın..
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ancak yazımı tam okumadınız sanırım.. bütçemin kısıtlı olduğunu belirtmiştim.. o nedenle bahsettiğiniz markaları düşünemiyorum..
lütfen belirttiğim modemler hakkında birşeyler söyler misiniz eğer varsa fikriniz..
yazdıklarımı okuma zahmetine katlanıp ondan sonra cevap yazsaydın ne gibi bir şey istediğim hakkında fikir sahibi olabilirdin.. oraya 3 tane modem koydum hepsine de link verdim.. ayrıca arkadaşların tavsiye ettiği -senin tavsiye ettiğinden daha da ucuz- modemleri bile pahalı diye geri çevirdim.. sen bana ben nerden bileyim bütçeni diyosun.. sana ban
50-60 lira için konu açmaya üşenmediğin için tebrik ediyorum seni gerçekten bravo
sen parayı dereden topluyosun galiba.. ayrıca bunun maddiyatla bir ilgisi yok.. insanlardan fikir istemek ne zamandan beri suç sayılıyor.. katıldığın diğer başlıklara baktım da sende danışmışsın hangi laptopu alayım die.. git al işte birini bozuk çıkarsa bi dostuna verirsin sevabına diğerinden alırsın.. ne diye soruyosun ki.. çatıık ulan..
yarın gidip modem alıp da vereyim sana, forumu doldurduğuna değmez
modem bu, tercihte zorlanılacak bir durum olmasa gerek
varya müthiş yardımcı oldunuz çok teşekkürler.. kronik problemleri olan ya da sık arızalanan bir çok elektronik ürün var.. bahsettiğim modellerinin arasında bu tarz bir model var mı yok mu kullanıcıların yorumlarını tavsiyelerini almaktı amacım sadece.. bunu anlayabilmek, özümseyebilmek bu kadar mı zor? bu arada foncu kardeş sana söyleyebilecek bir şey bulamıyorum.. istemem yardımını senden gelecek olan hayır Allah'tan gelsin.. bundan sonra buraya bir şey yazma yeter bana..
Arkadaşım alt tarafı gidip modem alıcan ya amma uzattın doğru söylüyor insanlar zor bir şey değil adsl modem var mı diye soracaksın o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: NaCReS
varya müthiş yardımcı oldunuz çok teşekkürler.. kronik problemleri olan ya da sık arızalanan bir çok elektronik ürün var.. bahsettiğim modellerinin arasında bu tarz bir model var mı yok mu kullanıcıların yorumlarını tavsiyelerini almaktı amacım sadece.. bunu anlayabilmek, özümseyebilmek bu kadar mı zor? bu arada foncu kardeş sana söyleyebilecek bir şey bulamıyorum.. istemem yardımını senden gelecek olan hayır Allah'tan gelsin.. bundan sonra buraya bir şey yazma yeter bana..
ya foncu sen ne ayaksın Allah aşkına.. sana dert mi oldu koskoca forumda benim açtığım küçük bi topic.. sana ne ister alırım ister almam.. git başka topic lerde takıl.. 3 kuruşluk aklınla, akıl veriyorsun millete.. buraya bir şey yazma dedim hala ezik gibi gelmişsin bi de dayanamayıp 2 mesaj birden atmışsın.. lafı kulaklarıyla dinleyip, gözleriyle okuyup, beyniyle anlayan birisi için bu yazdıklarım fazla bile.. ama anlaşılan o ki sen farklı uzuvlarınla dinleyip, yorumlamaya çalışıyorsun söylediklerimi.. muhatap olmak istemiyorum artık seninle istersen sabaha kadar öt bikbikbik..
ruh göçü arkadaş yorumun için teşekkürler.. verdiğin linklere bakmıştım b standartı zaten baya bi eskide kaldı.. n standartı bi cihazım var.. ama o özelliklerde modemler oldukça pahalı.. cnet te g++ var fakat onda da ısınma probleminden şikayetçi bir çok kişi.. bu düzeyde quake ve edimax firmalarının 2 adet cihazını gördüm.. tercihimi onlardan birisi üzerinde kullancam..
hayırlı günler..
UCUZ bir modem aldıysan konuyu kapat artık istersen iyi olur bu
quote:
Orjinalden alıntı: NaCReS
ya foncu sen ne ayaksın Allah aşkına.. sana dert mi oldu koskoca forumda benim açtığım küçük bi topic.. sana ne ister alırım ister almam.. git başka topic lerde takıl.. 3 kuruşluk aklınla, akıl veriyorsun millete.. buraya bir şey yazma dedim hala ezik gibi gelmişsin bi de dayanamayıp 2 mesaj birden atmışsın.. lafı kulaklarıyla dinleyip, gözleriyle okuyup, beyniyle anlayan birisi için bu yazdıklarım fazla bile.. ama anlaşılan o ki sen farklı uzuvlarınla dinleyip, yorumlamaya çalışıyorsun söylediklerimi.. muhatap olmak istemiyorum artık seninle istersen sabaha kadar öt bikbikbik..
ruh göçü arkadaş yorumun için teşekkürler.. verdiğin linklere bakmıştım b standartı zaten baya bi eskide kaldı.. n standartı bi cihazım var.. ama o özelliklerde modemler oldukça pahalı.. cnet te g++ var fakat onda da ısınma probleminden şikayetçi bir çok kişi.. bu düzeyde quake ve edimax firmalarının 2 adet cihazını gördüm.. tercihimi onlardan birisi üzerinde kullancam..
hayırlı günler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme