Şimdi Ara

Bu modemlerden hangisini tavsiye edersiniz? TP-LINK TD-W8961ND---ZyXEL P-660HN-T1v2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 hafta içinde linkteki TTNET FİBERNET LİMİTSİZ kampanyasına geçmeyi düşünüyoruz da yeni modem almam gerekiyor.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Okula-Donus-Kampanyasi.aspx

fiber internette sanırım her modem uyumlu olmuyomuş.

biraz araştırdım da aşağıdaki linkteki modemler fiyat olarak ve wifi çekim alanı olarak uygun geldi.

bu modemler fiber internete uyumlumudur? yani kopma vs gibi sorun çıkarır mı?

bu iki linkten hangisini tavsiye edersiniz?

yada başka tavsiye de de bulunabilirsiniz (bu fiyatları aşmazsa iyi olur:)

TP-LINK TD-W8961ND :http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8961nd-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-wps-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd100932&categoryId=3009801

ZyXEL P-660HN-T1v2 :http://www.hepsiburada.com/liste/zyxel-p-660hn-t1v2-300mbps-kablosuz-4-port-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd500909&categoryId=3009801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 13 Ekim 2014; 12:41:26 >

• SherlockHolmes. kullanıcısına yanıt
    ikiside fibere uymaz. bu fiyatlara fiber modem alamazsın. bütçeni arttırman lazım.

VDSL destekli bi modem alman lazım
  • hocam bende bugün araştırdım şu fiber olayını da şimdi bizim burada (edirne) fiber altyapısı pek yaygın değil.süperonline yer altına fiberoptik kablo döşemişti ama tabi bazı yerlere.ve sanırım ttnet le alakası yok.tam da bilmiyorum.
    ben fibere uygun bi modem alıyım da ilerde fiber yaygınlaştığında bidaha modem masrafım olmasın diye düşünmüştüm.
    ttnetin fiber altyapısı olmadığı içinde fibernete başvuramayız muhtemelen
    yani sanırım ttnet fiber işi yattı şimdilik :)
    tabi telekoma gibip şu fiber kablo işini öğrenmek lazım.

şimdi ULTRANET LİMİTSİZe yada HİPERNET LİMİTSİZe başvurcam gibi görünüyo :)

şuan bi tarafım vdsl modem alıyım da ilerde fiber yaygınlaştığında modem derdim olmasın diyo diğer yanım düşük bütçeli çekim alanı geniş bi adsl2 modem al nasısa ilerde fiber yaygınlaşınca vdsl modemlerin de çeşitliği artıcak daha ucuzlucak ve özellikleri daha iyi olucak diyo.
    napsam bilemedim : )

bugün biraz araştırmıştım vdsl modemleri de
    Airties Air 5650
    TP-LINK TD-W9980
    bu iki modeli buldum fiyatı çok uçuk olmayan.

ben tablet kullanıcağım için diğer odada o yüzden wifi alanı geniş olanlara bakıyorum.sanırım ilk mesajdaki tp link te bu vdsl modeli de iyi wifi çekim alanı konusunda antenli olmalarından dolayı.

sanırım şu ttnet fiber olayını öğrendikten sonra bu 2 tp link ten birini alcam gibi.

tabi başka önerilere de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockHolmes. -- 14 Ekim 2014; 3:23:30 >

• ttnet kampanyalı fıber modemler vermekte ıkı modemınde uyumsuz fıber vdsl ınternete. fiber vdsl hatta uyumlu modemlerın fıyatı ortalama 180 tlden baslat 1000 tl dogru cıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tp link td w8960n wifi sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.