Şimdi Ara

Bu motor bu aracı çekmiyor yorumları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karayollarında ve asfalt yolda ve asfalt kuru iken her tür dik yokuşu, klima tam açık, araçta 5 kişi ve bagaj valizle doluyken bile 1.vitesle bile olsa çıkabilen her araç çekiyordur.

Ha önden çekerdir, ön teker hafiflediğinden o araç çıkamaz, o durum beni bağlamaz. Çıkamayan araç çıkamıyordur. Beni bağlamaz 😀 Ben araçla geri geri gidip zahmete katlandıktan sonra olan.olmuştur. Sıkıntıyı yaşamışımdır.

Böyle araçlar var mı, var. 1 kere zamanında yeni sıfır aldığım 2004 Polo 75ps ile rampayı zar zor çıktım. Bir rampayı da araç doluyken çıkamadım. Ha bu araç çekmiyordur bana göre. Ha rampa dikti beni bağlamaz kuru asfalt olduğu sürece...

Onun dışında karayollarındaki 120 km/s maksimum sürate artık her araç çıkabiliyor. Otobanda en dik rampalarda bile hic bir araç 80in altına da düşmüyor. O yüzden sorun yok. Yani gerisi performans kriteridir sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 31 Temmuz 2017; 21:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumun geneli WRC pilotu olduğu icin satilan cogu arabada çekmeme sorunu var(mış).

• Burada 3 kriter var bence.

1 - aracin kasa agirligi

2- sanziman turu ( otomatikse cok buyuk etken ne tur otomatik oldugu)

3- motorun teknolojisi.

Orneklemek gerekirse 1.2 motor 1200 kg lik tam otomatik sanzimanli bir aracta cekis ve yakit tuketimi sorunlari yasarken , 945 kglik cvt sanzimanli bir aracta gayet verimli calisabiliyor.

O yuzden sadece motora bakmak yanlis bir yargi.

Hayirli gunler.

• Millet gerçekten çekmeyen arabaya binmediği için koltuğa yapıştırmayan her arabaya çekmiyor der oldu.Amcam 0-100 Km's verisi 18.5 Sn olan W124 200D İle yüzbinlerce km yapıp Türkiyeyi gezmişti.

Eski Atmosferik Dizel Mercedes W123-W124 Kasa 200D-240D-250D kullananlar veya binenler vardır.

W123 200D'nin Fabrika verisi Son Hızı 135 Km/S'tir.

240D Fabrika verileri 0-100 Km/s 22 Sn Maksimum hız 143 Km/S

Buda W124 200D Teknik verileri ;https://www.ultimatespecs.com/tr/araba-teknik-ozellikler/Mercedes-Benz/2267/Mercedes-Benz-W124-Sedan-200-D.html

Asıl çekmeyen,sollama nedir tatmak isteyen eski dizel araç kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 31 Temmuz 2017; 22:15:22 >

• j kasa astra bile çeker. yokuş yukarı 200nm torklu aracı 6. viteste 80 ile tırmanmaya başlarsan tatmin etmemesi doğal fil gibi araba ağır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.