Şimdi Ara

bu mp3 çalar alınırmı =>MINTON MMP 3077 PORTATİF MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50 ytl bütcem var

bu mp3 çalar ı duydum

MINTON MMP 3077 PORTATİF MP3 ÇALAR nedir ne değildir nasıl birşeydir mp3 çalarlardan anlayanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360707&CS_Category=_SBFAD_714_1&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

saygılar.

bu mp3 çalar alınırmı =>MINTON MMP 3077 PORTATİF MP3 ÇALAR

• evet bende düşünüyorum ya ses kalitesi nasıl sesi çok tiz mi veriyor yoksa tok bir sesi mi var ortalama kullanıcıyı tatmin eder mi
  • 2005 yılında bi tane minton mp3 çalar almıştım, sony kulaklıkla gayet iyi ses veriyordu. zatenten bu tarz firmalar nedense kulaklık yapmayı pek beceremiyorlar. extradan kulaklık alırım diyosan al muhtemelen iyi ses verecektir.
  • ARKADAŞLAR BEN MİNTON KULLADIM ... HAYATIMDA ETMEDİĞİM KÜFÜRLERİ MİNTON MP3 ÇALARIMI ETTİM.... MİNTON HER SANİYE BOZULAN TAKILAN SİNİR BİR ÜRÜN VE PAZAR MALINDAN FARKI YOK DENECEK KADAR KALİTESİZ... BEN 1 SENEDE 7 KERE GARANTİYE VERDİM DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ ....SONRA NE Mİ OLDU GARANTİ DAHA KABUL ETMEDİ .... BU KADAR ÇOK YOLLAMAYI.... LANET OLSUN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM... BAKIN BEN KULLANDIM SESİ GÜZEL HAKKINI YEMİYİM... ANCAK SİZİ FAZLA GÖTÜRMEZ VE İŞGENCE ÇEKTİRİR BENDEN DEMESİ....
  • bu tarz markalarda şans faktörüde var ben yeni mp3 player aldım ama eski minton hala yaşıyor..
    aslında aynı modelin aynı ömürde olması gerekli ama elektronik işte hepsi farklı karakter
  • Arkadaşlar bugün aldım cihazı...Dandik sayılaiblecek philips kulaklıkla denedim.Ses kalitesi ortalama yani ortalama kullanıcıya yeterli.Görüntü kalitesi de idare eder.Sonuç olarak 50 liraya alınacak ii bi cihaz.Fotoğraflı incelemesini yapmayı düşünüyorum.
  • 512lık ipod shuffe 50 ytl koruma kabında
  • 3 gün önce kuzenime aldık bu üründen sesi fena değil ama menüsü falan tamamen çakma sonylerle aynı ben biraz daha biriktir creative veya ipod shuffle al derim.
  • bence creative al biraz daha para biriktirip creative nin yeni modelleride çıkıcaktı sanırsam forumda vardı başlıkları
  • Zune alana kadar idarelik olarak aldım bu cihazı . 1 ayı geçti sanırım. Problemimiz olmadı cihazla. Kendi kulaklığımı bulamadığım için mecburen kendi kulaklığımla deniyorum ses yüksekliği iyi sayılır ama bas kalitesi kötü ve ses kalitesi ortalama sayılır. Video ve resim gösterimi düşündüğümden iyi çıktı. Pili iyi gidiyor baya. EBook falan da okunuyor ama denemedim.

Sonuç olarak idarelik birşey alınacaksa düşünülebilir ama uzun vadede tavsiye etmem
  • kuzenim almış aynısı.çok fazla vakit geçiremedim ama ses kalitesi o fiyata göre baya iyiydi
  • dışa ses veriyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirsayginer

ARKADAŞLAR BEN MİNTON KULLADIM ... HAYATIMDA ETMEDİĞİM KÜFÜRLERİ MİNTON MP3 ÇALARIMI ETTİM.... MİNTON HER SANİYE BOZULAN TAKILAN SİNİR BİR ÜRÜN VE PAZAR MALINDAN FARKI YOK DENECEK KADAR KALİTESİZ... BEN 1 SENEDE 7 KERE GARANTİYE VERDİM DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ ....SONRA NE Mİ OLDU GARANTİ DAHA KABUL ETMEDİ .... BU KADAR ÇOK YOLLAMAYI.... LANET OLSUN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM... BAKIN BEN KULLANDIM SESİ GÜZEL HAKKINI YEMİYİM... ANCAK SİZİ FAZLA GÖTÜRMEZ VE İŞGENCE ÇEKTİRİR BENDEN DEMESİ....

Geçmiş olsun ama eskisi gibi 7 defaya gerek kalmıyor kimi zaman.Artık 3. de değişim oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream87 -- 3 Ekim 2008; 11:48:36 >
  • bence sesi açmak için ordaki V ye basıp sonra arttırıp azaltamk saçmalık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirsayginer

ARKADAŞLAR BEN MİNTON KULLADIM ... HAYATIMDA ETMEDİĞİM KÜFÜRLERİ MİNTON MP3 ÇALARIMI ETTİM.... MİNTON HER SANİYE BOZULAN TAKILAN SİNİR BİR ÜRÜN VE PAZAR MALINDAN FARKI YOK DENECEK KADAR KALİTESİZ... BEN 1 SENEDE 7 KERE GARANTİYE VERDİM DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ ....SONRA NE Mİ OLDU GARANTİ DAHA KABUL ETMEDİ .... BU KADAR ÇOK YOLLAMAYI.... LANET OLSUN DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM... BAKIN BEN KULLANDIM SESİ GÜZEL HAKKINI YEMİYİM... ANCAK SİZİ FAZLA GÖTÜRMEZ VE İŞGENCE ÇEKTİRİR BENDEN DEMESİ....

o da bir şey mi orıte mp4 aldım ekranı çizgili çizgili resimleri tersten gös
  • kuzene aldık 2 hafta da nort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.