Şimdi Ara

bu mp3 player'ı bilen var mı ? tavsiyeniz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alışveriş sitesinde rastladım sayısız özelliği var çok da tatlı. ne markası ne modelini yazmış adam. spot , uzakdoğudan dedi ...

http://urun.gittigidiyor.com/1GB-MP3-MP4-VIDEO-FM-E-BOOK-FM-RADIO-1-8inc_W0QQidZZ4340319

markasını bilen yazarsa sevinirim... kullanan,özelliklerini bilen.. vs.. vs

bir de yine 100 ytl altında tavsiye edebileceğiniz bi mp3 player var mı ? teşekkürler

• Uzak doğudan gelen ucuz Çin mallarından biri,almak gibi bir hatay düşme,marka diye bir şey yok zaten adam siparişini veriyor ne isterse isim olarak onu bastıruyor,ses kalitesi yok(baya yok)+forumda fake player diye arama yaparsan yeterli bilgiye ulaşırsın ayrıca bu aletleri alanlar için elektronik mühendisi oluyorlar diye dedikodular dolaşıyor:) sorunları hiç bitmez,çözene kadar bir şeyler öğrenirsin
  • teşekkürler, iyi ki almamışım o zaman... anlamadığım alanlar bide güzel ,, süper diye yorumlar yazmışlar...
  • Creativ MuVo'lara bakmanı öneririm. 100 liradan aşağısı genelde 512 MB'tır ama ucuza satan bir yer bulabilirsen, 1 GB'lık da alabilirsin.
  • ARKADAŞIM BU MP4ü TAŞIMASI VE GÖRÜNTÜSÜ İÇİN İSTİYORUM DİYOSAN AL AMA ÖZELLİK İÇİN ALMAK İSTİYORSAN SALLA İĞRENÇ BİŞİY BEN KULLANIYORUM. NASIL OLDUDA 100YTLyi BUNA SAYDIM DİYE KENDİMİ PARÇALIYORUM.
  • Alıpta başını ağrıtmana değmez.
  • ÇAKMAYA YAKLAŞMA SONRA FERYADI BASMA!!!!!

NASIL SLOGAN AMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.n.t.com.tr/urun.php?uid=14410 ( N VE T arasındaki noktayı silmeyi unutma ) çok şahane bi alet firmware ile radyo açabilirsin. Sadece hassas kullanım gerektiriyor cepte taşıma, bi kılıf al yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.