markasını bilen yazarsa sevinirim... kullanan,özelliklerini bilen.. vs.. vs
bir de yine 100 ytl altında tavsiye edebileceğiniz bi mp3 player var mı ? teşekkürler
Uzak doğudan gelen ucuz Çin mallarından biri,almak gibi bir hatay düşme,marka diye bir şey yok zaten adam siparişini veriyor ne isterse isim olarak onu bastıruyor,ses kalitesi yok(baya yok)+forumda fake player diye arama yaparsan yeterli bilgiye ulaşırsın ayrıca bu aletleri alanlar için elektronik mühendisi oluyorlar diye dedikodular dolaşıyor:) sorunları hiç bitmez,çözene kadar bir şeyler öğrenirsin
teşekkürler, iyi ki almamışım o zaman... anlamadığım alanlar bide güzel ,, süper diye yorumlar yazmışlar...
Creativ MuVo'lara bakmanı öneririm. 100 liradan aşağısı genelde 512 MB'tır ama ucuza satan bir yer bulabilirsen, 1 GB'lık da alabilirsin.
ARKADAŞIM BU MP4ü TAŞIMASI VE GÖRÜNTÜSÜ İÇİN İSTİYORUM DİYOSAN AL AMA ÖZELLİK İÇİN ALMAK İSTİYORSAN SALLA İĞRENÇ BİŞİY BEN KULLANIYORUM. NASIL OLDUDA 100YTLyi BUNA SAYDIM DİYE KENDİMİ PARÇALIYORUM.
http://www.n.t.com.tr/urun.php?uid=14410 ( N VE T arasındaki noktayı silmeyi unutma ) çok şahane bi alet firmware ile radyo açabilirsin. Sadece hassas kullanım gerektiriyor cepte taşıma, bi kılıf al yeter.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme