Şimdi Ara

Bu msj da ne anlatmak istiyo nasıl yaparım bilen varmı??:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---The Zoom 5551 ADSL Router will not allow you to forward enough ports, to run Age of Empires. You should try using the DMZ portion of this router if it is available. Alternatively you can try switching the router to bridged mode. You will need to contact your ISP to switch to bridged mode, so they can make the required changed on their end.)

Arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen burda denileni yapabilirsem arkadaşlarımla age of oynayabileceğim (sanırım ) ancak burda ne dediğini ve nasıl yapılacağını anlamıyorum lütfen yardımcı olun

Saygılar...

• Modemde eğer mevcutsa DMZ seçeneğini kullan (yani tek bir seçenekle, aynı anda bütün portları internete açma durumu), veya bridged modda kullan diyor. Bridge mode'da kullanabilmen için servis sağlayıcına başvurman gerekebilirmiş.
  • modeminde port açman gerkiyor. google.da arama yaparsan hangi modemde nasıl port açıldığı adım adım anlatılmış rahatlıkla yaparsın. yalnız bence tüm portlarını açma, feci bi güvenlik boşluğu olur :) age of empires hangi port.u kullanıyosa o açılırsa sadece daha emniyetli olur.
  • Evet bu arada bahsedilen DMZ kavramı bütün portları direk açtığı için seni savunmasız bırakır.
    Modem marka ve modellerine göre nasıl port açacağınwww.portforward.com da resimli olarak anlatılıyor. İngilizcedir ama resimlerle de anlattığından, kolaylıkla görebilirsin.
  • www.meretx.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.