Şimdi Ara

Bu mudur Xbox 360?? (İlk İzlenim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet endemden aldığım 2 oyun (Perfect Dark Zero ve NFS Most Wanted) ile VGA Kablom geldi de, sistemi kullanmaya başladım.
    Cihaz NTSC Premium, Xbox Live GOLD üyelik aldım 1 aylık. 2 Xbox Live Arcade demo çekmiştim oyun yok diye. PGR3 ve Kameo oyunlarım bugün yarın gelir.

Projeksiyona bağlayarak oynuyorum, Optoma 800x600 DLP var, ancak xbox da 800x600 olmadığı için 1024x768 de oynuyorum, görüntü gayet güzel.
    DVD oynatırken (DVD-R/+R ye yazılmış kopya dvd leri oynatıyor!) çözünürlüğü 640x480 yapması kötü

NFS Most Wanted in grafikler iyi gibi, ama öyle next-gen havası yok. Xbox live üzerinden 1 Ranked Match yaptım 4 kişilik, hız gayet iyiydi 256k adsl ile
    Bir de Quick race yaptım, grafikler pek güzel gelmemişti.

Perfect Dark Zero nun grafikler ise, hiçte öyle next-gen lik değildi. Gamepad ile bir kaç misyon bitirdim, oyun fena değil ama öyle doom 3 gibi pc oyunlarından bir üstünlüğü yok. Genede oyunlar 1024x768 de hç takılmadan çatır çatır çalışıyor.

Konsolla bir çıkan oyunlar belli ki konsolun tam gücünü değil, yarı gücünü bile kullanamıyor. Koskoca projeksiyonda (180 cm perde) oyun oynamama rağmen pek tatmin edici gelmedi. 670$ Konsola, 85 ytl VGA çeviriciye, 200 ytl de 2 oyuna verdim. 8$ da Xbox Live'a... İnsan biraz daha iyi birşey bekliyordu.

Neyse, Kameo ve PGR3 gelsin, onlarıda bi oyniyim.

• Sabırlı ol bence... İlk başlarda beklentiler fazla büyük olmasın... Ama emin ol yakında oldukça kaliteli yapımları konsolunda oynayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Sabırlı ol bence... İlk başlarda beklentiler fazla büyük olmasın... Ama emin ol yakında oldukça kaliteli yapımları konsolunda oynayacaksın...
    Hayırlı olsun.Bencede baştan fazla heveslenmemek lazım.Belli bir süre sonra konsolun gücüne göre oyun yapılıyor.Ben şahsen NinjaGaiden II çıksın ertesi gün alırımm XBOX360'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Hayırlı olsun.Bencede baştan fazla heveslenmemek lazım.Belli bir süre sonra konsolun gücüne göre oyun yapılıyor.Ben şahsen NinjaGaiden II çıksın ertesi gün alırımm XBOX360'ı

Alıntıları Göster
    Fight Night 3 oyna, ve Kameo mükemmel ikiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlord

Fight Night 3 oyna, ve Kameo mükemmel ikiside

Alıntıları Göster
    ben 360 alali 1,5 ay oldu orijinal oyun almadim demolarla idare ediyom cünkü konsol zaten erken ciktigi icin kaliteli oyunlar yetisemedi,ama mart nisan mayis haziran da ,cok kaliteli oyunlar geliyor biraz sabir haaaaaa bu arada ps3 daha iyi olacak diyenlere aciyorum ve cok üzülüyorum yaw insan bu kadar da gercek hakiki kral bir 360 varken baska hayali kral ariyorlar dogrusu bu hayal perestlere ACIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: bal

ben 360 alali 1,5 ay oldu orijinal oyun almadim demolarla idare ediyom cünkü konsol zaten erken ciktigi icin kaliteli oyunlar yetisemedi,ama mart nisan mayis haziran da ,cok kaliteli oyunlar geliyor biraz sabir haaaaaa bu arada ps3 daha iyi olacak diyenlere aciyorum ve cok üzülüyorum yaw insan bu kadar da gercek hakiki kral bir 360 varken baska hayali kral ariyorlar dogrusu bu hayal perestlere ACIYORUM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bal

Hasbinallah! Çıkınca göreceğiz bakalım hangisi daha iyi olacak. Peynir tenekenizle mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Hasbinallah! Çıkınca göreceğiz bakalım hangisi daha iyi olacak. Peynir tenekenizle mutluluklar

Alıntıları Göster
    ps3 çıkınca xbox360 kenara çeksin kendini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Hellmarch, balkon barbeküsü yerine bahçe barbeküsü olarak çıkacakmış PS3.Kasa büyüyecek diyorlar..

Tabii çıkarsa oda

• quote:

quote:

Hellmarch, balkon barbeküsü yerine bahçe barbeküsü olarak çıkacakmış PS3.Kasa büyüyecek diyorlar..

Tabii çıkarsa oda

Alıntıları Göster
    Hakikaten oyunlar çok pahalı be...

• quote:

quote:

Tabii çıkarsa oda

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ravenlord

quote:

Tabii çıkarsa oda

Et peynirden lezzetlidir.

• quote:

quote:

quote:

Tabii çıkarsa oda

Et peynirden lezzetlidir.

Alıntıları Göster
    Böyle fahiş fiyatlarla oyun kısırı sistemler alanlara üzülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

Böyle fahiş fiyatlarla oyun kısırı sistemler alanlara üzülüyorum.

Alıntıları Göster
    bir kere televizyonun HDTV mi HDTV degilse ekrandan tam performans alamazsın...

ikincisi aldıgın oyunlar xbox 360 icin ozel yapılmıs oyunlar degil.XBOx 360 a ozel yapılmıs oyunları da oyna sanırım daha memnun kalacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

bir kere televizyonun HDTV mi HDTV degilse ekrandan tam performans alamazsın...

ikincisi aldıgın oyunlar xbox 360 icin ozel yapılmıs oyunlar degil.XBOx 360 a ozel yapılmıs oyunları da oyna sanırım daha memnun kalacaksın

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güle güle kullan ama ps3 alsan daha iyi olurdu
  • quote:

quote:

Tabii çıkarsa oda

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

fark olacak

Tabii çıkarsa oda

Allah iyiliğini versin raven iyi güldüm hee.Ondan olsa olsa (ps3 ten) sülale boyu mangal olur başkada bişey olmaz.
    ayrıca ps3 denen rivayete ilk çıkan oyunlarıda göreceğiz.ps2 ile farkı olcakmı bakalım pre-render grafiklerle göz boyamaktan başka bişey yok piyasada hadi onu geçin daha ortada cihaz bile yok bu gidişlede olmayabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: LunarGuardian

quote:

quote:

fark olacak

Tabii çıkarsa oda

Allah iyiliğini versin raven iyi güldüm hee.Ondan olsa olsa (ps3 ten) sülale boyu mangal olur başkada bişey olmaz.
    ayrıca ps3 denen rivayete ilk çıkan oyunlarıda göreceğiz.ps2 ile farkı olcakmı bakalım pre-render grafiklerle göz boyamaktan başka bişey yok piyasada hadi onu geçin daha ortada cihaz bile yok bu gidişlede olmayabilir....

Alıntıları Göster
    TV değil projeksiyonda oynuyorum.
    HDTV olmasa bile, 1024x768 az bir çözünürlük değil. HDTV Halefi yani.
    Perfect Dark Zero Xbox360 oyunu, NFS gibi PC den port değil, ama genede iyi gelmedi grafikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratremiks

TV değil projeksiyonda oynuyorum.
    HDTV olmasa bile, 1024x768 az bir çözünürlük değil. HDTV Halefi yani.
    Perfect Dark Zero Xbox360 oyunu, NFS gibi PC den port değil, ama genede iyi gelmedi grafikler.

Alıntıları Göster
    İlk çıkan oyunların ortak sorunu.Zamanla hem grafik kalitesi artacak hemde oyun sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

İlk çıkan oyunların ortak sorunu.Zamanla hem grafik kalitesi artacak hemde oyun sayısı

Alıntıları Göster
    hocam zaten xbox 360 alarak bi hata yapmışsın bari oyun alma ya

pgr3 - pdz falan hikaye hepsi next gen şeyler bekleme bu atariden

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

hocam zaten xbox 360 alarak bi hata yapmışsın bari oyun alma ya

pgr3 - pdz falan hikaye hepsi next gen şeyler bekleme bu atariden

Alıntıları Göster
    Bal kardeşim kimseye acıma boşver. Çünkü ben gidip xbox 360 da alıcam çıkınca ps3 de alıcam bütün kral oyunları oynayacağım.Çünkü ben oyuncuyum.
    Oyuncu makina ayırmaz yeter ki oyun olsun. Bütün gün ün stresini oyun konsolunda ya da pc de ümüğünü sıktığım adamlardan alıcam. Mgs de yada splinter cell de adama arkadan yaklaşıp bıçağı cart diye sokucam.Sonra canım çekicek hız yapmak isteyeceğim açağım gran tourismo yu yada project gotham racing i biraz hız yapıcam bütün konsollara verdiğim para karşılığı evimde apayrı bir dünyam olacak ve kimse bana ps3 aldım yada xbox aldım diye acıyamayacak acısa bile umrumda olmayacak çünkü ben o anda zevkten dört köşe keyfin doruklarında olacağım.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Bal kardeşim kimseye acıma boşver. Çünkü ben gidip xbox 360 da alıcam çıkınca ps3 de alıcam bütün kral oyunları oynayacağım.Çünkü ben oyuncuyum.
    Oyuncu makina ayırmaz yeter ki oyun olsun. Bütün gün ün stresini oyun konsolunda ya da pc de ümüğünü sıktığım adamlardan alıcam. Mgs de yada splinter cell de adama arkadan yaklaşıp bıçağı cart diye sokucam.Sonra canım çekicek hız yapmak isteyeceğim açağım gran tourismo yu yada project gotham racing i biraz hız yapıcam bütün konsollara verdiğim para karşılığı evimde apayrı bir dünyam olacak ve kimse bana ps3 aldım yada xbox aldım diye acıyamayacak acısa bile umrumda olmayacak çünkü ben o anda zevkten dört köşe keyfin doruklarında olacağım.
    Saygılar

Alıntıları Göster
    Biraz daha sabırlı ol eminim ileride oyunlarsın sayısı ve kaliteside yükselecektir.

Tabi ne olursa olsun ps3 ün yerini tutamaz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

Biraz daha sabırlı ol eminim ileride oyunlarsın sayısı ve kaliteside yükselecektir.

Tabi ne olursa olsun ps3 ün yerini tutamaz diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    HAYDAAA!!!Bide televizyonu mu değiştirecez xbox'ta iyi grafik alalım diye.Bu HDTV olayı ne.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.