Şimdi Ara

Bu mudur Xbox 360?? (İlk İzlenim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serrro bak bilmeden konusma ,ne demek ps3 in yerini tutamaz ,xbox360 in tirnagi bile olamaz ps3 ,ps3 cikmayacak eger cikaRsa ASRIN HATALI MAKINASI OLACAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal -- 19 Şubat 2006 22:23:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: bal

ben 360 alali 1,5 ay oldu orijinal oyun almadim demolarla idare ediyom cünkü konsol zaten erken ciktigi icin kaliteli oyunlar yetisemedi,ama mart nisan mayis haziran da ,cok kaliteli oyunlar geliyor biraz sabir haaaaaa bu arada ps3 daha iyi olacak diyenlere aciyorum ve cok üzülüyorum yaw insan bu kadar da gercek hakiki kral bir 360 varken baska hayali kral ariyorlar dogrusu bu hayal perestlere ACIYORUM

Hasbinallah! Çıkınca göreceğiz bakalım hangisi daha iyi olacak. Peynir tenekenizle mutluluklar

Bugüne kadar PS vardı herzamanda PS olacak.PS3'ü kötüleyenler bu zamana kadar ne oynadınız?

• 1-Xbox 360 sana kaça patladı,yani 110-220 volt çeviricisi ile vs.(çevirici dahil 670 dolar mı?)
    2-Cihaz NTSC senin Tv de siyah-beyaz sorunu oldu mu?
  • Halen Çıkmamış bir cihaz hakkında konuşuyorsunuz...
    Şuan bir numara Xbox360 Kıskanmayıngidip ezik ps2 de oyun oynayın 3 çıkana kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 19 Şubat 2006 22:57:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzm@n

Halen Çıkmamış bir cihaz hakkında konuşuyorsunuz...
    Şuan bir numara Xbox360 Kıskanmayıngidip ezik ps2 de oyun oynayın 3 çıkana kadar

tam demek istediğimi özetlemişsin

• Xbox Playstation2'den iyiydi.Playstation3'te muhtemelen xbox360'tan iyi olacak.Fakat farkettiyseniz daha sonra çıkan konsol bir öncekinden iyi oluyor.Bu çok doğal bir durum.Çünkü herşey sürekli gelişiyor ve değişiyor.Ama "şu anda en iyi konsol" xbox360'tır.Bunun aksini kimse iddia edemez.
  • quote:

serrro bak bilmeden konusma ,ne demek ps3 in yerini tutamaz ,xbox360 in tirnagi bile olamaz ps3 ,ps3 cikmayacak eger cikaRsa ASRIN HATALI MAKINASI OLACAKTIR

@bal diyelimki SONY senin hipotezini çürüttü ve XBOX 360 dan çok daha güçlü bir konsol yaptı.O zaman ne diyeceksin? Eğer böyle olursa senin bir daha bu foruma gelmemeni rica edeceğim Çok eminsin kendinden...
  • greatsoldier ,kardes ben microsoft un avukati degilim ama ben hayal kuranlari uyandirmak ,gercekleri göstermek istiyorum cünkü hayatim pc ve konsol un icinde geciyor bu firmalarda calisan insanlarla tanisiyorum ve görüs alis verisi yapiyorum ,soruna gelince ,ps3 pal version u daha 2-3 cikmaz eger CIKARSA.Ve diyelimki ilerde CIKTI makina nin bazi özellikleri ellbette 5-10 mhz daha hizli olacaktir ,ama bu farki biz oyuncular oyunlarda ve uygulamalarda xbox360 göre ,hissedemeyiz ,göremeyiz, cünkü bu 5-10 mhz lik fark sadece milletin gözünü boyamak yaw bakin sony daha hizlisini yapti dedirtmek icindir.ve sony cok gaddar dir bu 5-10 mhz lik fazlalikdan dolayi milleti soyup sogana cevirecek ZIMPIRTISINA 900 ILE 1000 DOLAR PARA isteyecektir tabi bunun birde 100 dolar oyunlari 300 dolar hdd si vs vs vs ps3 KAZIK XBOX360 DOST unutmayin

• quote:

greatsoldier ,kardes ben microsoft un avukati degilim ama ben hayal kuranlari uyandirmak ,gercekleri göstermek istiyorum cünkü hayatim pc ve konsol un icinde geciyor bu firmalarda calisan insanlarla tanisiyorum ve görüs alis verisi yapiyorum ,soruna gelince ,ps3 pal version u daha 2-3 cikmaz eger CIKARSA.Ve diyelimki ilerde CIKTI makina nin bazi özellikleri ellbette 5-10 mhz daha hizli olacaktir ,ama bu farki biz oyuncular oyunlarda ve uygulamalarda xbox360 göre ,hissedemeyiz ,göremeyiz, cünkü bu 5-10 mhz lik fark sadece milletin gözünü boyamak yaw bakin sony daha hizlisini yapti dedirtmek icindir.ve sony cok gaddar dir bu 5-10 mhz lik fazlalikdan dolayi milleti soyup sogana cevirecek ZIMPIRTISINA 900 ILE 1000 DOLAR PARA isteyecektir tabi bunun birde 100 dolar oyunlari 300 dolar hdd si vs vs vs ps3 KAZIK XBOX360 DOST unutmayin

Cell , Power PC den 5-10 MHZ güçlü öyle mi hmm anladım

Kendi yorumunda çelişen bir seni gördüm.Teknoloji dünyasının içindeyim diyorsun ama Cell in üstünlüklerini 5-10 MHZ fark olarak gösteriyorsun yazık günah yahu...

Fanatiklik yapıyorsun özellikle son cümlelerin fanatiklikten başka bir şey değil.

Ayrıca daha fol yok yumurta yokken milleti uyandırma çabalarına girme güzel kardeşim,mesih yada kurtarıcı değil burada kimse.Daha hiç bir şey belli değil konsol bile ortada yok neyin karşılaştırmasını yapıyorsun anlamıyorum.Karşılaştırma yapacaksan elindeki verilere göre bir şeyler yap.PS 3 ün sistemi belli yanyana koy,bize teknik bilgi ver.Körü körüne konuşma

• quote:

ben 360 alali 1,5 ay oldu orijinal oyun almadim demolarla idare ediyom cünkü konsol zaten erken ciktigi icin kaliteli oyunlar yetisemedi,ama mart nisan mayis haziran da ,cok kaliteli oyunlar geliyor biraz sabir haaaaaa bu arada ps3 daha iyi olacak diyenlere aciyorum ve cok üzülüyorum yaw insan bu kadar da gercek hakiki kral bir 360 varken baska hayali kral ariyorlar dogrusu bu hayal perestlere ACIYORUM

x 360 ne kadar aldın bılmıyorum ama ıçıne oturmuşta sonycılere acıyorum yazmışsın.Asıl ben senın bu halıne çok acıdım valla yazık olmuş napıcaksın ınsan duvara çarpmadan anlamaz kıymetını bazı şeylerın.x boxsı ınşaatlarda tuğla yerıne kullanıyor...Hele o adaptoru yok mu muahamau x boxsın turkçe açılımı=pcden port oyun makınesı Ps3 çıksında mıllet oyun gorsun nextgen gorsun port oyunlarla oyalıyorlar.far cryda gelıyormuş sıze benım 2 sene once bıtırdığım far cry

• sana aciklama yaptik fanatik olduk ,zaten senin gibilere iyilik yaramaz ne halin varsa gör.
  • quote:

sana aciklama yaptik fanatik olduk ,zaten senin gibilere iyilik yaramaz ne halin varsa gör.

Keşke seviyeni belli etmeseydin

3-5 MHZ lik fark haa Senden teknik bir açıklama bekliyoruz ama sen hakaret ediyorsun.Kültür seviyesi çok düşük biri olarak gördüm seni...
  • bal komedimisin sen

ps2 sana kapak olsun ne diyeyim

adam asrın hatası diyor cahilliğin kör versiyonu
  • ya bu bal denilen canlıya niye cevap veriyorsunuz ki inasanlığınızdan ödün vermeyin sakın

bu arada ben ezik kelimesi kullandığım için 1 hafta uzaklaştırıldım ama bu herif abuk subuk şeyler yazıyor hala forumlarda çok ilginç
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5939866/tm.htm

Üstteki link @bal'ın daha önce açtığı bir topic.

quote:

ps3 ne mart da ne nisanda ne mayis da CIKAMAZ cünkü sony CUVALLADI TÖKEZLEDI ,AYVAYI SAPI ILE YEDI bu yaziyi niye yazdim ps3 bahar da cikacak diyen kalitesiz ve zavalli fanatiklerine iste sony nin size verdigi söz ve deger demek icin BIR K ERE PAL PS3 2008 DEN ÖNCE CIKMAZ VE BU DA 2009 DA ANCA GELIR TÜRKIYE YE

Aynı topicten @bal'ın hakaretleri ve bunların üstüne bu adam ceza almamış şikayet edildiği halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 20 Şubat 2006 21:10:39 >

• quote:

serrro bak bilmeden konusma ,ne demek ps3 in yerini tutamaz ,xbox360 in tirnagi bile olamaz ps3 ,ps3 cikmayacak eger cikaRsa ASRIN HATALI MAKINASI OLACAKTIR

bir yerde demişsin 2015,bir yerde yazmışsın 2009,ya şimdide çıkmayacak diyosunlütfen karar ver
    kararsız olmaasrın hatalı makinesi değil asrın makinesi seçilir ps3...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 20 Şubat 2006 21:11:47 >

• yaw bal in üstüne cok variyorsunuz adam dogrulari söylüyor ,sizin kültürünüzün cok iyi oldugu belli masallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni9

yaw bal in üstüne cok variyorsunuz adam dogrulari söylüyor ,sizin kültürünüzün cok iyi oldugu belli masallah

Bal ne haber?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni9

yaw bal in üstüne cok variyorsunuz adam dogrulari söylüyor ,sizin kültürünüzün cok iyi oldugu belli masallah

heralde yeni hesap almışsın *BAL*
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.