Şimdi Ara

Bu Muhabbet Kuşunun Cinsiyeti Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenemedikleri için bir tanıdıktan bu kuşu aldım. yaklaşık 2 yaşında ya da az biraz geçik. cinsiyeti nedir acaba? Bir eş alayım yanına diyorum. Sürekli gagalama huyu var. Diğeri ile geçinebilir mi acaba? Teşekkür ederim.
     Bu Muhabbet Kuşunun Cinsiyeti Nedir? Bu Muhabbet Kuşunun Cinsiyeti Nedir?

• Valla bana sanki burnnda mantar var gibi geldi erkek gibi durusu var ama tam birsey diyemiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raptor_ex -- 8 Eylül 2014; 16:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusun kızgın bir dişi eşe atarsanız yavru alırsınız eşini ona sectiirn kuscuya götürün salmaya salsınlar anlastıgı kusu alın siz alıp getrseniz begenmeyebilir o zaman es tutmaz
  • marmara59 kullanıcısına yanıt
    Bence bu kuşunun cinsi dişi erkek muhabbet kuşlarının ayağı ve burnu mor oluyor.
  • yani dişi diyorsunuz, değil mi?
  • Yeni aldığım muhabbet kuşumun cinsiyet ve yaşı nedir acaba? Petshoptan aldım ve beni yanıltılar sanırım. Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.

• Resimde cere rengi oldugundan koyu görünüyor burun çerçevesinde beyazlık var, bir hafta once beyazlık yoktu, leylak renginde ceresi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kuşun cinsi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt84

Resimde cere rengi oldugundan koyu görünüyor burun çerçevesinde beyazlık var, bir hafta once beyazlık yoktu, leylak renginde ceresi.

kusunuz erkek maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yt84

Resimde cere rengi oldugundan koyu görünüyor burun çerçevesinde beyazlık var, bir hafta once beyazlık yoktu, leylak renginde ceresi.

Aynen erkek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.