beyler neyden düştü bilmiyorum eslantaydım sonra partyden çıkıp elmorada geldim de invetoryde virgo diğe taşa benzeyen bişi war bu ne dir ne işe yarar
Valla Onlar Usko da Aktif olmadı Gunluk event itemi diye biliyorum
çöpemi atıyım
Fire Drake ilk geldiği zamanlarda çıkıyodu sonra drobu kaldırdılar. Onlardan 7 tane var, her biri ayrı bir gün için. 5 tane ile gidiyodun Yıl başı ağaç itemlerini kullandığımız yere verip exp yada para alıyorsun. 1 Gün exp 1 gün para veriyodu. Güzel bişey level kasamasanda her gün küçük bir miktar exp alıyodun ordan JpkO'da...
walla bendede bayaa war ama ne işe yaradığını bilmiom
Valla At dersem sonra yaralı bisey cıkar kasaya koy belki ilerde aktif olur
quote:
Orjinalden alıntı: Aloneperson
Aktif olursa zaten her türlü yaratıkdan düşecek, aktif olunca değeri olmayacak. şimdide değeri yok zaten kimse satın almaz. anca koleksiyonluk değeri var işte. ben birşeyleri biriktirmeyi koleksyon yapmayı severim quest itemleri event itemlerini hepsini biriktiririm. elimde 2005 yılbaşısından kalma 400-500 tane snowman dönüşme itemi var.
Aktif olursa zaten her türlü yaratıkdan düşecek, aktif olunca değeri olmayacak. şimdide değeri yok zaten kimse satın almaz. anca koleksiyonluk değeri var işte. ben birşeyleri biriktirmeyi koleksyon yapmayı severim quest itemleri event itemlerini hepsini biriktiririm. elimde 2005 yılbaşısından kalma 400-500 tane snowman dönüşme itemi var.
o snow manları hafife alma..dıes ın goçuk pıyasasında bıle 2m den satıyorum ben onları..
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
quote:
Orjinalden alıntı: Aloneperson
o snow manları hafife alma..dıes ın goçuk pıyasasında bıle 2m den satıyorum ben onları..
saklayın dıyorum başka birsey demıyorum.zamanında lotto cıktı ben 10 k dan 200 tane topladım yılbası geldı lottolar aktıflestı bir güzel sattım bankanaızda cok yer kaplamaz saklasanız zararı cıkmaz
ewet bende snap_21 le beraber gezerken goruyorum...1.5m-2m-2.5m ezik biri 250m e koymuş...sanki cok değerli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme