Şimdi Ara

Bu nasıl bir bahtsızlıktır. ( Hafif derecede zarar etme içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu bahtsızlık bilmiyorum. Darbeden önce erken rezervasyon olayına iyi bir fiyata apart otelden rezervasyon yaptırdım. Seviniyordum anlık indirim yakaladım diye fakat darbeden sonra rezervasyon yaptırdığım apart otel tam 110 tl ucuzladı. Zarardayım.

Markafoni adlı site bir kaç günlüğüne alt limitsiz 25 tl indirim kuponu verdi. Bayramdan önceydi sanırım tam hatırlamıyorum. Sipariş geçtim. İhtiyaçlarım vardı ilaç gibi geldi derkeen 9 siparişimden 4'ü ki o 4 tanesini öyle bir hevesle almıştım ki, alışverişi yalnız onlar için bile yaptım diyebilirim iptal oldu. Gelen ürünlerden ise bot olmadı 29 tl zarar. Pantalon olmadı 39 tl zarar. İade / değişim talebimiz de ise hep aynı terane bize stoklu geliyor ancak kusurlu malları iade alabiliyoruz. Neyse düz hesap 70 tl kilitlendi, hevesim kursağımda kalmış bir şekilde oturdum totomun üstüne ve gelmeyen ürünler cabası.

Daha 4 gün önce morhipo yeni üye olanlara 150 tl altlimitli 30 tl kupon veriyordu. Ayakkabı ihtiyacım vardı ve adidas modellerinden 2 farklı hesaptan birer çift sipariş geçtim. Güya 60 tl kar'a geçicem. Nitekim geçtim gibi de oldu piyasa fiyatlarına göre ciddi manada ucuza aldım fakat bu akşam bir de ne göreyim. Farklı bir site de aynı ayakkabılar %50 indirimli bir şekilde aldığım fiyattan çok daha ucuz. Ben morhipodan iki çifte 280 tl vermiştim burdan alsaydım eğer 228 tl vericektim net 52 tl zarardayım.

Malumunuz teknosa kapanıyor. Geçtiğimiz günler de bir tıraş makinesini piyasa fiyatından 50 tl daha ucuza, saç kurutma makinesini ise piyasa fiyatından 40 tl daha ucuza aldım. Eve geldim ve saç kurutma makinesini taktığım da tahmin edin ne oldu. Çalışmıyor. Canıma tak etti artık ve saç kurutma makinesinin parçaları yerlerdeydi en son.

Bir kaç saat önce collezione'de indirim yakaladım, indirim kodlarıyla vs. 20 tl ye bordo şık bir pantolon aldım. Artık o fiyata yada ondan daha ucuza bulursam bu aldığım ürünü kredi kartımı kırıp atacam. Daha da internetten tek bir şey almayacam. Net 250 tl zarar. Yanlış hesaplamadıysam ya da atlamadığım bir şey yoksa ki muhakkak vardır. Bu kadar da olmaz. Ölücülük yapalım dedik ama bizi öldürdüler, harcadılar. Fena koyuyor insana arkadaşlar. Bu da böyle bahtsızlığımdır tesellilere açığım.

• Gerçek indirim ile sahte indirimi ayırt edebilmek için gerçek bir ölücü olman gerekir evlat.

zararının çok olmadığına şükret. Bugün 6000tl dolandırılan üyeye hala üzülüyorum ve yardımcı olmaya çalıştım biraz. 50-100tl bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 tl zarardayım her gün düşünüyorum 6000 tl dolandırılsam intihara kadar yolum var heralde . Aslında indirimleri kodlarla sağladığım için gerçekti hocam. Ürünler de piyasa fiyatı ile aynı ya da ucuzdu. Hatam yok ki bahtsızlık bu, kutup ayısı ile bir münasebetim de olabilir yakında öyle geliyor artık
  • Iyi sey dusun.
    Yar artsaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam derdin bu olsun. Sende yani.

Böyle şeyleri takmayacaksın. Bazı insanlar (mezarcılar/ölücüler) ciddi ciddi gece gündüz indirim takip ediyor. Maç takibi yapan iddiacılar gibiler. Psikolojik sıkıntılara dönüşüyor artık. Manyağa bağlıyorlar.

Al kullan geç ne takıyorsun bu kadar. Araba falan olsa neyse dersinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi o ihtimal de var artmayıp aynı fiyatta kalsaydı bile mutlu olurdum. @Salvodor_07

Parasında da değilim artık hocam ama enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum kendimi. Resmen ne alırsam ertesi gün karşıma çok daha ucuzu çıkıyor, bir de araştırmıyorum a,d,b,l,o,c,k kurulu değil yan tarafta reklamlar da çıkıyor sanki oyun oynuyorlar. @KhaZiggs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 31 Temmuz 2016; 2:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

Tabi o ihtimal de var artmayıp aynı fiyatta kalsaydı bile mutlu olurdum. @Salvodor_07

Parasında da değilim artık hocam ama enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum kendimi. Resmen ne alırsam ertesi gün karşıma çok daha ucuzu çıkıyor, bir de araştırmıyorum a,d,b,l,o,c,k kurulu değil yan tarafta reklamlar da çıkıyor sanki oyun oynuyorlar. @KhaZiggs

O zaman arkadaşlarına öner. Bak ben bu fiyata aldım indirime girmiş falan.

Başkalarının kazancını kıskanmadığınız zaman bu psikolojiden çıkarsınız. Bence temeli bu. Benim şu paraya aldığımı adam yarı fiyatına alıyor! Dersek olmaz. Daha ucuza da alırlar İnşallah ben zarar ettim başkası etmesin..

Misal

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Tabi o ihtimal de var artmayıp aynı fiyatta kalsaydı bile mutlu olurdum. @Salvodor_07

Başkalarının kazancını kıskanmadığınız zaman bu psikolojiden çıkarsınız. Bence temeli bu. Benim şu paraya aldığımı adam yarı fiyatına alıyor! Dersek olmaz. Daha ucuza da alırlar İnşallah ben zarar ettim başkası etmesin..

Misal

Bu dediğinizi her insan yapamaz yalnız hocam. Sanıyorum gerçekten insan olması gerekiyor. Bizim nefsimiz körelmiş ama olması gereken dediğiniz gibi tabi ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Misal

Bu dediğinizi her insan yapamaz yalnız hocam. Sanıyorum gerçekten insan olması gerekiyor. Bizim nefsimiz körelmiş ama olması gereken dediğiniz gibi tabi ki.

Allah sevgisi..

• boş boş nette geziyordum cs:go da dereceli atayım dedim uzun süre girmemiştim 12-0 yeniyoruz . 2 dk elektrik kesiliyor 5 dk ttnet santral bağlanmıyor abandon yiyorum. 2-3 saat geçiyor girmiyorum online filan . elektrik mevzusunu unuttum . dota 2 girdim ranked atıyorum oyunu kazanıyoruz yine 2dk elektrik gitti yine 5 dk ttnet santral bağlanmadı. benim oyun yine çöpe gitti. şimdi pokemon go bot açtım onu izliyorum yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.