Şimdi Ara

Bu nasıl bir ithalatçı şirkettir!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce kasımda HTC Desire Z telefon aldım vatan pc den 700 tl ye
    telefonun garantisi istanbuldaydı bunu duyduğumda üzülmüştüm. Ankara da da teslim alan bayisi olduğunu öğrendim bundan 1 sene önce telefonun ekranını bozdum
    garantiye götürdüm ekranının bozuk olduğunu belirttim hazır fırsat varken arka kapak çizildi, kızak gevşedi, klavye tuşları iyi basmıyor(ki hiç bir sorun yoktu) dedim
    yaklaşık 10 gün içinde telefonu geri aldığımda ekranı arka kapağı klavyesi değişmiş kızak arası temizlenmiş güncel yazılım yüklenmiş olarak buldum.

Bundan bir hafta önce de yine ekranı bozduğum için garantiye verdim (bunun dışında hiç bir şey söylemedim) ve bu gün telefonu aldığımda ekran, arka kapak , metal ve plastik kaplamalar değiştirilmiş olduğunu gördüm bu nasıl bir garanti anlayışıdır yareppim dedim gerçekten fazlasıyla memnunum hem kısa sürede aldım hem beklediğimden fazlasını gördüm
    bu kasım ayında garantisi bitiyor bitmeden bi kere daha vercem ne varsa halletsinler :))

Telefonun garantisi Brightstar, Garanti için teslim ettiğim firma Teleservice

Memnuniyetimi dile getirmek istedim bir insan bir telefonu aldığına hiç mi pişman olmaz :) iyi forumlar dilerim..

• Öyle zaman oluyor ki artık gına geliyor garantiden, hiç bir işe yaramadığı zaman oluyor, gel git yapa yapa pişman olduğum oluyor . Birazda şanstan da kaynaklı herkese her zaman aynı toleransı göstermiyorlar..

Yinede helal olsun Teleserviceye
  • Aslında Teleservice ile sorun yaşayan çok...
    benimde desire x telefonum tam 29.gününde bozuldu.Adamlar sıfırı ile değiştirdiler.(Hoş zorluk çıkartsalardı kendileri bilirlerdi.)
  • Bazen hic sorun olmuyor bazen butun sorunlar ust uste geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda gördüğüm en kötü servis anlayışı teleservice tedir 4 ay uğraş sonucu mahkeme kanalıyla hakkımı alabildim mahkemelerle uğraşmayı gözü kesmeyenler ve sabır sahibi olmayanlar bu servis in garantisi altındaki cihazlardan mutlaka uzak dursun!!!
  • garanti firma teleservice değil beyler benim sadece oraya teslim ettim onlar brightstara yolladı asıl firma brightstar anlayacağınız. Bir de benim telefon cok satılmadığı için ellerinde yedek parça kalmış olabilir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.