Aracım 1.3 linea 2011 model 43 binde böyle bir sorun yaşıyorum.Aracım garanti kapsamında.Hiçbir sorunu yoktu servise hararet göstergesi bozuk diye gittim akü değiştirdiler sonra da kadranı söküp hararet göstergesini el ile düzeltmeye çalıştılar.Sonrasında böyle bir olay yaşıyorum kaç gün oldu sorunu çözemediler.Ayrıca motordan çok farklı sesler geliyor artık bildiğin traktör.Beyinden diyorlar başka bir linea servise bakım için gelirse onun beynini söküp benim araca takacaklarmış sorun beyindeyse beyin sipariş edecekler değilse araştıracaklar ya ben başka bir aracın bakıma gitmesini beklemek zorunda mıyım ? Şikayet ettim boş sizlere danışmak istedim buyrun buda video LÜTFEN 45 saniyeyi sonuna kadar izleyin nedir bu arıza???bu şekilde seyir halinde stop etti sol şeritte nasıl durdum inanın bilmiyorum.
Aynı sıkıntıyı Citroen C2 de 2006 da yaşadım Hakaret olmasada araba kendini hakaret yapmış gibi görüp motor yanmasına diye stop ediyor Emniyet protokolünü çalıştırıyor Aracın beyni dedikleri alet değişmeden duzelmedi 4 kez hakaret musurunu değiştirdi ler. Sonunda beyin değişti kesinlikle çok tehlikeli bu durumda arabanızı kullanmamanizi öneririm. hayatı tehlikesi var videoyu izledim sakin bu vaziyette kullanma derim
quote:
Orijinalden alıntı: ekizinoglu
Aynı sıkıntıyı Citroen C2 de 2006 da yaşadım Hakaret olmasada araba kendini hakaret yapmış gibi görüp motor yanmasına diye stop ediyor Emniyet protokolünü çalıştırıyor Aracın beyni dedikleri alet değişmeden duzelmedi 4 kez hakaret musurunu değiştirdi ler. Sonunda beyin değişti kesinlikle çok tehlikeli bu durumda arabanızı kullanmamanizi öneririm. hayatı tehlikesi var videoyu izledim sakin bu vaziyette kullanma derim
Aracın beynini değiştirdiler şuan videodaki sorun yok ama göstergede hararet göstergesi halen aşağı sarkık şekilde duruyor.Demekki göstergelere öyle kendi kafasından müdahale edilmemesi gerekiyor ki bunu servis çalışanlarının bilmemesi çok yazık 20 gün aracım serviste yattı