Şimdi Ara

Bu nasıl bir tasarımdır..!!! ford (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furi1923

Ford EcoSport Titanium

Bu nasıl bir tasarımdır..!!! ford

bir bana mı kötü bu araç dostlarla sohbet ederken geneli beğeniyor...Yemin olsun bırak almayı binmem bu arabaya

birde sizin fikirlerinizi alayım üstatlar

Bence gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkcanÇalışkan -- 13 Ağustos 2012; 6:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana oyle gelmiyor, gercekten cirkin, bicimsiz ve orantisiz.
  • ben beğendim, jantlar biraz daha büyük olursa kendini daha güzel gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik ford işte. Abidik gubidik farlar, sağında solunda janjanlı kromlar, üzerine dinamik görüntüsü verilmeye çalışılmış çizgiler = iğrenç tasarım. Fiesta focus, mondeo c max hepsi için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurum -- 13 Ağustos 2012; 10:21:02 >
  • yine konu benim zaafım Juke'ye gelmiş ya , gereksiz eleştiri gizli hayranlığın belirtisidir arkadaşlar .... bu arada ford'un amerikan pazarındaki klasik geniş ızgaralı araçlarınan biri göz alışabilir zamanla .
  • aslında çirkin değil orantısız...yani ızgaranın büyüklüğü farların ve sislerin küçüklüğü orantısızlık var.Ona el atsalarmış düzgün şirin birşey çıkarmış ortaya
  • ne desem bilemedim. Tasarıma yorum yapamıyorum şu an. üstteki arkadaşın dediği gibi aslında, orantısız.
  • Bildiğin rezalet neyin hesabını yapıyoruz.
  • Juke kadar çirkin değil.
  • Beğenmekle beğenmemek arasında kaldım, ama alacak olsam almazdım.
  • bu nedir böyle
  • bence fena diil
  • FORD sembolü çok ufak kalmış. O yüzden hatlar arası orantısızlık var gibi geliyor ama o sembol aslında biraz büyüse ve ızgara orantısı olsa bence daha iyi olurdu. Tabi bizim yaptığımız boş laf adamlar o kadar para saçıp tasarımcı tutuyorlar ve onlar çiziyorlar bizim yaptığımız en kolayından adamı karalamak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

bence fena diil

bence fena!
  • Herkes Hasip Girgin olmuş.Memleket gelişiyor
  • gözlerime çin işkencesi etkisi yaptı.
  • Bu tasarımcılar hangi kafayla araç çiziyor merak ediyor. Juke zaten berbat. Trafikte ne zaman görsem bin tane küfür ediyorum 3 kat far sistemi mi olur tır gibi? Birde ford geldi berbat tasarımıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Herkes Hasip Girgin olmuş.Memleket gelişiyor

• Geneli fena degil bence sadece onunde biraz sorun. Sanriim bu elektrikli versiyon olabilir. Focusun elektrikli versiyonun on izgaralari da bu sekilde. Genel hatlar itibariyle yeni Kuga/Escape i andirdi bana.
    Ayrica Ecosport bildigim kadariyla gelir seviyesi daha dusuk ulkeler icin uretilen bir model. Tasarima daha az onem verilmesi normal olabilir.

Forumda sevilmeyen arabalar gercek hayatta daha cok tutuyor nedense. Juke Nissan icin gercekten buyuk bir basari oldu Dunya genelinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

klasik ford işte. Abidik gubidik farlar, sağında solunda janjanlı kromlar, üzerine dinamik görüntüsü verilmeye çalışılmış çizgiler = iğrenç tasarım. Fiesta focus, mondeo c max hepsi için geçerli.

Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat bu yoruma her on kişiden en az yedisi ''yav he he'' diyordur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.