hiçbirsey çalıştıramıyorum ancak sağ tıklayıp farklı çalıştır deyip BİLGİSAYAR VE VERİMİ YETKİSİZ PROGRAM İŞLEMLERDEN DİYE YAZAN KUTUCUĞU İPTAL EDİNCE ÇALIŞIYOR nasıl halledebilirim bu sorunu çalıştırınca söyle bir hata veriyor windoes belirtilen aygıta yola yada dosyaya eişemedi.Mğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir
bilgisayar size mi ait.. yoksa başka birileriyle ortak olarak mı kullanıyosunuz..kullandığınız kullanıcı hesabı yönetici haklarına sahip olmadığından böyle bir durumla karşılaşıyo olabilirsiniz...kullanıcı hesaplarını bi kontrol edin isterseniz..
saygılar..
tesekkür ederim arkadaşım bakıcam
kullanıcı hesaplarına hiçbir şekilde giremiyorum yanlışlıkla bir exe dosyasını sildiysem çaresi nedir
kullanıcı hesaplarına giremiyorsan demek ki sen bu makinede misafir kullanıcısın..yada internet kafe gibi bir yerde misin onuda söylesen.. demek ki yönetici sizin bu ayarlarla oynamanızı istemiyor..yapabileceğiniz çok birşey yok..
exe dosyasını yada herhangi bir dosyayı geri dönüşüm kutusu olmadan sildiyseniz..geri getirmek oda vakit kaybetmeden yapılmalı ancak veri kurtarma yazılımları ile mümkün olabilir..forumda arama yaparak bulabilirsin binlerce topic var..yalnız senin o makinede bu yazılımları kurup çalıştırman şu anki kullanıcı hesabınla mümkün değil dostum..
saygılar..
bilgisayar benim internete başka ülke numarsı ile bağlanıyordu bende c de daha önce olmayan bir exe dosyasını silmiştim,,,,yabancı prograam diye,,,format mı atmak gerekir.......
şimdi işin rengi değişiyo bu durumda makinenizde acilen bir virüs ve spy taraması yapmanızı öneririm..kullanıcı hesaplarına erişememenizde bunun marifeti olabilir..c üzerinde sildiğiniz dosyanın adını söylemeden bir yorum yapamayız tabi ki..belki sistemle ilgili bir dosyaydı..kestirmek güç..sisteminizde bir virüs olması yüksek ihtimal gibime geliyor...sisteminizi güvenli kipte açarak exe dosyaları çalışıyormu bir deneyin isterseniz..