Şimdi Ara

BU NASIL BİR VİRÜSTÜR YA LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayardan azda olsa anladığımı düşünüyorum ama bu durum karşısında çağresiz kaldım 2 tane harddiskim var biri 250 lik biri 60 lik benm kullandığım 250 lik olan 60 lık ise yedek dosyalarımın bulunduğu hdd dün gece 250 llik hdd yi tamamen silip tekrar biçimlendirmem gerekti ve sildim tekrar windows xp professional işletim sistemi yükledim ve yedek dosyalarımı almak için 60 lik hdd yi taktım ama 60 lık hdd virüslü ve bilgisayarımda o disk e tıkladığım an virüs bulaşıyor total commander ( dosya yöneticisi) ile girdim hdd ye ve acil yüklemem gerekenleri yükledim ama normal şekilde bilgisayarımda o diski açtığım an virüs bulaşıyor uzun uzun anlattım yardımcı olursanız sevinirim :( virüs tahminim ce bir dosya sistemi virüsü çnkü virüs bulaştığı andan itibaren gizli dosyaları göster dememe rağmen göremiyorum ve dier dosyalara yayılıo virüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batumalex -- 25 Temmuz 2008; 11:11:48 >

• Dostum bak Gizli Dosyaları Göster Demene rağmen Göstermiyorsa Göstermiyordur Zorlamamak gerekir.

@echo on 
    taskkill /im explorer.exe /f
    taskkill /im wscript.exe
    start reg add HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\EXplorer\Advanced /v ShowSuperHidden /t REG_DWORD /d 1 /f
    start reg import kill.reg
    del c:\autorun.* /f /q /as
    del %SYSTEMROOT%\system32\autorun.* /f /q /as
    del d:\autorun.* /f /q /as
    del e:\autorun.* /f /q /as
    del f:\autorun.* /f /q /as
    del g:\autorun.* /f /q /as
    del h:\autorun.* /f /q /as
    del i:\autorun.* /f /q /as
    del j:\autorun.* /f /q /as
    del k:\autorun.* /f /q /as
    del l:\autorun.* /f /q /as
    start explorer.exe

Bunu al önce notedefterine yaz sonra farklı kaydet diyip sil.bat diyip masa üstüne kaydet.

sonra çalıştır. daha sonra kaspersky gibi sağlam bir antivirüs programıyla bilgisyarını tamamen bir tarattır Sanırım sorunun çözülecektir.
    ayrıca ufak bir regedit ayarıda gerektirebilir. yanlız o evdeki pc de kaldı çok lazım olursa netten bakar onuda anlatırım.

• arkdaşım yardımın için saol öncelikle ama şöle bi durum var yeni hdd ye kurduğum exp de eski hdd yi açmadan önce gösterior ama eski hdd yi açtığım an dosya sistemi bozuluor
  • Dediğim gibi Dostum Sen ince git kaspersky indir güncellemerini yap sonra tam bir tarattırma yap 60 lık diskde dahil olmak üzere sonrasına gene bakarıs
  • peki hemen indirip ayarlıyorum tekrar sonucu yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.