Şimdi Ara

Bu nasıl bisey yaa !!!! YARDIM EDECEK KİMSE YOOOK MUUU ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar belki biraz tuhaf gelebilir ama benim sorunum o kadar sacma bsy ki elim ayagim baglandı !!! belki aranızda karsılasmıs kısiler olabilir neyse ben soruna gecıyım şimdi misal her hangi bir arama moturunda arama yaptıgımda ör : google ... diyelim ki arama yerine donanım haber yazdım liste geliyor donanım haberle ilgili ama 1 sn sonra explore hata veriyor ve ben kapat dersem kapatıoyr ama o hatayı alta alıdıgımda da hıc bı sorun olmuyor kullanabılıyorum exploreyi !!! ve ikinci sacmalık aynı siteye direk web arayuzunden gırersem hiççç bi sorun yok !!! sastım kaldım valla ... yardım lutfen bı cozum her defasında artık hata raporu almkatan sıkıldım !!!sızde anlarsınız kı her sıteyı aklımda tutamadıgım ıcın mecbur arama motoru kullanıyorum ama bu seferde hata veriyor :( arkadaslar ben size kendımce denedıgım cozumlerıde soyleyım !!!

1.Explore yi sıfırladım.

2.Explore yi güncelledim .

3.Windows bilesenlerini ekle kaldırdan explore yi sildim kaldırdım .

4.Mozilla veya Opera gibi diger web arayüzlerinide denedim sorun aynı ...

Şimdi lütfen ÇÖZÜMMMMMMMMMMMMMMMMM ... :D

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaslar cevaplıyacak kımse yok mu ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_idol

Arkadaslar cevaplıyacak kımse yok mu ????
    sorununu çözümünü bilemiyorum virüs olabilir yada explorerin hangi sürümünü kullanıyosun ondanda olabilir ama her siteyti aklımda tutamam lafına katılmıyorum çok sık kullandığın site mesela donanım haber ise sıkkullanılanlarda yer almalı böylece aramış olmazsın elinin altında olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

sorununu çözümünü bilemiyorum virüs olabilir yada explorerin hangi sürümünü kullanıyosun ondanda olabilir ama her siteyti aklımda tutamam lafına katılmıyorum çok sık kullandığın site mesela donanım haber ise sıkkullanılanlarda yer almalı böylece aramış olmazsın elinin altında olur

Alıntıları Göster
    o sekılde olmuyor ıste süreklı guncel driver lazım ve bıcok site var ... virüsde taradım olmadı ... hemde kaspersky , nod32 , ve benım bu bılgısayara format atmam lazım ...

• quote:

o sekılde olmuyor ıste süreklı guncel driver lazım ve bıcok site var ... virüsde taradım olmadı ... hemde kaspersky , nod32 , ve benım bu bılgısayara format atmam lazım ...

Alıntıları Göster
    Kardeşim sorunun virüs.Explorer kaldırıp kurman bir şey değiştirmez. Çünkü internet explorer işletim sisteminde gömülüdür.yani kaldırsan bir sürü ie root klasörü sistemde kalır.dolayısıyla virüste kalır.Sorunu çözmekle uğraşırsan saatlerce zamanını alır.En sağlıklı yöntem formattır bu tip sorunlarda kesin ve daha kısa çözüm olur.

Kolay Gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: okanharman

Kardeşim sorunun virüs.Explorer kaldırıp kurman bir şey değiştirmez. Çünkü internet explorer işletim sisteminde gömülüdür.yani kaldırsan bir sürü ie root klasörü sistemde kalır.dolayısıyla virüste kalır.Sorunu çözmekle uğraşırsan saatlerce zamanını alır.En sağlıklı yöntem formattır bu tip sorunlarda kesin ve daha kısa çözüm olur.

Kolay Gelsin...

Alıntıları Göster
    formatlamamam lazım ıcınde bazı programlar var cok onemlı 22 partlık sadece bi program var ve yedegı felan yok ...!!! en azından virüs ise nasıl temızlenıyor soyle ??? sorun eger virüs ise !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_idol -- 20 Temmuz 2009; 16:05:53 >

• ayrıca bu tarz sorunlarda ag , internet ve network gibi FORMAT KESİN ÇÖZÜM OLMUYOR ...

Kolay Gelsin...

• quote:

ayrıca bu tarz sorunlarda ag , internet ve network gibi FORMAT KESİN ÇÖZÜM OLMUYOR ...

Kolay Gelsin...

Alıntıları Göster
    hata raporunu microsofta sık sık gönder.

virüsün temizlendiğinden emin ol ve
    mayk amca yama çıkartana kadar (bir çözüm önerisi sunar sanırım) kadar firefox kullan.

• quote:

ayrıca bu tarz sorunlarda ag , internet ve network gibi FORMAT KESİN ÇÖZÜM OLMUYOR ...

Kolay Gelsin...

Alıntıları Göster
    combofix le tarattınmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

mayk amca yama çıkartana kadar (bir çözüm önerisi sunar sanırım) kadar firefox kullan.

:) mozillada da aynı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

:) mozillada da aynı :)

Alıntıları Göster
    Aynı sorun bende sadece İE de oluyor ama çok nadiren... Fakat opera ve mozilla da böyle bir sorunla karşılaşmadığım için sorun yok...

Ayrıca Opera kullanmanı tavsiye ederim. Çok hızlı...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Aynı sorun bende sadece İE de oluyor ama çok nadiren... Fakat opera ve mozilla da böyle bir sorunla karşılaşmadığım için sorun yok...

YA YEMİN EDERİM opere , mozilla hepsini denedim aynııııı .... :D kafayı yıyecem artık ama sunu farkettim misal hepsinde raul gonzalez yazıyorum ya hepsınde hata verıyor ... ama google aramayı web deil de türkçe sayfalar yaptıgımda biraz olsun düzeliyor yani raul gonzalez yazdıgımda bu sefer sorun olmuyor ama nadir buda tabik i :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_idol -- 20 Temmuz 2009; 17:37:18 >
  • quote:

ahhhhh BENDE DE arada bir olsa bende sürekli oluyor ve cıldırmak üzeriyim bi sonuc plssss...
  • quote:

quote:

ahhhhh BENDE DE arada bir olsa bende sürekli oluyor ve cıldırmak üzeriyim bi sonuc plssss...

Alıntıları Göster
    Ad-Aware SE Personal 1.06 sorununuz çözecektir. Bu versiyonun olmasına dikkat edin. Tarattırın bulunan nesneleri silin ve ie yi tekrar güncelleyin. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim16 -- 20 Temmuz 2009; 18:47:53 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sistem dosyalarını denetleyin
    belki bir sorun vardor

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

sistem dosyalarını denetleyin
    belki bir sorun vardor

Alıntıları Göster
    Dostum sana tavsiyem ısrarla format yönünde.neden dersen bazı virüsler var çok yaygın olmasına rağmen ısrarla anti virüsler bulamıyor.Örnek vermem gerekirse amvo virüsü.O kadar yaygın bir virüs ki bilgisayar şirketim var günde en az 1 tane bilgisayarda aynı virüsle karşılaşıyorum.Avast Nod32 Kaspersky bitdefender hiç birisi bulamıyor.Çaresi küçük bir script dosyası kill_amvo diye bi dosya.Seninkide buna benzer bir sorun çok yaygın fakat anti virüsler bulamıyor.Sistem geri yükleme dene dicem ama o da kesin çözüm değil.Denemketen başka çare yok gibi...

• quote:

Dostum sana tavsiyem ısrarla format yönünde.neden dersen bazı virüsler var çok yaygın olmasına rağmen ısrarla anti virüsler bulamıyor.Örnek vermem gerekirse amvo virüsü.O kadar yaygın bir virüs ki bilgisayar şirketim var günde en az 1 tane bilgisayarda aynı virüsle karşılaşıyorum.Avast Nod32 Kaspersky bitdefender hiç birisi bulamıyor.Çaresi küçük bir script dosyası kill_amvo diye bi dosya.Seninkide buna benzer bir sorun çok yaygın fakat anti virüsler bulamıyor.Sistem geri yükleme dene dicem ama o da kesin çözüm değil.Denemketen başka çare yok gibi...

Ya abıcım guzel soyluyorsun ama daha oncede dedım format atmamam lazım ayrıca bende bilgisayarcıyım tekrar tekrar soyluoyrum format kesın cozum deıldır bu sorunlarda ayrıca amvo silinmiyor die de bsy yok amva kill ile güvenli modda silebilirsin ... şimdi hani diyorsun ya format cozum die aynı sorun bu sıtede bi arkadastada var ve en az 3 veya 4 format atıım diyor ... dedigm gibi format kesın cozum deıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my_idol -- 21 Temmuz 2009; 9:37:50 >

• quote:

quote:

Ya abıcım guzel soyluyorsun ama daha oncede dedım format atmamam lazım ayrıca bende bilgisayarcıyım tekrar tekrar soyluoyrum format kesın cozum deıldır bu sorunlarda ayrıca amvo silinmiyor die de bsy yok amva kill ile güvenli modda silebilirsin ... şimdi hani diyorsun ya format cozum die aynı sorun bu sıtede bi arkadastada var ve en az 3 veya 4 format atıım diyor ... dedigm gibi format kesın cozum deıl...

Alıntıları Göster
    Ya 3 gun oldu ama hala cozum bulamdık :( bi yardım plssssssssss

• quote:

Ya 3 gun oldu ama hala cozum bulamdık :( bi yardım plssssssssss

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWat©h

up

Alıntıları Göster
    ????????????????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.