Şimdi Ara

Bu nasıl olur Digicom? (RD 8100)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay Vatan bilgisayardan (İnternet üzerinden) arabam için Roadstar RD8100 double dın müzik çalar satın aldım, ürünü daha önce mağazada incelediğim için ürünün fiziki durumuyla ilgili bir sıkıntım yok ancak ürünün bluetooth fonksiyonundan karşı tarafa ses gitmiyordu, saat sürekli değişiyordu ve sd kart yuvasından kartı çıkarmak için bastığınızda kart yuvaya sıkışıp kaldığı için ürünün değişimini talep ederek Vatan bilgisayara gittim Vatan ürünü servis raporuyla (DİGİCOM) değiştirebileceğini söyleyip servise yolladı birsürü uğraşla taktırdığım ürünü tekrar söktürüp servise yolladım, yaklaşık bir hafta sonra ürün aynı ürün üründe hiçbir sorun yok raporuyla geri geldi, kart yuvası düzelmiş, bluetooth çalışıyor ancak saat yine sürekli değişiyor. Hiçbir sorun yok dedikleri ürünün üzerinde bulunan servis bantıda sökülmüştü.

Şimdi bu ürünün normalde ayıplı mal olarak değerlendirilip 1 ay içerisinde değişim talep edildiği için değişiminin yapılması gerekiyordu, DİGİCOM ürünün sorunlarını halletti ancak değişim yapmamak için ürünü sorunsuz gösterdi Vatan da servis raporuna göre hareket edip değişim yapmıyor.

Bu DİGİCOM' un bir oyunumudur acaba? Bu durumu tüketici haklarına taşısam nasıl bir sonuç alırım?

• Zaten bu tarz ne olduğu belli olmayan markalarının ucuz dandik ürünlerinin sorun çıkarması çok normal
    Ürünü üretiyorlar ama test etmiyorlar
    Köklü markalar ürünlerini testlerden geçirdiği için çıkabilecek sorunlara karşı daha kaliteli cihazlar üretiyorlar
    Yine ne olduğu belli olmayan markaların sürekli stabil çalışması da pek mümkün olmuyor, birçok yerinde yazılımsal ya da donanımsal sorunlar çıkabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Aralık 2011; 22:40:34 >
  • Kesinlikle haklısın şimdi de SD kart okumuyor :((
  • Bu olay başıma çok fazla geldi ses sisteminde olmasada diğer sektörlerde fılan.200 lira daha fazla verip keyfiyle müzik dinleyip sorun olduğu zaman en kısa sürede yeni ürünü elinde bulmak varken 200 lira az vermeyip kar edilmiyo yani (sözüm size değil ülkenin insanlarına)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.