Şimdi Ara

bu nasıl oluyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende +6 ıronx vardı ve bugun itibari ile gitti dupe dedik hadi de para itemler fp giti bu nasıl oluyo soyan kişi cihitin bırakırmı hiç bir bilginiz varsa lüfen yardım edin

• Birisi charı soyulunca(hacklenince ws) filan rollback ister tamda senin aldığın itemler eğer rollback kapsamına giriosa gider we parası geri gelir
  • dupe olsa sadece iron x gider evet. fpler para gitmez aklıma 2 ihtimal gelıyor. ya birisi sifreni biliyordu o girdi aldi yada oyun geriye sarıldı. bazilarini etkilemıyor. seni etkiledi. baska bir fikrim yok saygılar.
  • beyler anlamadığım şey su itemleri kendim bastım ve parası falanda geri gelmedi bir kerede oldu sadece bir kaç item gitti çaldı desem adam zaten bu kadar beklemezti chitin set vardı çünkü
  • beyler dupe para ile alınan bir sitedir trade ile verildiğinde anında gider aldıktan 1veya2 gün sonra giderse onda başka bişey vardır
  • birileri sifreni biliyordu ve itemlerini kaybettin bu hack olabilir arkadaslarin tarafindan olabilir . vs vs
  • bak arkadaşım bu konuda daha once konu acmıstım........... tahminim tum itemlerin ve bakadaki para gitti ve adam maradonda ve üstünde sadece 1 coin vardı eger boyleyse bu tamamen k2 firmasını sectigi g....e bal surmus dedigimiz tiplerdesnsin üzülme benimde ve bu formdaki birkaç arkadasında basına geldi sana careni soyleyim pasalar gibi pre. alcaksın sonra roolback isticeksin eger pre. almadan istersen cevap bile vermezler...............katılmayan arkadaşlar olacaktır onlarda fikirlerini soylesinler tartısalım burda bi acıklık gelir umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimal dupe
  • Gm nin senin itemlerinde gözü var bence
    quote:

Orjinalden alıntı: martial

beyler bende +6 ıronx vardı ve bugun itibari ile gitti dupe dedik hadi de para itemler fp giti bu nasıl oluyo soyan kişi cihitin bırakırmı hiç bir bilginiz varsa lüfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi_On3

büyük ihtimal dupe

+1905
  • GM İN +6 İRONX DEMİ GÖZÜ OLCAK O ZAMAN +9 RAPTORLAR İLE +9 SHELLERLE GEZENLER NE YAPSIN
  • ya biri senin charınla girdi sadece bu itemleri aldı yada sen preli birini soydun o da charın itemleri geri aldı

weya bi bug
  • bende il soyulduğumda (1 ay önce falan) sadece üsütmdekiler gitmiş ti yani invetory imdeki ama bankadi mallar duruyordu ve bankadik mallarda para etçek itemeler alınmamıştı (ORMIGAN NABER LEM)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.