Şimdi Ara

Bu ne artık!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müşteri hizmetlerini arıyorum, bizde hızınız 8 mbit görünüyor diyorlar. Durum aşağıdaki gibi. 65 TL ödeyip enayi yerine konduğumu düşünmemem için sizce bir sebep var mı?

Bu ne artık!!

• Hayır bir sebep yok. Herkesi enayi yerine koymak için bu ülkede devlet desteğiyle faaliyet gösteriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hayır bir sebep yok. Herkesi enayi yerine koymak için bu ülkede devlet desteğiyle faaliyet gösteriyorlar.

son bi kaç yorumuna baktım send eartık balataları yakmışsın ttnet konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formulamurat

quote:

Hayır bir sebep yok. Herkesi enayi yerine koymak için bu ülkede devlet desteğiyle faaliyet gösteriyorlar.

Firmayı çoktan çözdümde ondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT = made in lübnan
  • şikayet etmedikçe bişi yapmıyorlar, en sağlam yöntem BTK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinand99

şikayet etmedikçe bişi yapmıyorlar, en sağlam yöntem BTK

+1
    en ufak sorunda bile btk'ya şikayet edin ki bunlara devlet kulağını tıkamasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey bir yana, müşteri hizmetlerini aradığımda her müşteri temsilcisinin acayip acayip tavsiyelerde bulunmasına ne diyelim? Hanımefendi hızım 2 mbit diyorum, bizde 8 görünüyor diyor. İzmir'den baksak farklı çıkacak sanırım. Bir önceki temsilci modemi yatarken kapatıp, işim olduğunda açmamın problemi tamamıyle çözeceğini söyledi. Gel sen başında bekle o zaman dedim, cevap yok. Eve gelen teknik ekipteki arkadaş apartman tesisatının ne kadar dandik olduğunu söyledi, iki gün sonra konuştuğum temsilci tesisatın değil, telekom altyapısının problemli göründüğünü söyledi. Bugün maile bakıyorum, ultranet için 5 tl fark ödeyip hızımı artırma önerisinde bulunuyorlar. Hadi aptal yerine koydunuz bari dalga geçmeyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: formulamurat

quote:

Firmayı çoktan çözdümde ondan.

• benim hat değerlerim 8mb destekliyo hatta max 13mb desteklediğini görüyorum modemin ara yüzünde ama buna rağmen sürekli kopma yaşıyorum bide kopunca artık 2-3dk anca bağlanıyor dsl yapıyor internet ışığının yanması çok uzun sürüyor bide o sıra lol oynuyorum ne küfürler yiyorum ttnet yüzünden müşteri hizmetlerini arıyorum şikayet yazıyorum fayda yok beni geri arıyan ttnet görevlisi işte şu saatlerde netiniz kopmuş heralde siz kapatmışsınız bizdee sorun görünmüyor?! diyor şaka gibi modem bozuk sandım yeni modem aldım yine aynı
    en çok sinir olduğum yaptığı işten hiç bişey anlamayan müşteri hizmetleri görevlisi büyük ihtimal bi çoğu torpille girmiş daha önce aradığımda pingin akk ile bağlantılı olduğunu söylemişlerdi yuh dedim şikayet yazıyorum yine bi çözüm yok işini yapmıyolar yada bu işten anlamıyolar 1 yıl sözleşmem kaldı sonra kapıtıcam ttneti superonlinea geçicem başka çözüm yok en iyi çözüm ttnetten hemen kurtulmak

• Valla 8mbit kullanıyorum.. Santral boş oluyor burdaki veya dslam kutusu adsl2+ modunda bizim..

Santrale adsl2+ üstünden fazla baglantı yok heralde sabit 8mbit alıyorum 12ye kadar gösteriyor modem santralist şey dediydi hız sinyaliniz 8-10mbit arası tanımlı bizde..

hızım 12 13mbite kadar desteklerse neti 10mbite sabitliyorlar.

düşerse değerler 8e alıyorlar geri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.