n11'deki satıcıların çoğu diğer sitelerde de var. Site bazlı değil satıcı bazlı konuşmak lazım. |
Bu ne biçim Mann filtre? (3. sayfa)
-
-
diğer sitelerde sahte ürün yollamazlar. n11de yaptırım yoktu o yorumu yazdığım zaman, gerçi hala durum aynı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer sitelerdeki yaptırım nedir? dövüyorlar mı? adam 3-5 tane ürün alıyor. bunlar orijinal diye faturasını bildiriyor. 3-5 aldığı ürünü yüzbin tane olarak satıyor. orijinal mi deyince de faturasını beyan ediyor. sahte her yerde var. mannın resmi distribütörlerinden alın diye yazmış bir arkadaş. bildiğim kadarıyla etik olarak resmi distribütörler perakende satış yapmaz. eğer resmi distribütör perakende satıyorsa etiğin dışına çıkıyordur, etiğin dışına çıkan birinin orijinal filtre konusunda da etiğin dışına çıkabileceği düşünülemez mi? mannın da şu siteden alın demesi iki tane distribütörün satış adresini vermesi rekabet kanununa aykırı bir durum değil mi? bayisi ne kadar etik değilse mann da o kadar etik dışı değil mi? buradan gördüğüm kadarıyla mann markası tercih edilebilecek en son filtre markası. kendi sitesine ipler sarkan resim koymuş, kullanıcı resmi gönderiyor, mann da sahte mi değil mi ben bilemem diyor. bosch marka bir filtreye bu sahte mi diye sorsaydınız eminim ki bosch adam gönderir filtreyi aldırırdı. ama mannın umrunda bile değil. ne kadar görünürlük o kadar reklam. ben iyiyim beni taklit ediyorlar imajı oluşturuyor. hatta sahte üretenlere de göz yumuyordur.
bu %100 sahte diyen arkadaş hiç sahte filtre görmüş mü?
resme bakarak bu yüzde yüz sahte diyen, taş devrindeki gibi trampa yapmak isteyen, trampayı kabul etmeyen satıcıya hödük diyen kişiler arasında ürün sahte mi, orijinal mi cevabı arıyorsunuz. bence kullanmadan anlayamazsınız.
-
Sahte mi değil mi bilmem ama sırf o dökülen malzeme görüntüsünden dolayı iade ederdim. Sahte değilse de üretim hatası olduğu açık. Eğer bu bir hava filtresi değilse ki değil öyle filtre olmaz.
-
Filtre orjinal ,,istersen başka bi yerden Mann bayisinden al o da o şekilde filtre ,yani orjinali bile yamuk yumuk oluyor ,tamircilerere hee bak bu sahtesini kakalamislar diyor ,n11 de sahte olayı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X