< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu ne biçim Mann filtre? (2. sayfa)
-
-
Kaç kere konuşuldu resmi distribütörü kimse ondan alın diye,sonra manzara bu şekilde oluyor.Filtremarketim.com şuanda en güvenilir Mann Filtre satıcısıdır,kendimde bir çok kez oradan alışveriş yaptım ve her bakımda filtrelerimin tamamını oradan alıyorum.Çünkü resmi distribütörler.
-
Ben geçenlerde Filtrepazarı'ndan aldım. Eski filtrem yan sanayi baya da kirliydi, orjinal mann'ı takınca araba uçacak kaçacak diye bekledim.
5. vites gittiğim yerde araba 3. viteste bile çekmedi :DDDD 100-150 km yol yaptım anca açıldı, orjinalliğinden çok şüphe etmedim ama çekiş muhabbeti beni başta çok üzdü
-
Hocam bosch dan flitrona dondum 2 yıldır kullanmaktayım cc ve fluence de
-
onlineyedekparça da orjinal satıyor
-
İnternetten yağ, filtre vb ürünleri araştırıp almanizi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam arkadaşlar söylemiş filtremarketim com dan filtre alırım. cleanpex com dan da mobil yağ alırım başka da yere bakmam
-
Nette satılan filtre ve yağların çoğu sahte. Bilindik referansı olan yerlerden tercih etmek gerekir. Adamlar orjinal mazot filtresi fiyatına 4 tane filtre satıyor ve orjinal olduğunu iddia ediyor, sadece gülünür.
-
mannfilter_turkey instagram hesabından iletişime geçip detaylı şekilde görselleri paylaşın. Muhtemelen size ürünün sahte olduğunu ele veren kısımları çizip yollarlar. Filtremarketim sitesinden aynı filtrenin kaç lira olduğuna bakıp aldığınız fiyatı ve o sitede yazan fiyatı bize söyleyebilir misiniz? 500 liralık filtreyi 150ye falan satmışsa zaten orjinal olma ihtimali yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 11 Ağustos 2022; 10:22:1 > -
filtremarketim de 220 lira. benim aldığım fiyat 260 lira. ucuza almak söz konusu bile değil. ayrıca usta filtreye baktı ve o içinde dökülen ipliklerin dışarı çıkmayacağını söyledi. filtrenin orijinal olduğunu tahmin ediyorum dedi. ben de taktırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. Sahte parça problemi yaşamamak adına sadece MANN-FILTER yetkili bayilerden satım alım yapmanızı rica ederiz. Aşağıda sizinle yetkili bayilerimizin adres ve iletişim bilgilerinin yer aldığı internet adreslerini paylaşıyoruz:
https://www.mann-filter.com/tr-tr/servisler/mann-filter-bayi-bulucu.html
Ayrıca www.filtremarketim.com veya www.filtrepazari.com.tr web siteleri üzerinden de filtrelerimize ulaşabilirsiniz.
-
keşke daha önce bilseydim. teşekkürler. tam aradığım bilgi. çünkü her bakımda internetten filtre alıyorum. geç de olsa öğrendiğimiz iyi oldu.
yalnız bu filtremarketim sitesinin bir mobil uygulaması olsa çok güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 12 Ağustos 2022; 16:2:58 >
Enterasan yani, bazi filtreler filtremarketim de hem mann marka hem de daha ucuz olabiliyor. N11'de sardes fiyatina Mann aldigimi biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 12 Ağustos 2022; 16:30:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otoparcasan sitesini tavsiye derim filtron marka aldım orjinal geldi hepsi barkodlu
-
Keşke görseli paylaşılan filtrenin sahte olup olmadığı sorularına da yanıt verseydiniz.
-
Bu netpar denen satıcıdan daha önce iki üç kez alışverişim oldu. Bir sefer araç değiştirdim, önceki aracım için alıp kullanmadığım sıfır ürünleri vereyim yeni aracıma göre filtre alayım dedim hiç yardımcı olmadılar. Bir daha alışveriş yapmamaya karar verdim. Hödük gibi adamlardan alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyorum, müşteri memnuniyetine önem veren nazik satıcılar her zaman birkaç adım önde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun da sahtesi mi olur ne hale geldik ya
mann-fılterPU9011ZKIT_MANN-FILTERhttps://www.mann-filter.com/tr-tr/katalog/arama-sonuclar%C4%B1/urun.html/pu9011zkit_mann-filter.html
burada 360 derece görüntüsünü koymuşlar. aynı ipler aynı şekil orda da var. sağa sola sormak yerine üretenin kendi sayfasından araştırmak daha mantıklı değil mi?
-
-
Filtre sahte mi değil mi bilmem ama yağ ve yakıt filtrelerinin kağıdı böyle olabiliyor, sadece buna bakıp sahte demek doğru değil. Zaten filtre dışarıdan içeriye çalıştığı için o iplikler bir sıkıntı yaratmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X