Şimdi Ara

Bu ne biçim Mann filtre?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten n11’deki Netpar satıcısından aracımın bakımını yaptırmak için mann yakıt filtresi ve diğerleri filtron marka olmak üzere tüm filtreleri aldım. ama gelen mann filtreyi açınca şok oldum. filtrenin kağıdının iplikleri dökülüyor. bana sahte gibi geldi.

Bu ne biçim Mann filtre?
    Bu ne biçim Mann filtre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 16:24:18 >

• Ürünün iade veya değişimi iste, sözleşmeye göre cayma hakkına da sahipsin. n11 bu konularda iyidir, sorun yaşayacağını sanmam.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

sorun o değil hocam. sorun bunu orijinal diye satmaları, insanları kandırmaları, vaktini çalmaları. aracın bakımını yaptıracaktım haftaya kaldı. eee gitmem gereken yerler var vs. vs.

eğer sahteyse tabi. sahte olup olmadığından emin olamadığım için burada fikir almak istedim.

• Mann'ın sahtesi çok. Yıllardır filtremarketim. com u kullanırım. Öneririm.

• %100 sahte.
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt

Olmaması gereken bir haliyle geldiği için sahte olduğu bariz ortada. Merdiven altı marka değil, sonuçta bu tür firmalar belirli kalite standartlarını karşılayıp sertifikalandırılıyor, o standarı korumak için çalışıyor. Kalite kontrol birimleri boşuna yok.

• Hocam sahte olduğu belli. Sahte değilse eğer kaliteyi bozmuş demektirler. Yine iade etmeniz gerekir.
  • teşekkürler arkadaşlar. forum sayesinde bazı şeylerden emin olabiliyoruz gerçekten bu dayanışmaya hayranım. konuya cevap yazan herkese teşekkürler. iade edeceğim. zira bu dökülen filtre parçalarının yakıt sistemine gitmesi işten bile değil. o kadar kötü bir taklit ki anlatamam. biz sanayide üç kuruşluk dandik malı 10 kuruşa satan parçacılara bulaşmamak için internetten alıyoruz şu düştüğümüz duruma bak. bosch’un çok sahtesi var dediler o zaman mann alalım dedik artık demek ki onun da sahtesi bol. herkes hırsız olmuş.
  • n11 sahte ürünlerin karargahı. bazı şeyleri bilindik yerler dışında almamak lazım.

• peki yakıt filtresini de filtron alsam onu da sahtesi var mıdır? sanayide çoğu parçacıların orijinal diye sattıkları internette set halinde tüm filtreleri 150-200 lira arasında satılan filtrelerden malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 17:12:33 >
  • mr.shadowx kullanıcısına yanıt

UstaParçacıdan set alabilirsiniz direkt olarak. Bosch marka da satıyorlar, güvenilir bayağı. Ben 3 aracın bakım setini aldım bir sorunla karşılaşmadım.

• satıcının yanıtı

Bu ne biçim Mann filtre?
  • geçmiş olsun iade almam diyo

• Sahte veya değil, kullanılmamış filtreyi 14 gün içinde iade almak zorunda.
  • konu iade değil. iade alır almaz çok bir mesele değil. konu ürünün sahte
    olup olmadığı.

kesin sahtedir de diyemiyorum. filtrenin kodunu google görsellerde aratınca benzer görüntüler çıkıyor. üründe made in austria yazıyor. belki de almanyada yada başla yerde üretilenler kadar kaliteli değildir ama yine de mann üretimidir.

Bu ne biçim Mann filtre?

Bu ne biçim Mann filtre?

Bu ne biçim Mann filtre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 21:27:40 >

• NetPar dan 3-4 kere Filtron hava filtresi aldim bi sıkıntı yaşamadım.
  • Sahte gibi geldi demek çözüm değil , belki o ürün o şekilde üretiliyor?

Belki düzgün görünüşlü olanı sahte?

Google'dan vs araştırınız mı hiç?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    benim kendisinden aldığım filtronlarda da bir sıkıntı yok.
  • Paefümden tutun terliğine kadar Türkiye sahteciler cenneti. Zaten bakan eden yok kontrol eden yok.Belli başlı site ve satıcılar hariç ürün alınmaz.Pahalı diye ürün orijinal değildir ama fiyatı az çok bilgilendirir.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

satıcının yanıtı

Bu ne biçim Mann filtre?
    Yav tabi süreç de hemen bir haftada sonuçlanacak. Kaç liralık şey için kimse o kadar uğraşmaz. Bu adam iadede sıkıntı çıkarabilir. Üslubundan belli. Önceki mesajımda da dediğim gibi ürün ya sahte ya da kalitesi düşmüş. Ya da satıcı kaç senedir bekletiyor. Sıcaktan vs. gevremeye başlamış.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.