< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 16:24:18 > |
Bu ne biçim Mann filtre?
-
-
Ürünün iade veya değişimi iste, sözleşmeye göre cayma hakkına da sahipsin. n11 bu konularda iyidir, sorun yaşayacağını sanmam.
-
sorun o değil hocam. sorun bunu orijinal diye satmaları, insanları kandırmaları, vaktini çalmaları. aracın bakımını yaptıracaktım haftaya kaldı. eee gitmem gereken yerler var vs. vs.
eğer sahteyse tabi. sahte olup olmadığından emin olamadığım için burada fikir almak istedim.
-
Mann'ın sahtesi çok. Yıllardır filtremarketim. com u kullanırım. Öneririm.
-
%100 sahte. -
Olmaması gereken bir haliyle geldiği için sahte olduğu bariz ortada. Merdiven altı marka değil, sonuçta bu tür firmalar belirli kalite standartlarını karşılayıp sertifikalandırılıyor, o standarı korumak için çalışıyor. Kalite kontrol birimleri boşuna yok.
-
Hocam sahte olduğu belli. Sahte değilse eğer kaliteyi bozmuş demektirler. Yine iade etmeniz gerekir. -
teşekkürler arkadaşlar. forum sayesinde bazı şeylerden emin olabiliyoruz gerçekten bu dayanışmaya hayranım. konuya cevap yazan herkese teşekkürler. iade edeceğim. zira bu dökülen filtre parçalarının yakıt sistemine gitmesi işten bile değil. o kadar kötü bir taklit ki anlatamam. biz sanayide üç kuruşluk dandik malı 10 kuruşa satan parçacılara bulaşmamak için internetten alıyoruz şu düştüğümüz duruma bak. bosch’un çok sahtesi var dediler o zaman mann alalım dedik artık demek ki onun da sahtesi bol. herkes hırsız olmuş. -
n11 sahte ürünlerin karargahı. bazı şeyleri bilindik yerler dışında almamak lazım.
-
peki yakıt filtresini de filtron alsam onu da sahtesi var mıdır? sanayide çoğu parçacıların orijinal diye sattıkları internette set halinde tüm filtreleri 150-200 lira arasında satılan filtrelerden malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 10 Ağustos 2022; 17:12:33 > -
UstaParçacıdan set alabilirsiniz direkt olarak. Bosch marka da satıyorlar, güvenilir bayağı. Ben 3 aracın bakım setini aldım bir sorunla karşılaşmadım.
-
-
geçmiş olsun iade almam diyo
-
Sahte veya değil, kullanılmamış filtreyi 14 gün içinde iade almak zorunda. -
-
NetPar dan 3-4 kere Filtron hava filtresi aldim bi sıkıntı yaşamadım. -
Sahte gibi geldi demek çözüm değil , belki o ürün o şekilde üretiliyor?
Belki düzgün görünüşlü olanı sahte?
Google'dan vs araştırınız mı hiç?
-
benim kendisinden aldığım filtronlarda da bir sıkıntı yok. -
Paefümden tutun terliğine kadar Türkiye sahteciler cenneti. Zaten bakan eden yok kontrol eden yok.Belli başlı site ve satıcılar hariç ürün alınmaz.Pahalı diye ürün orijinal değildir ama fiyatı az çok bilgilendirir.
Geçmiş olsun. -
Yav tabi süreç de hemen bir haftada sonuçlanacak. Kaç liralık şey için kimse o kadar uğraşmaz. Bu adam iadede sıkıntı çıkarabilir. Üslubundan belli. Önceki mesajımda da dediğim gibi ürün ya sahte ya da kalitesi düşmüş. Ya da satıcı kaç senedir bekletiyor. Sıcaktan vs. gevremeye başlamış.quote:
Orijinalden alıntı: mr.shadowx
satıcının yanıtı
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mann'ın sahtesi çok. Yıllardır filtremarketim. com u kullanırım. Öneririm. |
n11 sahte ürünlerin karargahı. bazı şeyleri bilindik yerler dışında almamak lazım. |
Sahte veya değil, kullanılmamış filtreyi 14 gün içinde iade almak zorunda.
|
Benzer içerikler
- ford 1.0 ecoboost motor kullanıcı yorumları
- öğrenci arabası
- ankara belek hangi yoldan gidilir
- en az yakan suv
- çalıntı buluntu araç alınır mı
- nissan x-trail e-power fiyat
- golf 7.5 hangi yıllar
- 2022 model toyota corolla
- kia seltos
- ford f-line fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X