Şimdi Ara

BU NE DEMEK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAZEN GİRERKEN AŞAĞIDA KOYACAĞIM RESİMDEKİ ŞEY ÇIKIYOR.BU BAŞKA BİRİ BU ECANTLA OYUNDA MI DEMEK OLUYOR?KAÇ SEFER OLDU ŞİFREMİ 10 KERE DEĞİŞTİRDİM ARASIRA DİYOR.ÇARIMDA ÇALINMA FALANDA OLMADI.BELKİ ADAM DAHA ÇOK KASMAMI BEKLİYO OLABİLİR

http://img229.imageshack.us/my.php?image=buneyaaqo6.png
    (ID yi ben resmi çektikten sonra sildim)

• senin charla suanda oyunda biri oynuyor dc ettirip girmek istermisin oluyor.
  • ama herzaman dc yemeden kendiliğinden çıktığında(koxptayken)oluyor.belki sistem benim çıktığımı anlamıyor olabilir
  • 1 den fazla ayni sorunla karsistigini soyluyorsun..bence otur bi dusun gitmesin char :D
  • 10-15 kere şifremi değiştirdim başka ne yapabilirim?(Adam herzaman buluyor)
  • o zaman buyuk ihtimal keylog yemisindir.bi format at makinaya duzelir.
  • ilgin için teşekkür ederim.soyulursa artık napalım :D +rep olsaydı sana 10 tane verirdim.iyi akşamlar
  • O_o naaptınız siz ya bunun geldiği anlam dogru ama buna baksaydık ben milyon kere soyulmuştum.O çarın aniden dc yediğinde bilgisayar aniden kapandığındada veya çar askıda kaldığındada geliyor.bunun yüzüne çarın orda yaratıkların arasında kalıp ölebiliyor.
  • içime su serpildi.saolasın sana 20 rep :D
  • eet chara biri girmeyle alakası yoq

ama biri girdiğindede çıkabilior
  • keyloger yese (adam şifre değiştirdikçe gizli soru felan girio) çarı kökten alır. Başıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkomerko

ilgin için teşekkür ederim.soyulursa artık napalım :D +rep olsaydı sana 10 tane verirdim.iyi akşamlar

maalesef bizim forumumuzda rep mep yoq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.