Şimdi Ara

Bu ne demek?' PSUm400W ama gerçekte 270W'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ne demek?" PSUm400W ama gerçekte 270W"

Cevaba bağlı olarak 256 MB x1950GT AGP ekran kartı almayı planlıyorum min. kaç watt veya gerçek watt PSU öneririsniz? marka model?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Bu ne demek?" PSUm400W ama gerçekte 270W" bunu bende tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla powerın üzerindeki etiketin sahte olması yani şu an piyasada 10 dolara satılan powerların üzerindeki etiket sahte 350-400watt yazıları yani gerçek değeride 270watt 250watt oluyor yanlışım varsa düzeltin. ben böyle biliyorum.

power tavsiyesine gelince geçen tt aldım fan sesinden dolayı iade ettim fan sesinede dikkat et fsp bluestorm II u tavsiye edebilirim onlar hakkında iyi yorum duydum eğer powerım tamir edilmeseydi bende ondan alıcaktım.
    şu anki powerım hyper power 350watt ama senin alıcağın kartı kaldırmayabilir oyüzden fsp bluestorm II yi tavsiye ederim 100ytl civarı

birde konunun yeri burası değil haberin ola

Edit: alıcağın power +12voltu 18Amper ve üstü olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacmatrix -- 1 Ekim 2007; 4:10:02 >

• Dostum Yüksek verimi olan 500 ve üzeri güç kayankalarına yönel asusşthermaltake,silver stone
    (asus ve silver stone fena değil)
  • bence thermaltake alma derim tercih senin ama asus fsp ii silverstone u bilmiyorum ama kaliteli diye aklımda kaldı
  • Bana göre en iyileri FSP ve ASUS, bu PSU lar üzerinde yazan değerleri verirler ve aynı zamanda sessiz çalışırlar.
  • FSP, ASUS, SilverPower, Tagan, Cooler Master, LCPower düşün derim

FSP, SilverPower ve LCPower in fiyatlari biraz daha uygundur...
  • bence topic yanlış yere açılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

bence topic yanlış yere açılmış

Arkadaş doğru söylüyor. Bu başlığıhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_297/tt.htm bu kisma açarsan daha iyi olur.
  • Bilindiği gibi PSU ların özü adaptör, yani alternatif voltaj düşürüp düz akıma çevirmesi. Bu aygıtların içine konulan trafolar, yani güç düşürücüler, normal çıkışta üzerlerindeki değerleri aynen verirler. Fakat aygıta yük bindiğinde işte o zaman amper gücü devreye girer. Trafonun plaka ve sargıları kaliteliyse, yük bndiğinde amper, diğer bir değişle Watt düşmez. Ama plaka ve sargılar yetersiz ise, yük bindiğinde amper yani wat düşer.
    Eskiden telsiz kullanırken kullandığımız amperi yüksek adaptörler vardı. Bu adaptörün trafosunu kullanarak bir bilgisayarcı arkadaşım bir PSU yaptı. 3 bilgisayarı bağlasan yine de banamısın demez.
    Bu işten anlayan arkadaşlar, PSU alırken ağır olmasına dikkat edin derler. İşte bu ağır olması demek, trafosundaki sac plakaların ve bakır sargıların kaliteli ve yeterli olması demektir.
    Kolaygelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catetik -- 5 Ekim 2007; 2:58:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.