Şimdi Ara

Bu ne demek şimdi yardım pls!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hesabım hacklenmişti neyse webform fax derken aldım en sonunda çarımı.Nordrassil de oynuyordum.Neyse şifrem falan geldi yeni frozen dı zaten araştırmada ödedim açtırdım hesabı.Girdim sevinçle hesabıma bir de ne göreyim çar başka serverda hackleyen ne yazıkki tanıdık birisiydi internet cafeden.Bulamadım sonra onu gelmedi hiç ama neyse migrate etmiş çalınca hesabı.Hesabı aldım ama çar hala başka serverda bana gelen mailde de şöyle birşey yzıyor.

'We have now concluded our investigation regarding your character transfer.

Regrettably, after a thorough investigation, we have determined your account is not eligible for a character transfer reversal. As such, we are not able to assist you further in this matter.'

Benim anladıgım çar geri dönmeye kapalı nordrassil e.Zaten gelen mailin konu kısmında da rollback denied diyor.Nasıl bir saçmalık anlamadım bu iş ben tamam kendiniz geri götürmeyin server a ama ben kendim ücretini ödeyerek de götüremiyorum ne alaka anlamadım şimdi iş mi bu yani ?

Cok da ingilizcem yok yorumlayamadım pek ama anladıgım bu kadar yani geri dönmeye kapanmışmı şimdi hesap ? Gm e ticket attım ama onun da karışacagını sanmıyorum.Webform la yazdım cevap veren yok.Ne yapıcagımı şaşırdım.Telefon mu etmek lazım faxmı çekmek lazım ama yardımcı da olamayız bu konuyla diyor sebebini bile söylememişller niye kapalı.
    Ne yapmam gerekir varmı bir fikri olan arkadaşlar?

• Karakterinle ilgili incelemelerimizden sonra transfer için bir karara vardık
    Ne yazıkki tam bir incelemenin sonunda karakteriniz geri dönüşü için uygun değildir.
    Bu durumda bundan daha fazla yardımcı olamıyoruz.

Dostum eğer pvp serverdan pve servera transfer yaptıysa geri pvp 'ye götüremezsin.
    Birde bildiğim kadarıyla ilgili char için ya 1 ay yada 3 ayda bir migrate etme hakkın var.
    WoWpaymentsupportEU@blizzard.com
    yukarıdaki adrese durumunu anlat bir istersen ama ne sonuç ne kadar zamanda çıkar birşey demek zor.
  • Kardeşim nordrasil kendi serverin pvp serveri ise ve hesabını alan serefsiz eger pve serverina aktardıysa pve serverindan pvp serverina geçemezsin hiç bir şekilde su an karakterinin oldugu server pve ise ve senin eski serverin pvp serveri ise bu durumda tek diyebileceğim geçmiş olsun.
    İnşallah anlatabilmişimdir
  • Haha tam 2 dakka arayla eudimonia arkadasım benden önce acıklamıs bende tam yazarken
  • Evet migrate hakkı 1 ay ama araştırma 2 ay sürdü ve bu sırada suspended dı çar zaten migrate edeli daha fazla oldu o yönden sorun yok zaten.
    Aslında sitede mana engellii falan da demiyor migrate.Paid character transfere giriyorum çarı seçiyorum götürecegim server ı seçiyorum,neyse ilk kredi kartı bilgisini istiyor falanv eriyorum ok diyorum işleme alıyor.
    Daha sonra işlemleri hallediyorlar ve bana finalize payment geliyor yapanlar bilir mgirate zaten onun sebebi çar hazır ödemeni yap oynayabilirsin yeni server da demek,hatta bizim sserverda görünüyor bile çar ama girilmiyor sadece son ödeme olmadıgı için.
    Sonra son ödemeyi yapıym diye siteye baglanınca payment rejected diyor.Hani engelli olsam engelli gitmeye falan der ama büütn işlemler en sona kadar yürüyor.Bide böyle mail var gelen onlamı alakalı nedir anlamadım.
    Gm le konustum şimdi ben bişey yapamam telefon et diyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Painrunner

Kardeşim nordrasil kendi serverin pvp serveri ise ve hesabını alan serefsiz eger pve serverina aktardıysa pve serverindan pvp serverina geçemezsin hiç bir şekilde su an karakterinin oldugu server pve ise ve senin eski serverin pvp serveri ise bu durumda tek diyebileceğim geçmiş olsun.
    İnşallah anlatabilmişimdir

Anladım dostum saol yok pve ikiside o yönden bir sorun yok zaten anlattıgım gibi işlem en sonuna kadar yürüyor hiçbir aksilik olmuyor hatta çar geliyor server a son ödeme ni yap diyorlar.Senin dedigin gibi durumda zaten ilk başta seçemiyorsun bile pve isen pvp server ını geçemezsin diyor.
  • Abi ya kredi krtında bir sorun var son işleme onay vermiyodur başka bir kartla dene yada sağlam ingilizce olan bir arkadaşın varsa en güzeli aratıp konuşturmak.
  • Dostum 3 gündür deniyorum zaten 3 kere deneme hakkı veriyor 3 kere de rejected olur ise 24 saat kapatıyor denemeyi.İlk gün benimkileri denedim olmadı ikinci gün abiminkini arkadaşımınkini denedim yine block oldu bugünde babamın dayımın hepsini deniyorum olmuyor abi kartla bi alakası yok bu işin.Ne kartlar denedim valla en az 5 kart denedim.

Evet yarın arıcak bi arkadaşım başka çaresi kalmadı valla.Bu şekilde geri dönemiceksem çarı niye verdiniz de dönemiyorum bi anlam veremedim ki adamların yaptıgı işe ben.Madem anladın işte hacklendigimi verdin çarımı geri bırak geri dönüym siz geçirin de dmeiyorum ki razıyım 20 euro sunu vermeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrenup -- 17 Temmuz 2008; 19:33:01 >
  • Official foruma hiç bakmamıştım maalesef.Millet 4 gündür kendini parçalıyor payment rejected oluyor diye 4 gündür.Benle alakalı bişey degilmiş yani hatta name change de bile rejected oluyormuş ödemelerle ilgili genel bir sorun var demekki yapacak arkadaşların bilgisi olsun diye yazıyorum saolun yardımlarınız icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.