Şimdi Ara

Bu ne işime yarar? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz paparazzilik yapayìm dedim, elemanın çıplak resmini çekmişim. Ne işime yarayacak bu ona karşı şantaj olarak kullanamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Biraz paparazzilik yapayìm dedim, elemanın çıplak resmini çekmişim. Ne işime yarayacak bu ona karşı şantaj olarak kullanamaz mıyım?

Kullanamazsın Bu fotoğrafın yayınlanmasını sağlayabilir. Senden daha iyi çeken yoksa eğer yayınlanabilir. Çıplak çekmek yayınlanma oranını arttırır ama senden başka çıplak çekenler de vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Kullanamazsın Bu fotoğrafın yayınlanmasını sağlayabilir. Senden daha iyi çeken yoksa eğer yayınlanabilir. Çıplak çekmek yayınlanma oranını arttırır ama senden başka çıplak çekenler de vardır

Anladım sağolasın.

• şantaj ne arkadaş rl sanmışsın:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsons

şantaj ne arkadaş rl sanmışsın:P

rl derken?

• gerçek:D
  • ve ayrıca kişi paparazzi listesinde ise yayınlanır foto ve benim bildiğim kadar bizim eyüp paparazzi listesinde değildi eğer öyleyse keserim animallah onu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen hafta listedeydi zaten günlüğünde o tarz bir yazı çıkarsa listede demektir başkası olsa iyi, çok iyi çektim tarzı yazardı
  • Eyüp Alemdar da ünlü bir karakter yani :D Bravo :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.