Şimdi Ara

Bu ne rahatlıktır ya ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yiğenlerimin eve gelmemesi için bütün duaları ederim.Geldiklerinde ya PC'yi bozarlar yada bibloları kırarlar.
  • Aklıma bir olay geldi (:

Bir sagır dilsiz çift vardı aile dostumuz..
    Sonradan bir çocuk yaptılar.. Iyi hoş ..

Yine bir gün bize misafirlige geldiler zaten sagır dilsiz oldukları için bağırıp duruyorlar deli etmişlerdi..

Sonra mutfaga gectiler şükür dedim , cocugu aglamaya başladı.
    Aynı odadaydık çocuk ile emekliyerek aglıyordu ve bamm. sinirlerimin boşaldıgı an , o sinirle çocugun kaba etine bir tekme atmıştım, cocuk kafasını vurdu ağladı mağladı ama en sonunda sustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Geçen 6-7 yaşındaki kuzenin oğlu geldi,açmadım pcyi kurcalamasın diye,çekyatta TV izliyorum,bu da geldi yanımda zıplıyor,zıplıyor"yavrucum bak orda oyuncak var oyna onlarla"diyorum hiç takmıyor,sonra iyice coştu bi zıpladı kafa üstü yere gömüldü,istesem tutabilirdim...

• Ne doverdim be anası babası terbiye vermıyorsa ben veririm.Yılanın basını kucukken ezıcen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

eve gidince bi araba sopa yerdi benden.. eşeği suya yollardım o eşek de sudan hiç dönmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 31 Mart 2009; 20:11:11 >

• Bizim komşunun 2 tane iti var allah düşmanıma vermesin. Bize geldiklerinde perdelere tırmanırlardı düşünün gerisini. Küçükken halının üstüne bile zıçmışlardı. Durdan çüşten anlamaz çocuklar. Velileri tam sorumsuz. Babasınn adı yaşar. Çocuklardan birini babasının yanında ''gel lan yaşarın iti'' diye sevdim oynar gibi yaptım.

Bu çok zorlarına gitmiş. Bizde böylece rahat ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 31 Mart 2009; 20:11:43 >
  • Yaramaz çocukları çok acayip dövesim geliyo insanın siniri bi yerden sonra boşalıyo artık ama ne kadar dövmek istesemde yapamam sonucta çocuk yani savunmasız bağırırsın susturursun ama dövmek olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.respect

Bizim komşunun 2 tane iti var allah düşmanıma vermesin. Bize geldiklerinde perdelere tırmanırlardı düşünün gerisini. Küçükken halının üstüne bile zıçmışlardı. Durdan çüşten anlamaz çocuklar. Velileri tam sorumsuz. Babasınn adı yaşar. Çocuklardan birini babasının yanında ''gel lan yaşarın iti'' diye sevdim oynar gibi yaptım.

• Pek samimi olmadığımız bir aile arkadaşımız bizde kaldı 3 günlüğüne (yazlığımızda), bide kız vardı sevgilisini falanda çağırdı kalması için böyle terbiyesizlik görmedim hiçte sormuyor kalsın mı kalmasın mı diye, sende gelsene diyo bak şu otobüse binicen gelicen diyo, kız böyle diyince ben kalamaz diyemedim tabi hayatımda bu kadar terbiyesizlik görmemiştim ama.
  • ilerde emo filan olur birde bunlar
  • Bende birkaç sene önce şehirdışına halamlara gitmiştim. Sanırım17-18 yaşındaydım. Ben onlarda kalırken bir akşam misafir geldi. Bide aşırı gelişmiş, 9 yaşında ama görsen 13-14 yaşında gösteriyor şımarık yaramaz bir velet. Biz kuzenle balkonda oturuyoruz. Buda geldi yanımıza oturdu. Saçma salak sorular soruyor konuşuyor falan. Bende pek sallamıyorum. Durup dururken bana bi tokat geçirdi. Ama hayatımda öyle tokat yememişim, 9 yaşındaki velet resmen bana osmanlı tokadı attı. Ben ne olduğunu anlayamadım feleğim şaştı bi an. Gözlerim yaşardı resmen. O sinirle buna bi tekme geçirdim, ama aşırı gelişmiş hayvan nihahah diye gülüyor. O an annesi geldi işte kibarca oğlum abiye vurulurmu diye konuşuyor, bide bana mahçup mahçup sırıtıyor. Belkide o an annesi balkona gelmese ben hapis yatıyordum çocuğu balkondan atıp katil olacağım için...
  • benım dayı ogulları var hepsı bırbırınden tatlı

biri 12 yasinda geliyor pcde oynucak izin istiyor odama gircek pc icin evdekilere kalktımı dıye soruyor gece gec yattıgımda kalkamıyorum erken oda beklıyor kapının onunde zavallım ama . diger kuzenım ise 16 yasında oda dahada kibar oturur mazlum mazlum onunda evınde pcsı vardır cd oyun getırır bana al abı bak yenı oyun cıkmıs dıye hic cekmedim cocuk dırdırı ama kucuk kuzenım hıc pesımden ayrılmaz benı sınır eder ozel ıhtıyaclarımı gıderemıyorum dayımlara soyler sıgara ıctıgımı dıye .. onun dısında hepsı efendıler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.respect

Bizim komşunun 2 tane iti var allah düşmanıma vermesin. Bize geldiklerinde perdelere tırmanırlardı düşünün gerisini. Küçükken halının üstüne bile zıçmışlardı. Durdan çüşten anlamaz çocuklar. Velileri tam sorumsuz. Babasınn adı yaşar. Çocuklardan birini babasının yanında ''gel lan yaşarın iti'' diye sevdim oynar gibi yaptım.

• video güzel use condom felan mesajı aldıkta sorun kendi çocugumuz değil kendi çocugumuzu biz terbiye ederiz edemessekte benim malımı kırsın işesin canı sağolsun sorun başkasının çocukları büyük konuşmayım ama çocuğum benim olan bir şeyi bozdugunda vereceğim tepki komşsunun malına bi zarar verdiğinde vereceğim tepkiden daha hafif olur yeni nesil çocuklar şimdi böyle yetiştiriliyor bez bebek selene gibi çakmalar boşuna türemiyor çünkü evde kumanda çocuklarda artık istediklerini yaptırıyorlar bizim zamanımızda böylemiydi babamın zamanındada bu zamanki gibi değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Geçen 6-7 yaşındaki kuzenin oğlu geldi,açmadım pcyi kurcalamasın diye,çekyatta TV izliyorum,bu da geldi yanımda zıplıyor,zıplıyor"yavrucum bak orda oyuncak var oyna onlarla"diyorum hiç takmıyor,sonra iyice coştu bi zıpladı kafa üstü yere gömüldü,istesem tutabilirdim...

Her şey iyi güzel giderken bu son cümle kopardı resmen.

• bizim komşunun 14 yaşında oğlu var. o da böyle. balkondan aşağı otobüs bekleyenlerin üstüne s.çtı geçen gün.
  • bnm teyzede var bitane ömür törpüsü. birşeyi yaptırana kadar 100 sefer söyler yapmazsan annesine gider bi 100 seferde annesine söyler abim yapsın şunları diye. döversin 5 dk sonra hiç birşey olmamış gibi yine gelir yine ister lan sktir git artık başımdan dersin abi o zmn bu bilgisayardan kalk ben buna oturayım dayak arsızı olmuş
  • geçen misafir geldi bize bi tane
    17 yaşında erkek çocukları var arkadaşım falan değil
    ilk defa görüyorum pc başındaydım geldi yanıma oturdu falan
    dedim sen geç ben bi kola doldurim
    bi geldim p.rn. sitesi açmış bakınıyo onun aileside evde
    bizimkilerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrCoppeR.

geçen misafir geldi bize bi tane
    17 yaşında erkek çocukları var arkadaşım falan değil
    ilk defa görüyorum pc başındaydım geldi yanıma oturdu falan
    dedim sen geç ben bi kola doldurim
    bi geldim p.rn. sitesi açmış bakınıyo onun aileside evde
    bizimkilerde

nasıl iş lan bu

• quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

bizim komşunun 14 yaşında oğlu var. o da böyle. balkondan aşağı otobüs bekleyenlerin üstüne s.çtı geçen gün.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.