Şimdi Ara

Bu ne rahatlıktır ya ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: micro_diax

bizim komşunun 14 yaşında oğlu var. o da böyle. balkondan aşağı otobüs bekleyenlerin üstüne s.çtı geçen gün.

Yok artık yaa !!!

• Bunun sorumlusu aşırı rahat ve pişkin olan yeni nesil anneler yüzünden utanma kalmadı artık vursun döksün parçalasın.
  • bi yanlışımız olduğu zaman annemiz bize bi patlatırdı yemine ederim dudağımız patlardı..

şimdiki bebeler el bebek gül bebek
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Geçen 6-7 yaşındaki kuzenin oğlu geldi,açmadım pcyi kurcalamasın diye,çekyatta TV izliyorum,bu da geldi yanımda zıplıyor,zıplıyor"yavrucum bak orda oyuncak var oyna onlarla"diyorum hiç takmıyor,sonra iyice coştu bi zıpladı kafa üstü yere gömüldü,istesem tutabilirdim...

Her şey iyi güzel giderken bu son cümle kopardı resmen.

• Ben mi çok şanlıyım siz mi çok şanssızsınız bilmiyorum ama hiç bu duyguları yaşamadım. Bir kere bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Bunun sorumlusu aşırı rahat ve pişkin olan yeni nesil anneler yüzünden utanma kalmadı artık vursun döksün parçalasın.

evet haklısın böyle anneler çok var.Benim ufak yeğende artık sabır taşımı çatlatıp tepemin tasını attırmıştı evde ufak çapta kıyamet kopunca birdahada gelmediler.Gelemediler

sorun çocukta falan değil annede aslında.Direk anneyi hedef alıp azarlamak lazım nasıl terbiye veriyorsun diye.Tek sebebide çocuklarının özgüvenlerini asla kırmamak onları törpülememek fakat gün olur o çocuk bukadar kuralsızlıkla anneyide takmaz hale gelir.Rahatlığında sınırı bir yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozzy -- 1 Nisan 2009; 12:57:16 >

• Aileler sorumsuz, çocuklar daha sorumsuz. Hepsinin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

bizim komşunun 14 yaşında oğlu var. o da böyle. balkondan aşağı otobüs bekleyenlerin üstüne s.çtı geçen gün.

Babası Burger King'de mi çalışıyor ?
  • Ben küçükken vitrin, masa üstündeki süslü püslü biblolar gibi eşyalara bir an kaçamak bakış attığımda dahi anneannemin bana bir bakışıyla yerimde donup kalıyordum. O kadar disiplinli yetişmiştim. Anneannemden korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmuyordum. Ortamda anneannem olduğu zaman hiçbir zaman yaramazlığım, kırıp dökmüşlüğüm, aşırılığım olmadı. Asla sık dövmezdi. Bir veya iki kere vurmuştu belki de tüm çocukluğum boyunca. Ama o disiplinli yetiştirme durumu en önemlisiydi.

Sonuç olarak bu disiplinli yetişmenin yararını çok büyük oranda gördüm. Disiplinin dayak olmadığını da rahmetli anneannemin yetiştirme tarzından anladım ayrıca.

İyi ki öyle yetişmişim. İyi ki anneannem yetiştirmiş beni. Hiçbir zaman şımarık olmadım bu yüzden. Şu an bir kardeşim var ve annem yetiştiriyor. Aramızda dağlar kadar fark var disiplin konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Nisan 2009; 13:04:25 >

• Biz misafirliğe gittiğimizde mum gibiydik oturur kalkmazdık şimdikiler evin içine s...cıyor.
  • tamamen velilerinin sorumsuzluğu,kendi evlerinde öyle yaramazlık yaptırıyolarmı acaba,bizim eve çocuk gelsin evin düzeni bozuluyo resmen,şımarık yaramaz bide hiç sevmem öyle çocukları,zeki olsun tatlı olsun kendi halinde oynasın öylesine can kurban

• Annem anlatıyor , bi tane oyuncak araba verirmiş elime komşuda falan bi yerde oturur sessiz sakin oynarmışım . Hoş , bu 5-6 yaşıma kadar fazla arkadaşımın olmamasından kaynaklanıyor . Şimdiki cocuklardan nefret ediyorum , ya disiplin biraz . . Bu çocuk ilerde n'olur ..!
  • Hele siz benim yeğenleri görün abbooo.
    Birsi 5 yaşında diğeri 2 yaşında. Küçük olan bilgisayara diğeri oyun konsoluna. Bi aralar baya kızıyodum daha fazla oynama istekleri artıyordu. Şimdi ise , saldım çayıra mevlam gayıra hesabı kendi başlarına bırakıyorum, 5 dakka bilemedin 10 dakka oynuyorlar, sonra kapatıyorlar.
  • benimde var bir yeğenim 4 5 yaşında abi oyun ac abi araba yarışı aç diye dolanıyo ama bu sızın kıler kadar sımarık deıl obur odaya gıt dedımmı gıdıyo oyuncaklarıyla oynu bı kotugulu var kac tane kulaklık aldıysam kırdı hepsını şerro :D
  • Bazı veletler vardırki günde anasından babasından beş posta dayak yer yinede şımarırdı. Örneğin ben. Antalyada yoldan geçen turist' in kafasına balkondan işediğimi bilirim. Ama şimdi çok iyi anlıyorum. Bizim bi yeğen var, bi keresinde tanesini 40 dolara aldığım 7 - 8 tane oyun cd' sini parçalamıştı dayak manyağı yaptım veledi, zararımı siz düşünün.
  • bizede geliyorlar özellikle pc kurcalama işine uyuz kapıyorum genelde biri geldimi odamı kitlerim pc benim herşeyim
    geçen yine ben spordayken gelmişler
    aman tanrım çok sevdiğim bilgisayarımın başında daha önce görmediğim bir velet ve ona yemek yediren annesi
    annesi yedirmeye çalışıyor velet çırpınıyor klavyelere dökülmüş falan çok sinirlendim mouse falan pok götürüyordu
    artık paranoyak oldum her kapı çaldımı anne kim diyorum eğer biri gelmişse kitliyorum odayı
  • Bu çocuklar ilerde ne olur söyleyim,

ya namus lekesi motor olur ya emo olur ya da keranede horuzbu olur, olmasa bile dışarda onlar gibi davranır..! olur başka da birşey olmaz böylelerinin ağzında diş kalmayasaca yumruklamak lazım! Ne biçim terbiye lan bu ben babamın beni 15-20 kere dövdüğünü hatırlarım küçükken... Bir tokat geçirirdi burnumdan kan gelirdi morarırdı o derece şimdi düşünüyorum da tam piskopatmış yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

• Adı üzerinde çocuk.
    Büyükler gibi davranmasını bekleyemezsin.
    Bazıları gerçekten sınırları zorlayacak kadar şımarık oluyor, bazıları da olmaması gerektiği kadar bastırılmış ve pısırık.
    İdeal olanı ortası galiba ama nasıl gerçekleştirilir gözüm korkuyor, çocuk yetiştirmek çok zor.
  • sende onların evine git ve kanepeye

AT

TIR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.