Şimdi Ara

Bu ne rahatlıktır ya ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere aynen katılıyorum. Yeni nesil çocuklarda ne terbiye var ne haysiyet. Tüm suç ailesinindir.

Bizim alt komşunun da bi çocuğu var 9-10 yaşlarında. P*çin bilmediği küfür yok. Annesine nasıl küfür ediyor bir görseniz. Senin ben a... koyim senin ananı bilmem nerde s.....m o....nun evladı falan çok deli küfür ediyor ve bunu ben üst kattan duyuyorum bir de bağırarak diyor. Bir gün gerçekten çok sinirlenip aşağı inecem ve anasının önünde onu s.....m

• quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Geçen 6-7 yaşındaki kuzenin oğlu geldi,açmadım pcyi kurcalamasın diye,çekyatta TV izliyorum,bu da geldi yanımda zıplıyor,zıplıyor"yavrucum bak orda oyuncak var oyna onlarla"diyorum hiç takmıyor,sonra iyice coştu bi zıpladı kafa üstü yere gömüldü,istesem tutabilirdim...

• ARKADAŞLAR ANLIYORUMKİ HERKEZ BNM GİBİ ÇOK ÇEKİYO BU VELEDLERDEN
  • Aile terbiyesine bakıyor iş. Hadi tamam çocuktur kaçırmıştır altına tutamamıştır. Birşey diyemem. Ama hiç değilse özür dilenmeli ev sahibinin elinden bez alınıp kendisi silmeli. Yani annem öyle yapardı. Ben küçükken gittiğim misafirlikte meyve suyumu yere dökmüştüm. Annem pek kızmıştı bana. Ev sahibinin elinden alıp bezi olur mu öyle şey diyerek kendisi silmişti. Sonra o korkudan birşey yapamamıştım. Böyle yapılması gerekirken nelerle karşı karşıyayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-_

Arkadaşlar sizlere aynen katılıyorum. Yeni nesil çocuklarda ne terbiye var ne haysiyet. Tüm suç ailesinindir.

Bizim alt komşunun da bi çocuğu var 9-10 yaşlarında. P*çin bilmediği küfür yok. Annesine nasıl küfür ediyor bir görseniz. Senin ben a... koyim senin ananı bilmem nerde s.....m o....nun evladı falan çok deli küfür ediyor ve bunu ben üst kattan duyuyorum bir de bağırarak diyor. Bir gün gerçekten çok sinirlenip aşağı inecem ve anasının önünde onu s.....m

Çocuk annesine öyle laflar edecek, annesi de bir şey yapmayacak?

• bana da oluyordu arkadaşım gerçekten sinir bozucu bir durum .... kısık bir seste ama kadının duyabilceği şekilde küfrederdim ....

ama eskiden... çok eskiden
  • Ööle çocuu alacaan kafasına gözüneee indirecenn kütüüü. :D

Değil tabiki.Şımarık çocukları görünce direkt uzaklaşırım ya da uzaklaştırırım.Mümkün mertebe göz göze gelmeyeceksin.
    Edit:Cümle sonu nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 1 Nisan 2009; 22:36:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.