Şimdi Ara

Bu ne rezillik GFB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sponsorları zam mı yapmış hayırdır inşallah iyi yırtıyolar kıçlarını.

• YAV HE HE!
  • 80. dakikada açtım yuhamala, ıslık sesleri geliyordu. İlk başta Sivas taraftarına karşı diye düşündüm ama çok azınlıkta gelmiş onlarda. Ne olduğunu bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menladi

80. dakikada açtım yuhamala, ıslık sesleri geliyordu. İlk başta Sivas taraftarına karşı diye düşündüm ama çok azınlıkta gelmiş onlarda. Ne olduğunu bilen var mı ?

Azizciler vs Anti Azizciler.

Patırtı bundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

80. dakikada açtım yuhamala, ıslık sesleri geliyordu. İlk başta Sivas taraftarına karşı diye düşündüm ama çok azınlıkta gelmiş onlarda. Ne olduğunu bilen var mı ?

büyük başkan diye bağrıyolardı sanırım
  • quote:

34. dakika ve yönetim istifa tezahuratlarına karşı yaptılar. G.tünün gılıyıghk demiyorlarda sporda siyaset istemiyoruz diyorlar hasbama bak sen.
  • gerçek fb taraftarı azize karşı gelen taraftadır gidin adamlara destek olun. o adamlar kulübün geleceğini düşünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah beyler.
  • Gfb satılık diyenler azizi destekleyenlere neden demiyor az bile yaptılar

• Evde maçı izlerken deli oldum bu tiplere, yazık yazık. Ya at gözlüğüyle bakıyolar Azize ya da Azizden para falan indiriyolar. Yok başka açıklaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

gerçek fb taraftarı azize karşı gelen taraftadır gidin adamlara destek olun. o adamlar kulübün geleceğini düşünüyor.

aynı azize karşı gelen taraftar gidip başbakanı yalamayı iyi biliyor kfy yi desteklemek bence daha mantıklı gfb cemaatin olmuş başındaki sefa denen keş aslen beşiktaşlı
  • O azizi destekleyenlerin çoğu jipe biniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

quote:

gerçek fb taraftarı azize karşı gelen taraftadır gidin adamlara destek olun. o adamlar kulübün geleceğini düşünüyor.

aynı azize karşı gelen taraftar gidip başbakanı yalamayı iyi biliyor kfy yi desteklemek bence daha mantıklı gfb cemaatin olmuş başındaki sefa denen keş aslen beşiktaşlı

normalde bu tarz mesajlar tarzım değildir ama dayanamadım

veeer çoşkuyuuuu . sefa beşiktaşlıymışş....

• Bakin GFBdeydim.

1.si zamını arttırmış falan efendi konuş adabini takin.

2.si maçta protesto 1. Yarı ve 80den sonra oldu. 1.devre de oturarak tezahürat yaparak protrsto ettik ve tezahuratlar; "3-0 öndeyiz içimiz kan ağlıyor! İstifa vs'idi." Dakika 35 gibi Maraton birbirine girdi Azizci ve Anti Azizciler olarak onlara destek olarak da istifa diye bagirdik. Ikinci devre tezahurat yaptik ve 4-2 olduktan sonra migros ve feneriumdan "OooOOo Aziz Yildirim" sesleri geldi ve biz sadece alkisladik sonra ISTIFA diye bagirmaya hatta Maraton ile karsilikli istifa demeyye basladik. Bu sefer Fenerium ve Migrostan Parali Askerler sesleri duymaya basladik ama Sefa bizim tribunu orda bosaltti sorun cikmasin diye. Bizim tribunde de bir grup Azizi savunuyor ama hicbir turlu ne biz onlara ne de onlar bize saldiriyor hatta beraber bagirdigimiz KARDESI KARDESE DUSMAN ETTINIZ seslerini duymussunuzdur yani ayibi yapan GFB degildir.

• Ulan adam taraftarları böldü,trübünler birbiriyle düşman oldu halâ ''Aziz Yıldırım büyüksün'',''Aziz Yıldırım istifa diye bağıranlar Fenerbahçe'li değildir, bilmem ne çocuğudur.'',''Aziz Yıldırım'ın davası Fenerbahçe'nin davasıdır'' diyen, tahminimce beyni yıkanmış insanlar var.Twitterda gördüm bu tırnak içinde yazanları.Adamlar Fenerbahçe'den daha çok seviyor resmen.
  • bir grup körlemesine aziz yıldırım'ı destekliyor,bir grup körlemesine ona karşı çıkıyor.bana sorarsanız hiçbiri beş para etmez.maç 4-1 olmuş takımın konsantrasyonu dağılmış takımı ateşleyeceklerine birbirlerini ıslıklıyor reziller.
  • quote:

quote:

quote:

sefa için yazılmış beste bile var tuvaletçi beşiktaşlı falan diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

ha yani adama azizin tayfası beste yaptı diye beşiktaşlı oldu emi?

tekrar ediyorum

veerrrr çoşkuyuuuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Bakin GFBdeydim.

1.si zamını arttırmış falan efendi konuş adabini takin.

2.si maçta protesto 1. Yarı ve 80den sonra oldu. 1.devre de oturarak tezahürat yaparak protrsto ettik ve tezahuratlar; "3-0 öndeyiz içimiz kan ağlıyor! İstifa vs'idi." Dakika 35 gibi Maraton birbirine girdi Azizci ve Anti Azizciler olarak onlara destek olarak da istifa diye bagirdik. Ikinci devre tezahurat yaptik ve 4-2 olduktan sonra migros ve feneriumdan "OooOOo Aziz Yildirim" sesleri geldi ve biz sadece alkisladik sonra ISTIFA diye bagirmaya hatta Maraton ile karsilikli istifa demeyye basladik. Bu sefer Fenerium ve Migrostan Parali Askerler sesleri duymaya basladik ama Sefa bizim tribunu orda bosaltti sorun cikmasin diye. Bizim tribunde de bir grup Azizi savunuyor ama hicbir turlu ne biz onlara ne de onlar bize saldiriyor hatta beraber bagirdigimiz KARDESI KARDESE DUSMAN ETTINIZ seslerini duymussunuzdur yani ayibi yapan GFB degildir.

Kardeşi kardeşe düşman ettiniz.Tek bu cümleyi okumak bile yeter aslında..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ha yani adama azizin tayfası beste yaptı diye beşiktaşlı oldu emi?

tekrar ediyorum

veerrrr çoşkuyuuuuuu

eskiden beşiktaş taraftarıydı bu olaylarla ilgisi bile yok bestelere bak bi hele al sana coşku

"elinde kolonya / bekle helada / adam degilsin sen / tuvaletci sefa" ya da "taraftarsin sen / cekersin cefa / tuvaleti temizle sefa"

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.