Şimdi Ara

bu ne saçma bir olaydır böyle diyecek laf bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhsin yazıcıoğlu konusunda deniyor ya; ''amerikada yaşayan türk, nasa da çalışan arkadaşına rica etmiş, ve tespit etmişler''

bu kadar mı gerize**lı oluyoruz. bu nedir. bakkal recai mi bu nasa. allah sonumuzu hayır eylesin.

biz de ordumuz askeriyemiz var dye övünüyoruz. sinirden yazamıyorum bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.istanbullu -- 27 Mart 2009; 12:16:36 >

• Daha neler çıkacak dur bakalım.

İnsanlar isyan etmesin diye, milletin gönlüne su serpiyorlar ama yalan tabi
  • Böyle giderse maraşa Uydu bile gönderilir rahat ol
  • hayaller aleminde imişiz de haberimiz yokmuş.
  • Umut yoksulun ekmeği ne yani aç mı bırakalım bu kadar hayalperesti bırakın karınları doysun...
  • Siyasi amaçla yazmıyorum kesinikle. içişleri ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir. ayrıca kazadan hemen sonra yalan haber yapan maraş ve kayseri valileri ni de istifaya davet ediyorum.boşu boşuna o makamdalar hiçbir işe yaradıkları yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

Siyasi amaçla yazmıyorum kesinikle. içişleri ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir. ayrıca kazadan hemen sonra yalan haber yapan maraş ve kayseri valileri ni de istifaya davet ediyorum.boşu boşuna o makamdalar hiçbir işe yaradıkları yok.

aynı mantıkla gidersek genel kurmay başkanınında istifa etmesi gerekir. bunca asker, bunca eğtim boşunaymış falan diye
  • ooo bekle daha ne palavralar türeyecek. birkaç tahmin yapayım. kesin bir kere helikopteri amerika düşürdü diyecekler. muhsin yazıcıoğlu çok önemli belgeler taşıyordu falan o yüzden düşürüldü, belgeler ele geçirilene kadar bulunmadı diyecekler. bir kısmıda ergenekon düşürdü diyecek. daha neler neler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: retey

quote:

Siyasi amaçla yazmıyorum kesinikle. içişleri ve ulaştırma bakanı istifa etmelidir. ayrıca kazadan hemen sonra yalan haber yapan maraş ve kayseri valileri ni de istifaya davet ediyorum.boşu boşuna o makamdalar hiçbir işe yaradıkları yok.

aynı mantıkla gidersek genel kurmay başkanınında istifa etmesi gerekir. bunca asker, bunca eğtim boşunaymış falan diye

Askerin görevi dağda kalanları kurtarmak değil dış tehditlere karşı ülkeyi savunmaktır.

Ulaştma bakanının görevi araştır öğren ne iş yapıyormuş.

• quote:

quote:

Askerin görevleri arasında sivil havacılıgı takip yok maalesef.O asker olmasa biz ne durumlara düşeriz biliyomusun görevi olmamasına ragmen arama yapıyorlar.

• bu kadar boşta duran, bu kadar imkan varken hala bulunamaması.

not: tamam. kaç saattir arama kurtarma ekipleri uğraşıyor. onlar da boş demiyorum ama, asıl demem şu ki; arama kurtarma ekibi demek el fenerleriyle gece gündüz basit göz taraması ile aranması olayı çok sinir bozucu. Nasa dan rica edilmiş adamlar da bulmuş. peh. bide şöyle düşünün. başka biyerde arkadaşın da dediği gibi, obama, tayip, a.gül vs gibi biri düşse havada kaparlardı o helikopteri.

önemli olan arama değil enkaza çabuk ulaşacak teknoloji kurma.
  • zamanında genelkurmaydan açıklanmıştı.sinyal olmadan arama tarama yapmak çok zordur,öyle karıncayı uzaydan takip etmek filan şu anda mümkün değil demişti.senaryolar daha çok artar ve zamanla unutulur gider.
  • kardeşim bu ülke benliğini özünü yitirmiş insanların elinde kaldı.sayın başbakan esçim konuşması yapıyor , her öğrenciye 20 tl veriyoruz diyor.
    seçim kaygısı güttüğü için sürekli paradan puldan konuşuyor!!!bu milletin süper zeki gençlerine imkan vermeyip ülkeden kaçırtan lar utansız.nasa kim kardeşim?nasayı nasa yapan amerikalılarmı ? bir dünya içinde Türk var!!!ver imkan harca para kur nasa gibi bir üst oluştur savunmanı!!!ozaman tak diye bulursun bu durumda kalanları!!!ama paralar nereye satılmış medyaya satılmış bir çok kansız kendini devlet ten bile büyük gören şerefsizlere gidiyor.
    gemicikler laıyorlar , tv leri satın alıyorlar , spikerleri satın alıyorlar.anca durmadan geveliyorlar.yeter artık kardeşim!Koskaca ülke bu adamları 2 gündür bulamıyor birde nasadan yardım istiyor!!!UTAN BE UTAN AKP HÜKÜMETİ...EYVAH ÜLKEMİN GİDİŞATI ÇOK KÖTÜ.SAVAŞ OLSA YANDIK DEMEKKİ!!!ADAMLAR BURNUMUZUN DİBİNE GELSE HABERİMİZ OLMAYACAK.OLMAZDA.SATTILAR ÜLKEYİ . PEŞKEŞ ÇEKTİLER TOPRAKLARIMIZI.MADENLERİMİZİ PETROLÜMÜZÜ , DAĞLARIMIZI SAHİLLERİMİZİ yediler kene gibi kemirdiler...Allah hepsini cezasını verecek.İnşaallah hem bu dünyada hem öbür dünyada görürüz...

• quote:

Orjinalden alıntı: amele

kardeşim bu ülke benliğini özünü yitirmiş insanların elinde kaldı.sayın başbakan esçim konuşması yapıyor , her öğrenciye 20 tl veriyoruz diyor.
    seçim kaygısı güttüğü için sürekli paradan puldan konuşuyor!!!bu milletin süper zeki gençlerine imkan vermeyip ülkeden kaçırtan lar utansız.nasa kim kardeşim?nasayı nasa yapan amerikalılarmı ? bir dünya içinde Türk var!!!ver imkan harca para kur nasa gibi bir üst oluştur savunmanı!!!ozaman tak diye bulursun bu durumda kalanları!!!ama paralar nereye satılmış medyaya satılmış bir çok kansız kendini devlet ten bile büyük gören şerefsizlere gidiyor.
    gemicikler laıyorlar , tv leri satın alıyorlar , spikerleri satın alıyorlar.anca durmadan geveliyorlar.yeter artık kardeşim!Koskaca ülke bu adamları 2 gündür bulamıyor birde nasadan yardım istiyor!!!UTAN BE UTAN AKP HÜKÜMETİ...EYVAH ÜLKEMİN GİDİŞATI ÇOK KÖTÜ.SAVAŞ OLSA YANDIK DEMEKKİ!!!ADAMLAR BURNUMUZUN DİBİNE GELSE HABERİMİZ OLMAYACAK.OLMAZDA.SATTILAR ÜLKEYİ . PEŞKEŞ ÇEKTİLER TOPRAKLARIMIZI.MADENLERİMİZİ PETROLÜMÜZÜ , DAĞLARIMIZI SAHİLLERİMİZİ yediler kene gibi kemirdiler...Allah hepsini cezasını verecek.İnşaallah hem bu dünyada hem öbür dünyada görürüz...

resmen içimden geçenleri anlatmışsın

• Daha çok söylenecek laf var!!!Bulamasınlarda bugün bak ben neler yazacam buraya!!!Adamları bulmasınlar kardeşim neyin seçimine gidiyoruz?
    Seçim akıllı insanların yapacağı demokratik bir iş!!!Biz ise herşeyden yoksun bir toplum tipine bürünmüş aptallar gibi aciz tavuklar gibi arama yapalım!!!
    Bu şekilde bu ülke seçime felan gitmesin kardeşim gitmesin.Sağ duyulu olun biraz.O helikopterde herkesin bir yakını olabilirdi.belki benim babam , belki sizin kardeşiniz , olabilirdi!!!Size sesleniyorum Türk halkı gözünüzü açın uyanın uyanın!!!yeter artık deyin dur deyin...Bu toprağın insanı iseniz bu topraklar için şerefli kanlarını hiç bir şeyden korkmadan gözünü bile kırpmadan akıtan atalarımız için yeter deyin yeter.......
  • quote:

quote:

quote:

Askerin görevleri arasında sivil havacılıgı takip yok maalesef.O asker olmasa biz ne durumlara düşeriz biliyomusun görevi olmamasına ragmen arama yapıyorlar.

olayı çarpıtıyorsun. ulaştırma bakanı ne yapsın helikopterin bilmem ne aleti çalışmıyorsa. neyi iddia ediyorsunuz. bilerek mi bulunmuyor. birden sağcımız oldunuz. yoksa burdanda siyasal birşey mi umuyorsunuz. yoksa sizin çokta umurunuzda ya yazıcıoğlu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olayı çarpıtıyorsun. ulaştırma bakanı ne yapsın helikopterin bilmem ne aleti çalışmıyorsa. neyi iddia ediyorsunuz. bilerek mi bulunmuyor. birden sağcımız oldunuz. yoksa burdanda siyasal birşey mi umuyorsunuz. yoksa sizin çokta umurunuzda ya yazıcıoğlu.

ii o zaman normal bi vatandaş kaybolsa hiç önemsenmeyecek öyle mi?

m.yazıcıoğlu nun kimliği için mi arandığını söylüyoruz burda? orada 5 insanın hayatı söz konusu(ydu)

• quote:

Orjinalden alıntı: mristanbullu

ii o zaman normal bi vatandaş kaybolsa hiç önemsenmeyecek öyle mi?

m.yazıcıoğlu nun kimliği için mi arandığını söylüyoruz burda? orada 5 insanın hayatı söz konusu(ydu)

hayır. ben olayın siyasallaştırıldığını söylüyorum. çoğu kişinin samimiyetine inanmıyorum. hala bişeyler nemalanmaya çalışanlar var. adam düne kadar yazıcıoğluna küfür eder ama bugün bilerek kurtarılmıyor bu adam, hükümet istifa der. samimi değil insanlar.

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Askerin görevi dağda kalanları kurtarmak değil dış tehditlere karşı ülkeyi savunmaktır.

Ulaştma bakanının görevi araştır öğren ne iş yapıyormuş.

evet askerin görevi genel olarak söylediğin şeyler. ama görüyoruzki hiç rahat durmamışlar. askerlik dışında her işe el atmışla mübarek. bak olayı çarpıtmak ne kadar kolay. nerden nereye getirebiliyor insan isterse değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retey -- 27 Mart 2009; 14:54:45 >

• böyle diyorsun ama unlu bı yabamcı ıs adamının da bunun gıbı ucagı dusmus ve 13 ay sonra bulabılmısler. yanı bana kalırsa herkes elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyor.
  • peki onlar nasadan yardım almışlar mı? yada şöyle söyleyeyim. nasa kim ki biz yardım alıyoruz?

kısacası - leri değil avrupalıların + larına odaklanın. neden biz yapamıyoruz? ne eksiğimiz var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.