Bildirim
Bu ne saçmalık ya?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilader grafik okumayı bilmiyo musun.14-18 yazıyo orda normal kayıt. -
Ben mi körüm o zaman ikisinde de 14 yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mi körüm o zaman ikisinde de 14 yazıyor
Ben körüm bacım pardon.Zafer körlüğü -
ilginç ikisi de 14 yazıyor. şimdi yapman gereken yerleştiğin üninin fakültenin duyuralarını takip etmek. bazı üniler yığılma olmasın diye gün veriyor fakültelere. muhhtemelen senin ki öyle birşey -
Tam bilgisi olan biri yazabilir mi
Up
Kardeş tek gün olsa bile sorun etmeyiniz.Oraya gerekli evraklarınızla tek başınıza gitseniz bile size yardımcı olurlar,sorun yaşamazsınız.Üniversiteye kayıtta sorun yaşayanların neredeyse hepsi evraklarını eksik getirdikleri için sorun yaşarlar yoksa son saat gitseniz bile işleminiz halledilir.
Biz bilgisayar doğru dürüst kullanılmazken,sarı sarı doyalarımızı kendimiz doldurduğumuz dönemde bile iki saat sürmemişti sıra beklemek dahil.Şimdi ohooo:)
Rahat olun ve hemen bu linki tıklayın:https://www.metroturizm.com.tr/ -
İlginç bi durum değil. Bazı üniversiteler bölüm bölüm ayırıp kaydı 1 günle sınırlı tutuyor. Sen de sadece 14ünde kayıt yapacaksın. Bunun harici kayıtların son günü telafi için yeniden kayıt alanlar da oluyor ara sor . -
evet tek gün, tavsiyem erkendrn gidin bütün gün sıra beklemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: alimaymunabak
evet tek gün, tavsiyem erkendrn gidin bütün gün sıra beklemeyin
Hangi üniversiteymiş bi yarın arayıp sorayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X