Şimdi Ara

Bu ne saçmalık yahu Popmundo Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten günde bir konu belki açılıyor veya açılmıyor.
    Haftada açılan konu sayısı 5 i geçmiyor. Onlar da soru amaçlı zaten.
    Onları da bir konu altında toplamanın ne anlamı var. Bölüm bom boş mu kalsın yani ?
    Her açılan başlığa link verip kilitlemek ne yahu ? Adminler ilgilensin biraz bu bölümle bence.

• katılıyorum eskiden bol bol kişi olurdu herkes konu açınca karışıklık olurdu o yüzden o konuyu açmışlardı ama şimdi zaten giren tek tük kişi var tabii o da o bölümü gereksiz kılıyor keşke eski üyeler tekrar gelsede yine geniş bir popmundo bölümü oluştursak Eski üyelerde herşey çok eğlenceliydi herkes birbirini tanıyordu ve oyunu oynayan çok fazla kişi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berqo

katılıyorum eskiden bol bol kişi olurdu herkes konu açınca karışıklık olurdu o yüzden o konuyu açmışlardı ama şimdi zaten giren tek tük kişi var tabii o da o bölümü gereksiz kılıyor keşke eski üyeler tekrar gelsede yine geniş bir popmundo bölümü oluştursak Eski üyelerde herşey çok eğlenceliydi herkes birbirini tanıyordu ve oyunu oynayan çok fazla kişi vardı

Eskiler gelse keşke, biz zamanında Popmundo bölümünü kurmaları için ne çabalar vermiştik
    Kurdurtmuştuk zar zor, ne günlerdi yav Şimdi ne hale gelmiş böyle yazık vallaha eski üyeler kalmamış hiç.
    Zaten haftada 3-5 mesaj belki atılıyor onu da tek konuda toplayıp diğer açılan konuları kitleyeceksek, ne diyim artık.
    Yetkili alırken biraz seçici olsalar.

• Çogu kişi oyundan sıkılmış mı? neden kimse yok?
  • daha çok oyunun forumu kullanılıyor diye düşünüyorum.
  • bakugan bölümü isteriiik
  • donanım haberin forumu birazdaha serbest olsa daha iyi de kullanıcıları sıkıyorlar bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben varım Özledim zaten... Ha ben kimim merak ederseniz bi pm atıverin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haynes

Çogu kişi oyundan sıkılmış mı? neden kimse yok?

biraz öğle gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

katılıyorum eskiden bol bol kişi olurdu herkes konu açınca karışıklık olurdu o yüzden o konuyu açmışlardı ama şimdi zaten giren tek tük kişi var tabii o da o bölümü gereksiz kılıyor keşke eski üyeler tekrar gelsede yine geniş bir popmundo bölümü oluştursak Eski üyelerde herşey çok eğlenceliydi herkes birbirini tanıyordu ve oyunu oynayan çok fazla kişi vardı

Eskiler gelse keşke, biz zamanında Popmundo bölümünü kurmaları için ne çabalar vermiştik
    Kurdurtmuştuk zar zor, ne günlerdi yav Şimdi ne hale gelmiş böyle yazık vallaha eski üyeler kalmamış hiç.
    Zaten haftada 3-5 mesaj belki atılıyor onu da tek konuda toplayıp diğer açılan konuları kitleyeceksek, ne diyim artık.

Anılar anılar :P.KAç ay bekletmişlerdi aççaz diye bizi kürşat.Ah eski günler :P.

• quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

quote:

Anılar anılar :P.KAç ay bekletmişlerdi aççaz diye bizi kürşat.Ah eski günler :P.

sen nerdesin la msn de yoksun

• Eski üye mi?

Ahhh ahhh o eski günler Sanırım şu dh'den bir sürü kişinin banlanması sonrası bayağı boşaldı burası. Bir de sinir bozucu 3-4 üye vardı tabii. Gerçi şimdi onları bile özledim Kendi adıma konuşacak olursam, yok yetenek geliştirme ile 10* yapma, üniversite açılımı, zombi avı değişikliği, kredi olayı vb saçmalıklar çıktıktan sonra oyun benim için bitti Artık sadece karakter ölmesin diye arada bir giriyorum. Oyunu öyle bir hale getirdiler ki iyi oyuncu kötü oyuncu, eski yeni gibi olay kalmadı. Bir baktım 3 günlük bebe gelmiş bana hava atıyordu falan. Önüne gelen kariyer yapacam, suç yapacam demeye başladı. Zaten oyunu oynayanların %50sinin de sex amacıyla girdiğini varsayarsak ortamdan çekilip kendi halimde takılmayı seçtim. Önce vip bitti, hiç alma gereği duymadım. Ardından bir gün girmeyi unuttum sonra hiç girmek aklıma gelmedi. Barışa emanet ettim karakteri bir süre o baktı sağolsun Turnemizin sonlarında oyun yine renklenmişti benim için biraz.

Barış'ı bu konuya davet ediyorum.

• yenilenen dünya herşeya yansıyor artık popmundonun grafiklisi sanalika var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

quote:

quote:

sen nerdesin la msn de yoksun

Hacı yeni msn yaptım ben eklememiş miyim seni :O.Al ekle bahadir_ozturk@hotmail.fr :D:D.Takılıyoruz buralarda :D.

• eski ban olayı milleti dağıttı
  • O zaman biz kendi aramızda eğlenelim. Bölüm kapanır bence gu gidişleki o zaman çok üzülürüm.
  • oyunda vip alımı, kontör karşılığı oyun parası satımı vs falan gibi şeylere ait başlıklar ve postlar eskiden forumda serbestti. hareket katıyordu. sonradan yasaklandı. oyun sahipleri oyunda yasaklamışlar ama sonuçta yasal bir suç olmadığına göre forumda neden yasaklandı? sebebini bilen ve açıklayabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

oyunda vip alımı, kontör karşılığı oyun parası satımı vs falan gibi şeylere ait başlıklar ve postlar eskiden forumda serbestti. hareket katıyordu. sonradan yasaklandı. oyun sahipleri oyunda yasaklamışlar ama sonuçta yasal bir suç olmadığına göre forumda neden yasaklandı? sebebini bilen ve açıklayabilecek olan var mı?

Çünkü forumdan alışveriş yapan üyelerin neredeyse tamamı banlandı. Birisi ispiyonlamış falan diyorlardı. Ozan da bu nedenle yasakladı diye biliyorum
  • Neden Şikayet ederlerki anlamam doğrusu sanki Kurucunun Minnetarlık Çarkını alacak çok kişiyi şikayet ederse Madalya alacak töbe töbee
  • sene 2008 forumda gece 3de bile aktif kullanıcı vardı şu an kimse girmiyor gece değil sabahları da girmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.