insan hayattan ne ister iyi bir iş, iyi bir eş, huzur, mutluluk, sevgi, bir bebek v.s v.s uzar gider konu...
peki bunlar olunca mutlu olunuyormu? HAYIR
bazen durup düşünüyorum nereye kadar uzaklaşabilirim bulunduğum yerden
koltuğumdayım, odamın dışına çıktım, evimin dışına çıktım, apartmandan dışarı sokağımdan dışarı semtimden ilçemden sehrimden ülkemden dünyadan..... işte burda tıkandım
yokmu bunun bir çıkış yolu kim buldu bu sonsuz terimini, neden birşey sonsuzdur hani herşeyin bir sonu vardı peki neden evrenin bir sonu yok...
çıkmak istiyorum çıkıp gitmek bu evrenden...
Kaçmayı gerektirecek bir durum yok. Mutlu olmak için bu saydıklarını var sayarsan hata edersin. Daha önce demiştim. Bir kitapta geçen bir cümledir bu. "Mutluluk peşinden koşulacak bir şey değildir. Mutluluk anlamlı bir hayat arayışında olan insanın peşinden gelen şeydir" Sonsuz kavramını anlayamayız. Meselemiz bunu algılamaya çalışmak da olmamalı. Yapamayız zaten. Bence meselemiz doğa ve kendimizle uyumlu yaşamak olmalı. Bu hayatta çözülmesi gereken çok şey var. İnsanların büyük çoğunluğunun saplanıp kaldığı şeylere saplanıp kalmadan, kendi içimizdeki o algılayamadığımız ama hep sezdiğimiz, belki de hep insanların bizde görmesini istedğimiz o mükemmel özümüze uygun eylemler gerçekleştirirsek belki de hayatımız bir anlam ifade edebilir.
insanların düşüne düşüne delirmelerine inanmazdım eskiden ama gece başını yastığa koyunca anladımki insan belli bir yaştan sonra düşüne düşüne delirecek vaziyete geliyor
Delilik aslında korkulacak bir şey değil. İmrenilecek bir şey.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Delilik aslında korkulacak bir şey değil. İmrenilecek bir şey.
haklısın o konuda en güzel hayat onların koskoca dünyanın içinde kendi dünyalarını kurmuşlar
Zaten asıl mesele bu delirmeden kendi dünyanı kurmak.Bunu başarabilmektir bence amacımız.Diğerlerini takmadan dinlemeden sadece benliğinle yaşamak...
bu sonsuzluğu kim buldu ilk uzayı kim ortaya çıkardı ben onun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme