Şimdi Ara

Bu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun Hardcore iken Casual olması için ağlıyor,
    Oyun Casual oluyor Hardcore olması için ağlıyor,
    Üstüne üstlük te En iyi Genişleme Pakedi olarak Hardcore 'un dibi , WoW'un en oynanış olarak en zor zamanı olan TBC 'yi En iyi Genişleme Pakedi olarak görüyor.

Bu nedir arkadaş bu nedir?Blizzard'a sallamak kolay peki WoW'u oynayan oyuncular ne olacak?
    Ne yani Blizzard bir genişleme pakedi çıkarsın kendi kendine mi oynasın isteğiniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Temmuz 2019; 15:44:42 >

• TBC açık ara en zor paketti, Raid ve Dungeon için 'iyi' oyuncu olmak şarttı.
    Wotlk ile oyun casual hale getirildi, ki blizz açısından yeni oyuncular kazanmak için gerekliydi.
    Cata ise belki de en başarısız paketti, WoD bile söz verildiği halde bir türlü eklenemeyen içeriklerine rağmen daha iyiydi...
    Pandaria da kanımca iyi değildi, Wow ruhuna sahip değildi ama her şeye rağmen paketteki zengin içeriklerden ötürü community ikiye bölünmüştü.

Legion ise içerik olarak en zengin paketti belki de, her oyuncu türüne hitap edecek bir şeyler vardı, sonuna kadar da sıkmadan oynattı.

BFA Void Lords ve onların arkasındaki 'şey'e giriş için filler bir paket ve şu son içerik ile bir nebze toparlar gibi oldu, geçen pakette Titanlar ve oyunun başından beri baş kötü olarak görünen Kil'jaden ve onun efendisi Sargeras ile karşılaştık, epic'ti cidden! Lore için zirve bir paketti ve şimdi de yine, adını en çok duyduğumuz önemli lore karakterlerinden Azshara ve onun asıl akıbetini görüyoruz. Sonrasında da N'zoth elbette...
    9.0 ile oyunda köklü değişiklikler olacağı söyleniyor, Factionların sonu türünden şeyler. Bakalım nasıl bağlayacaklar, birlikte yaşamaya ve yardımlaşmaya (mutual aiding) mecburuz mottosu işlenecek galiba.
  • isteyen istediği şekilde eleştirir. her oyuncu aynı değil. oyun her kitleye yetişmeye çalıştığı için bunlar oluyor esasında.
  • valla BLizzard ın o dengeyi tutturması lazım ki aslın da legion da tutturmuştu. LEgion da her görüşten alınan eleştiri çok azdı. ADamlar öyle bir expansion yapmışki. LEgionun herkese ve herşeye yettiğini özellikle BFA da daha iyi anlıyorsun.

Eleştiren eleştirsin . ben saçmalamadıkları sürece çok takılmıyorum. hiç birşeyden memnun olmayan , altındaki ateşten kaçamadıgı için oyunu eleştiren, Oyun casual olunca hardcore isteyen, hardcore olunca casual isteyen yeto lar herzaman var olacaklar.

Zaten wow da bir avuç Türk oyuncu kaldı. beğenmeyen gidip başka oyun oynasın ne diyim
  • Ben Vanilla,TBC nin Hardcore bir expansion olduguna inanmiyorum.Oynayanlarinda hardcore diyecegini sanmiyorum.Hatta WoW Tarihinin en casual paketleridir bana gore.Aksini iddaa eden bu expansionlari deneyimlememistir,sacmaliyordur.

Bir cok kere acildi bu tarz konular.Yahu oyunun MoP sonrasinda geldigi hal ortada.Yeni baslayan oyunculari tenzih ediyorum eger en azindan MoP un basindan beri su oyunu oynuyorsa biri oyunun ne hale geldigini goruyordur.Savunabilinecek bir tarafi kalmadi oyunun.

WoW'un zirvesi MoP dur bana gore.Class dizayni , PvP ve Dengesi , Pandaria kitasi (isle of thunder,timeless isle) , PvE(Scenario,challenge mod(simdinin m+ dgleri) , Meslekler , Questler(Warlocklar icin Green Fire alma questi ozellikle , bu questi deneyimleyenler ne dedigimi anliyordur.) , Casual-Hardcore dengesi , Catchup mekanikleri say say bitmez herseyiyle efsaneydi.

Butun expansionlari deneyimlemis biri olarak;

En zor ve eglenceli PvE = Cataclysm ( Firelands demek yeterli..) , geri kalanini siralayacak olursak Cata>Lich King>MoP>TBC>Legion>WoD>BFA>Vanilla

En zor ve eglenceli PvP = MoP , MoP > Lich King > Vanilla=TBC > Cataclsym > WoD > Legion > BFA

Benim gorusum bu.Isteyen katilir isteyen katilmaz.

Tekrardan soyluyorum yeni oyunculari tenzih ediyorum onlarin zaten yapacak bircok seyi vardir , WoWun ölüsü bile eglendirir yeni oyuncuyu cunku piyasada WoW u devirebilecek bir oyun yok.Ama en azindan MoP dan beri oynayan biri su oyunun ne hale geldigini goruyordur. WoD=Legion=BFA hepsi ayni les bir oyun.

Yanlis anlasilmasin ben demiyorumki oyunu birakin.Herkesin zevki farkli tabiki ama gecmis expansionlari tecrube eden biri olarak oyun bana zevkin z sini vermiyor maalesef.

• Grimaniel kullanıcısına yanıt
    yeşil yeşil rain of fire spamlayanları görünce, kesin görevi yeni yapmıştır bu derdim
    atmosferi olsun, yaşattığı gerilimi olsun, sinir krizleri olsun efsane bir görev serisidir.
    tabi bunları nerf yemeden önceki haline diyorum
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Sirf onun icin Warlock acmistim , ilvl 460 civarlarindaydi. Cogunlukla PvP itemi vardi ustumde o zamanlar.Reforge yaparak hit e ceviriyordum statlari hit cap tamamlamak icin yoksa skillerim missliyordu.Attigi bir debuff vardi 7 dakika icinde olduremezsen tek yiyordun onu silmek icin bir pot yapiyordu alchemistler, onu kullanip fighti uzatiyorduk.Hey gidi gunler

Cikan Pit Lordu kontrol et , gecidi kullanarak bossun agrosunu pit lorda dondur ,tasin arkasina teleport koy chaos bolt atinca hemen ona isinlan LoS olmak icin, debuff sil ,bossa stun at fazla dmg almasini sagla , bir yandan felhunterlardan uzaklastir pit lordun kontrolunu kaybetme diye.Tabi hizli olman gerekiyordu 3 felhunter gelirdi attigin skilli diger bir targete atmani saglayan skilli mouseover macrosuyla hizlica atar pitlord stunu+breathi ile hemencecik indirirdin.Yoksa GG

Tabi daha Class skillerini saymiyorum , en ufak hatada affetmiyordu bu boss.Ikinci pitlordu cagirirdi cok fazla uzun bir fightti bu.Bu boss icin wow forumlarinda kavgalar cikardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 7 Temmuz 2019; 23:19:31 >

bak işte sadece reforgeun kalkmasından oyunun casual olduğunu söyleyebiliriz.
    ben öle öle öle öle her şeyini ezberlemiştim. sen söyleyince hatırladım iyice
    akşama kadar rain of fire spamlamıştım, artık nasıl bir mutluluk gerisini siz hesap edin.
  • Gold farmi bitirmişler gatheringi öldürmek nedir kore mmosumu bu grind yapicaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TBC açık ara en zor paketti, Raid ve Dungeon için 'iyi' oyuncu olmak şarttı.
    Wotlk ile oyun casual hale getirildi, ki blizz açısından yeni oyuncular kazanmak için gerekliydi.
    Cata ise belki de en başarısız paketti, WoD bile söz verildiği halde bir türlü eklenemeyen içeriklerine rağmen daha iyiydi...
    Pandaria da kanımca iyi değildi, Wow ruhuna sahip değildi ama her şeye rağmen paketteki zengin içeriklerden ötürü community ikiye bölünmüştü.

Legion ise içerik olarak en zengin paketti belki de, her oyuncu türüne hitap edecek bir şeyler vardı, sonuna kadar da sıkmadan oynattı.

BFA Void Lords ve onların arkasındaki 'şey'e giriş için filler bir paket ve şu son içerik ile bir nebze toparlar gibi oldu, geçen pakette Titanlar ve oyunun başından beri baş kötü olarak görünen Kil'jaden ve onun efendisi Sargeras ile karşılaştık, epic'ti cidden! Lore için zirve bir paketti ve şimdi de yine, adını en çok duyduğumuz önemli lore karakterlerinden Azshara ve onun asıl akıbetini görüyoruz. Sonrasında da N'zoth elbette...
    9.0 ile oyunda köklü değişiklikler olacağı söyleniyor, Factionların sonu türünden şeyler. Bakalım nasıl bağlayacaklar, birlikte yaşamaya ve yardımlaşmaya (mutual aiding) mecburuz mottosu işlenecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 8 Temmuz 2019; 14:23:13 >

• Khoradasein kullanıcısına yanıt
    ilk 5 satıra katılıyorum, bfa oynamadım. Vanilla ile başlayıp tbc wotlk tamamen oynadım catada oyunu bıraktım panda ilk başlangıcında geri döndüm sarmadı bıraktım legiona geç başladım keşke erken başlasaydım diyordum.
    Benimle birlikte tbc de başlayan arkadaşlar zor olduğundan bıraktılar legionda tekrar başladılar fakat yeni başlamalarına karşılık oyunu çok sevdiler.
  • Wow Comminitysinde 2 tür eleştiri var.

1)Yapıcı eleştiri yapan kısım, bunlar oyunu en iyi halini görmek isteyen kısım.Oynamaya devam ediyorlar lakin kötü yönlerini de gerek forumlarda gerek oyun içi bildiriyorlar.

2)Diğer toksik kısım, dünyanın en iyi şeyini koysan yine eleştirir bu adamlar eu battle de legionu da eleştiriyordu.İnanmayan geçmiş konulara gitsin.Sonra baktı topluluk beğendi bu kısımda o zaman inlerine çekildi.Bu toksik nesilin eleştirisi çekilecek çile değil, sadece wow değil dünyanın her kısmında bulursunuz bu yaşam formlarını.

Bu arada belirtiyim bfa kesinlikle bir fiyasko, yapıcı hiçbir eleştiriyi hakketmiyor.8.2 de yorumlar çok kötü denemeden birşey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 9 Temmuz 2019; 11:45:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.