ARKADAŞLAR BENDE AVAST VE AVG ANTİVİRÜS KURULU 10 GÜNDÜR 2 PROGRAMDA AÇILIŞTA (sysvxd.exe) virüsü buluyor siliyorum tekrar geliyor.bilgisayarda yeniden başlat komutu çalışmıyor.ne yapmam lazım lütfen yardım
Sorunun cevabını bilmiyorum ama şunu söyleyeyim;aynı anda aktif olarak 2 tane anti-virüs programı kullanılmasının yararlı olacağını düşünmüyorum...
sorunun cevabi 2program kullanman buyuk hata ve ayrica iki yaziliminda cok zayif programlar..hemen kaspersky indir kur full scan yap kasper bulucak silecek ve birdaha hic bir sorun olmucak..kaspersky internet security7 serisi..
İki antivirüs programı sorun yaratıyo olabilir. Arkadaşın dediği gibi başka bir antivirüs denemen iyi olabilir. Benim tavsiyem Avira. Ama kendin bilirsin tabi.
arkadaşlar karsperskiyi kurdum bütün dosyaları virüs gibi gördü.windowsu onarmayı denedim oda olmadı formattan başka çarem varmı..
kaspersky öneririm.birde güvenli modda tararsanız daha iyi olur...
nod32 yükLe .... o sorundan kurtuL ..
İlk önce işe avast ı kaldırmakla başlayabilirsin Geri kalanını iki adımda halledebilirsin
1- hijackthis le tarama yap BURDAN indirebilirsin. Tarama sonucunda çıkacak olan "C/Widows/sysvxd.exe" satırını fixle
2- AVG yi güncelle ve restart yaptıktan sonra tarayacak şekilde (alttaki gibi) işaretle ve sistemi tarat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme