quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyorune alaka moradandaki çar niye banlansınAlıntıları Göster ister inan ister inanma soru sordun al sana cevap banlanmıssın arkadasım
quote:Orijinalden alıntı: hannibal_lecterister inan ister inanma soru sordun al sana cevap banlanmıssın arkadasımAlıntıları Göster arkadaşım nasıl olur pazara bıraktım çarı hiçbirzaman kosp kullanmadım neden yapsınlarki
quote:Orijinalden alıntı: hannibal_lecterister inan ister inanma soru sordun al sana cevap banlanmıssın arkadasımAlıntıları Göster yemişin Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
quote:Orijinalden alıntı: Backy yemişin Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız. Geri git ? : : Pencereyi kapa ? Alıntıları Göster block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım
quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyorublock 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım usko da olur arkadaşım ...bu oyunda herşey olur
quote:Orijinalden alıntı: MuMuuquote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım usko da olur arkadaşım ...bu oyunda herşey olurAlıntıları Göster ya olacak işmi full çarr 68 lvl warior üstünde 500 gb item 60 gb nakit var var presi var pazardaki çar nasıl olur
quote:Orijinalden alıntı: MuMuuquote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım usko da olur arkadaşım ...bu oyunda herşey olurAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MuMuu quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım usko da olur arkadaşım ...bu oyunda herşey olur evet bu oyunda hersey olur ogun bugda kaldim elımde md vardı o gıttı alecemı sataff geldi Bu arada ban yemıssın gecmıs olsun
quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyoruarkadaşım nasıl olur pazara bıraktım çarı hiçbirzaman kosp kullanmadım neden yapsınlarkiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru arkadaşım nasıl olur pazara bıraktım çarı hiçbirzaman kosp kullanmadım neden yapsınlarki dupe charı... veya hangi e-mail den aldınısan activite et.!!
quote:Orijinalden alıntı: Mcannquote:Orjinalden alıntı: MuMuu quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru block 999 pazardaki çara nasıl ban olur anlamadım usko da olur arkadaşım ...bu oyunda herşey olur evet bu oyunda hersey olur ogun bugda kaldim elımde md vardı o gıttı alecemı sataff geldi Bu arada ban yemıssın gecmıs olsunAlıntıları Göster click and buydan olabilirmi onunla ilgili ise çözülebilirmi
quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyoruclick and buydan olabilirmi onunla ilgili ise çözülebilirmiAlıntıları Göster ya ne düpe çarı 3 yılda kastım tamamen emeğimle pazardan aldığım bi mal düpe olabilir ama bununla ilgili ben neyapabilirim anlayamamda
quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyoruclick and buydan olabilirmi onunla ilgili ise çözülebilirmiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru click and buydan olabilirmi onunla ilgili ise çözülebilirmi ticket mail falan at C&B den çok kişinin char banlandı bi daha para yatırman gerekiyor
quote:Orijinalden alıntı: Can !quote:Orjinalden alıntı: kosuz hayat istiyoru click and buydan olabilirmi onunla ilgili ise çözülebilirmi ticket mail falan at C&B den çok kişinin char banlandı bi daha para yatırman gerekiyorAlıntıları Göster şimdi okuyordum onunla ilgili linki adamlar bütün itemlerim silindi felan yazmışlar mümkünmü bide nasıl bi mail yazıcam
quote:Orijinalden alıntı: kosuz hayat istiyoruşimdi okuyordum onunla ilgili linki adamlar bütün itemlerim silindi felan yazmışlar mümkünmü bide nasıl bi mail yazıcamAlıntıları Göster alakası yok ki ban olması için blocked felan diyo server arızalı diyo orda bi tarafınızdan sallamayın
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9alakası yok ki ban olması için blocked felan diyo server arızalı diyo orda bi tarafınızdan sallamayınAlıntıları Göster ya kardeş bann999 hemde c.b. ile ilgili bi sorun olsa gerek nasıl açtıracağımı bi öğrensem
quote:Orijinalden alıntı: Guest-4EF5D30D9alakası yok ki ban olması için blocked felan diyo server arızalı diyo orda bi tarafınızdan sallamayınAlıntıları Göster Siteye id şifre ile login ol ban sebibi neymiş öğren