Şimdi Ara

Bu nedir?CommCmd.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı her açtıgımda CommCmd.dll hatası alıyorum tamam diyip geçiyorum vista calısmaya devam ediyor fakat birsüre sonra tekrar o hata geliyor ve hata geldiginde o an acık program veya oyun ne varsa kapanıyor biraz araştırdım fakat bulamadım bilen varmı acaba?

Bu nedir?CommCmd.dll hatası

• başka Bir pcden yada arkadaşından system klasörünün içinden o dosyayı bul kopyala bir cd yada flashbelleğe..
    GEl kendi pcne yapıştır..
    Sorun Düzelmesi gerekir..
    Yada Netten araştır bulabilirsen systemklasörüne kopyala
  • quote:

Orjinalden alıntı: By MuRaT

başka Bir pcden yada arkadaşından system klasörünün içinden o dosyayı bul kopyala bir cd yada flashbelleğe..
    GEl kendi pcne yapıştır..
    Sorun Düzelmesi gerekir..
    Yada Netten araştır bulabilirsen systemklasörüne kopyala

su an bulabilecegim pek kimse yok aslında mail adresi versem bana yollarmısın rica etsem:)baygandalf@hotmail.com
  • bu hataya çözüm buldun mu ?
    bulduysan pm atabilir misin ?
  • Bu hatayı Vista kullananlar yaşıyor sanırım. Forumda bir arkadaşta aynı sorunu yazmıştı.İnternette bayağı bir araştırmış ama net bir cevap bulamamıştım..
  • çözümü buldum teşekkürler
  • çözümü paylaşsanda bizde öğrensek:)))
  • Başlat-> Tüm Programlar-> Donatılar-> Sistem Araçları> Görev Zamanlayıcısı. Görev Zamanlayıcıs kitaplığı->mıcrosoft->windows-> time repair>timerepair özellikler>eylemler ordan sileceksin commcmd.dll ben böyle yaptım bidaha gelmedi ama yinede yedeğini alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.