Şimdi Ara

Bu nedir hizmetiniz bu mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tt ekiplerinin mesisi 30 dakkaya biter sabahtan beri boşuna tıkalı kaldım evde bekle bekle sonuç yok 1 günümü yok ettiniz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözülse bile illa ki yarı yolda bırakır ilerde. Online eğitim sırasında evde olmama rağmen 2-3 ay telefondan internet paketi almak zorunda kaldım çünkü sınav sırasında kesilmesinden korkuyordum. Rekabetçi oyunlarda telefon internetini kullanıyordum aynı şekilde. Yine de umarım beni utandırırlar da sorununuz hallolur.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    İyi dileğin için sağol tt müdürlüğünü basıcam sanırım sinirden

• Geçen arızada gelen tt elemanına mesaj attım durumu belirttim rica ettim takmadı bile bravo kral süpersin

• Türk Telekomu arıyorum bizim müşterimiz değilsiniz diyorlar türknet tarafı sadece arıza kaydı açıyorlar ilgilenme yok sadece forum destekten yanıt alabiliyorum 16.gün evimde internet yok yordunuz..

• yordunuzbe Y kullanıcısına yanıt
    Ben denedim olmuyor malesef. Oraya gitsende bizim müşterimiz değilsiniz, işlem yapamıyoruz diyorlar. Kendi firmanızla görüşün diyorlar. Ancak görüşemiyorsun ki? Elimizden hiçbir şey gelemiyor malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum, :)

Millenicom u önerirmisiniz ondada böyle sorunlar yaşamayalım yoruldum artık sanırım iss değişicem yeter 17. Gün deyim

• Problemin gün içinde çözüme ulaşıcak mı acaba??

Benim evime internet telefon kabloları ile direklerden geliyor ondan kaynaklı zaman zaman sıkıntılar yaşıyorum. Ancak eve kadar fiber kablosu gelen bir arkadaşım var şu ana kadar hiç sıkıntı çekmedi. Müşteri temsilcisine bağlanamadığım bir zaman olmadı maksimum 5-6 dakika beklediğimi hatırlıyorum. Benim altyapı koşullarımda en iyisi bu sanırım. Türknette sürekli kopma sıkıntısı vardı ping değerleri de yüksekti, tt'de ise 16 mbps diyip 2-3 veriyorlardı. Şu an 35 alabiliyorum rahatlıkla. Verdikleri modemi almanızı önermem onun dışında sorunu yok.

Tamamdır düşünücem bu durumu bu hafta son direnişim bugün yarın çözdüler çözdüler yoksa ayrılıcam türknetten 17 gün nedir ya

• Nick güzelmiş yalnız :) size bu nickle hesap açtıranlar utansın

• Yordular hocam napayım bunalttılar..

Ayni sorun bende var bugün baglandi 9.7 hız alıyorum upload 1.2 lerde 10 dklik is icin 10 gün beklicez simdi

• DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    Dediklerine göre benim hız sorununu 48 saatte çözmüşler ama işte bağlantım yok ekip bekliyorum..

Banada saha ekibine ilettik 3 is gününde hallolur diyor copy paste cevap herkonuma baska arkasadasa hattınızı müdahale ediyorum demis sonra arkadas düzeldigini yazmis muhtemelen hiz profili güncellemesi lazım 9.7 ensabitlemisler simdi ekiple ne alakası var

Haklısınız valla herkes aynı sorunu yaşıyor ilgi yok diğer yazılara bakıyorlar bize gelince laylaylom

• Aksam eve gidince elektrik odasindaki telekom switchini kapatip acicam öyle düzelen varmis belki ise yarar sende dene

Kabindeki kablo arızalı ekip gerek sözde gelicekler şuan hiç bağlantım yok 3 gündür :))

• Benm bağlamaya gelen ekip arkadaşmin kocasi çıktı simdi ona haber vericem de hiz profiline mudahale edemez bu salak turknet ekip yonlendiriyor boşa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.