< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu nedir hizmetiniz bu mu? (5. sayfa)
-
-
Bana da 2 defa yaptılar işte haysiyetsizler hele bide ilkinde gelmiş daireyi bulamamış yalana bak ya kajfksjkf
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim
-
7 gündür 1 ekip gelemedi bravo TT SÜPERSİN, sözde geçen hafta gelmişler evde yokmuşum..
1 haftadır forumla sizinle bu sorun hakkında konuşuyoruz tamam sorun tt de fakat hızlandırın süreci bizi umursamıyorlar arayınca..
Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun ile ilgili ekiplerin kontrolleri devam ediyor ve arızanızı yakından takip ediyoruz. Gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız.
-
30 gündür internetim yok 10 gündür de arıza çözümlenemedi, kontrol edilemedi saha ekiplerine ulaşabileceğim bir numara vs verinde ben hızlandırmaya çalışayım bari
Merhaba, arıza kaydınızın önceliğini teknik arkadaşıma ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecek.
-
30 gündür internet yok farkındamısınız 10 gündürde arıza diyorsunuz ne önceliği öncelik mi kaldı çok uzadı çook!!
Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
-
Abi hep aynı muhabbet yeter ama
Yukarıya çıkın hep aynı otomatik mesajlar
-
Hiçbir işlem yapılmadan ekip yollanmadan sorunu çözmüşsünüz gibi davranıyorsunuz
Türknet net mümkün olduğunca uzak durmak lazım. 3 hattım var 3ü içinde taşıma işlemlerine başlayacağım. Rezil bir firma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vaizerd4555Sanırım siz de benim gibi Türknet yüzünden foruma üye olanlardansınız. Geçmiş olsun probleminiz umarım hızla çözülür. Ben de 1 aydır internet bağlanmasını bekliyorum
Arkadaşım türktelekomda bir tanıdık bulabilirsen işin hızlanır. Ben öyle yaptım.
-
Modemi getiren ekibi arıyorum açmıyor valla ne mesajıma dönüyor ne birşeye
türk telekom çalışanları güzel sabote ediyolar hattınızı türk telekoma geçirseniz geçirdiğiniz gün sorununuzun düzeleceğine %99 eminim böyle çalışanlara yaptırım uygulanmalı rezillik
-
Burada tek suç TÜRKNET in eğer hizmet veremiyorsa bu işi yapmayacak. Baskıyı yapması gereken Türknet. Hizmeti Türktelekomdan almıyoruz. TÜRKNET BU İŞİ YAPAMIYOR. HİZMET VEREMİYOR.
-
Farzedelimki türktelekom sabote ediyor tamam bir nebzede öyle ama elimde kanıtlar vs var yani buna dair türknet şikayetini benim adıma açabilir madem müşterini önemsiyorsun hizmet ver
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X