Şimdi Ara

Bu nedir hizmetiniz bu mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turktelekom gerçekten yokuş yapıyor banada kaç kere geldik evde yoktunuz dedi halbuki hep evdeydik zil bile çalmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    Bana da 2 defa yaptılar işte haysiyetsizler hele bide ilkinde gelmiş daireyi bulamamış yalana bak ya kajfksjkf

• DariusVictusS D kullanıcısına yanıt

Keyifli kullanımlar dilerimBu nedir hizmetiniz bu mu? 

• 7 gündür 1 ekip gelemedi bravo TT SÜPERSİN, sözde geçen hafta gelmişler evde yokmuşum..

• 1 haftadır forumla sizinle bu sorun hakkında konuşuyoruz tamam sorun tt de fakat hızlandırın süreci bizi umursamıyorlar arayınca..

• yordunuzbe Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun ile ilgili ekiplerin kontrolleri devam ediyor ve arızanızı yakından takip ediyoruz. Gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    30 gündür internetim yok 10 gündür de arıza çözümlenemedi, kontrol edilemedi saha ekiplerine ulaşabileceğim bir numara vs verinde ben hızlandırmaya çalışayım bari

Merhaba, arıza kaydınızın önceliğini teknik arkadaşıma ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecek.

30 gündür internet yok farkındamısınız 10 gündürde arıza diyorsunuz ne önceliği öncelik mi kaldı çok uzadı çook!!

Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.

Abi hep aynı muhabbet yeter ama

Yukarıya çıkın hep aynı otomatik mesajlar

• Ne gelen var ne giden var arıza kaydını neye dayanarak teyit aşamasına aldınız sorunum hala aynı 1 aydır düzelen bir şey yok hala bağlantım yok haftalardır otomatik mesajlarla veya geldik evde yoktunuz diye geçiştiriliyorum kargo şirketimi ya bu geldik evde yoksunuz nedir yalan dolan evden çıktığım mı var telefonla ulaşan da yok ne bileyim yeter artık bu nedir Bu nedir hizmetiniz bu mu?

• Hiçbir işlem yapılmadan ekip yollanmadan sorunu çözmüşsünüz gibi davranıyorsunuz

• Türknet net mümkün olduğunca uzak durmak lazım. 3 hattım var 3ü içinde taşıma işlemlerine başlayacağım. Rezil bir firma.

Bu nedir hizmetiniz bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaizerd4555

Sanırım siz de benim gibi Türknet yüzünden foruma üye olanlardansınız. Geçmiş olsun probleminiz umarım hızla çözülür. Ben de 1 aydır internet bağlanmasını bekliyorum

Arkadaşım türktelekomda bir tanıdık bulabilirsen işin hızlanır. Ben öyle yaptım.

• mertbal M kullanıcısına yanıt
    Modemi getiren ekibi arıyorum açmıyor valla ne mesajıma dönüyor ne birşeye

• türk telekom çalışanları güzel sabote ediyolar hattınızı türk telekoma geçirseniz geçirdiğiniz gün sorununuzun düzeleceğine %99 eminim böyle çalışanlara yaptırım uygulanmalı rezillik

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Burada tek suç TÜRKNET in eğer hizmet veremiyorsa bu işi yapmayacak. Baskıyı yapması gereken Türknet. Hizmeti Türktelekomdan almıyoruz. TÜRKNET BU İŞİ YAPAMIYOR. HİZMET VEREMİYOR.

• Farzedelimki türktelekom sabote ediyor tamam bir nebzede öyle ama elimde kanıtlar vs var yani buna dair türknet şikayetini benim adıma açabilir madem müşterini önemsiyorsun hizmet ver

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.